Lån til kørekort billigt og nemt - Få finansieret dit kørekort her

Lån til kørekort

Ønsker du at låne penge til dit kørekort, så er du havnet det rigtige sted. Vi kan hurtigt og nemt hjælpe dig med at finde den bedste og billigste finansiering af dit kørekort. Udfyld vores ansøgning her på siden, så indhenter vi med det samme en lang række tilbud på lån til kørekort til dig.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan finder vi det billigste lån til kørekort til dig

Når du ansøger om et lån til kørekort igennem vores hjemmeside, hvilket tager 2 minutter, udfylder du nogle oplysninger om din økonomi og situation. Denne information fremsender vi til en lang række banker og långivere, som herefter vender tilbage til os, med tilbud på forbrugslån, som du kan benytte som et lån til dit kørekort.

Sådan vælger du det rette lån

Herefter er det blot op til dig at vælge hvilken udbyder, som du ønsker skal finansiere dit kørekort. Når man låner penge til kørekortet, vil det typisk være ÅOPén og udbetalingshastigheden (hvis du mangler penge nu), som er værd at overveje. ÅOPén kan dog kun benyttes såfremt løbetiden på lånene er identiske. Hvis dette ikke er tilfældet, så anbefaler vi, at du sammenligner lånene på baggrund af de totale låneomkostninger og den månedlige ydelse.

Til sidst er det blot op til dig at trykke på den valgte udbyder, hvorefter du vidrestilles til udbyderens hjemmeside, som kan foretage den endelige verificering af din data, før lånet til kørekortet udbetales, så du kan påbegynde teoriundervisningen.

Hvad kan et lån til kørekortet dække over?

Alt efter om du er ny bilist og skal have et nyt kørekort for første gang, eller om du er blevet frakendt dit kørekort og dermed skal generhverve kørekortet, kan det være forskellig, hvad lånet til kørekortet skal finansiere. Herunder vil vi gennemgå, hvad et lån til et almindeligt nyt kørekort skal dække.

Teori

Først og fremmest skal du have 29 teorilektioner, hvor du vil få gennemgået færdselsloven, hvilket indebær vigepligtsregler, fartgrænser m.v., samt gennemgå en del teoriprøver. Her vil også førstehjælpskurset blive gennemgået, samt de lovpligtige genstande, som skal opbevares i bilen, hvilket i Danmark, som minimum, vil være en advarselstrekant, samt en refleksvest.

Når alt dette er overstået, kan du i princippet tage teoriprøven, som koster ca. 1.000 kr.

Du kan finde de opdaterede priser vedr. køre- og teoriprøve på borger.dk, hvilket kan hjælpe dig med at få et overblik over, om du har behov for at låne til dit kørekort.

Manøvrebane

På manøvrebanen, på det køretekniske anlæg (kravlegården), får du den første rigtige køreundervisning samt dit glatbanekursus, så du lærer at styre kontra, hvis bilen skrider ud på glat underlag. Denne del består af 4 lektioner, som alle er obligatoriske for at erhverve sig et nyt kørekort. Ligeledes behøver du, i de fleste tilfælde, ikke låne penge til denne del af kørekortet, hvis du er i gang med generhvervelse.

Kørelektioner

Køretimerne skal du have 16 af, hvis du er i gang med dit første kørekort. Mange vælger dog at låne lidt ekstra til kørekortet, da det kan være godt med en buffer til fx ekstra kørelektioner. Mange som tager et kørekort for første gang føler nemlig, at de ikke er klar til den endelige køreprøve og at komme ud i trafikken med blot 16 kørelektioner. Ekstra kørelektioner bliver ofte relevante, hvis der er langt mellem dine sidste kørelektioner og selve køreprøven.

I denne del af undervisningen vil du både skulle undervises i bykørsel, motorvej, landevej, i mørkekørsel samt standsning og parkering - herunder den berygtede parallelparkering.

Denne del af kørekortet vil der ofte ikke være behov for at låne til, hvis du er blevet frakendt dit kørekort, da der sjældent stilles krav til kørelektioner i forbindelse med generhvervelse.

Køreprøve

Når du skal have finansieret dit kørekort, er køreprøven også en del af den udgift, som du måske også får behov for at låne til. Køreprøven koster i sig selv det samme som teoriprøven, og hvis du er uheldig at få en prøvesagkyndig, som ikke lader dig slippe med en let omgang motorvejskørsel og et simpelt check af dæktryk eller oliemåling, så er der en god sandsynlighed for at du kommer til at tage prøven om.

I følge BT, dumpede landets strengeste prøvesagkyndige 74% af sine elever, hvor den mildeste dumpede blot 12%. Gennemsnittet ligger omkring 50% på landsplan.

Andet

Ud over ovennævnte punkter, skal du også have et lovpligtigt førstehjælpskursus og en lægeerklæring, som er lægens ord for at du fysisk (høre- og synstest) og mentalt er egnet til at få et kørekort, samt at du ikke har et handikap, som gør dig uegnet til at køre bil. Som regl er førstehjælpskurset en del af pakken, som du køber, når du køber dit forløb hos køreskolen, men lægeerklæringen skal du ofte selv betale for ved siden af.

Lån til kørekort hvis du står i RKI

Kan man låne penge til kørekort, hvis man står i RKI? I de fleste tilfælde kan du ikke låne til kørekortet, hvis du står i RKI. Det samme gælder, hvis du står registreret i Debitor Registret, som blot er et alternativ register for dårlige betalere.

Dermed ikke sagt at det er umuligt at få et lån til kørekortet, hvis du har misligholdt gæld. Det mest normale eksempel på lån med RKI er, at du har en parkeringsbøde, som du er uenig i, og derfor er i en process hvor du og parkeringsselskabet er ved at få afklaret, om afgiften reelt skal betales eller bortfalde. Dette tilfælde er nok ikke så relevant, da du sjældent får en parkeringsafgift uden et kørekort. Dette kan dog være en hvilken som helst anden registrering i RKI, som du reelt godt kan forklare dig ud af, hvis du ønsker at låne til dit kørekort.

Den nemmeste måde at finde ud af, om du kan låne penge til kørekortet, er at udfylde vores ansøgningsskema. Det tager kun to minutter, og i mange tilfælde finder vores brugere ud af, at de slet ikke er registreret som dårlig betaler og derfor godt kan få finansieret deres kørekort med et lån

Hvordan undgår du at låne penge til kørekortet

De fleste som ikke ønsker at låne penge til kørekortet har to muligheder, som enten er at spare op, eller få / låne penge til kørekortet af deres forældre.

Spar op til kørekort

Et kørekort koster ofte i omegnen af 10.000 kr. Hvis du er i gang med en ungdomsuddannelse, og derfor kun kan få ufaglært arbejde, kan du forvente en løn i omegnen af 125 kr. (hvis du er fyldt 18 år).

Hvis du ikke arbejder mere, end at du kan holde dig indenfor dit frikort, skal du kun betale arbejdsmarkedsbidrag, og dermed arbejde lidt under 90 timer, for at undgå at skulle låne til kørekortet.

Få forældre til at finansiere dit kørekort

Hvis du kan få dit kørekort finansieret af dine forældre, fx fordi du ikke er begyndt at ryge, så slipper du helt uden om at låne til kørekortet. Hvis dine forældre ikke kan finansiere dit kørekort 100%, får mange unge også et tilskud, så man ikke behøver at låne til kørekortet i samme udstrækning som ellers. Dette falder ofte sammen med en 18-års fødselsdag.

Lån til alle slags kørekort

Hvis dit behov ikke er at låne til et normalt korekort (kategori B), så kan vi også hjælpe dig. Uanset om du mangler kørekort til et stort påhængskøretøj, en bus, lastbil, knallert / scooter eller motorcycle, så hjælper vi dig gerne med at finde lånet til dit kørekort.

Hvis du skal benytte lånet til kørekortet til erhvervskørsel, og du har en arbejdsgiver, som får gavn af dette, så kan din arbejdsgiver evt. ansøge om et erhvervslåni stedet for.

Find den rette bil

Når du er færdig med at tage kørekortet, så har du måske brug for en bil. Hvis du ønsker at finde et billigt billån, så kan vi også hjælpe dig. Her ansøger du blot om et større lån, end lånet til dit kørekort, med mindre du har fundet et godt tilbud på en brugt bil.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.