Oprust og gør din økonomi klar til julen

Oprust og gør din økonomi klar til julen

December er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder julen starter. Lige så hyggeligt julen er og kan være, lige så stressende og overskueligt kan det også blive, hvis du ikke føler din økonomi er klar til årets dyreste måned. Her giver vi dig nogle tips som du kan opruste din økonomi med op til julen.

Med de rigtige økonomiske beslutninger og et par tip kan du stadig vende din økonomi til det bedre.

Årets store forbrugsfest

Julen og hele december er en dyr fornøjelse, fordi der skal handles alt fra konfekt, julegaver, juletræ osv. Hvis man ikke har gjort sig klar til julen længe før kan det være svært at finde pengene til de udgifter julen bringer med sig.

En undersøgelse fra Nordea som er lavet af YouGov, viser at danskernes udgifter til jul har steget de sidste seks år i træk. Det betyder det bliver mere og mere trængt i ens økonomi, hvis man ikke har forberedt sig på julemåneden.

Skab overblik med et budget

Julen er for mange stressende, så start ud med at skab et overblik med et budget. Det vil give dig et overblik over hvad dit rådighedsbeløb er efter du har betalt dine faste månedlige omkostninger.

På den måde kan du hurtigt finde ud af hvor mange penge du har mulighed for at kunne bruge på de diverse juleomkostninger, uden at gå over dit budget.

Spar på dine forbrugsudgifter

Julen skal ikke kun handle om udgifter og penge. Det er os vigtig at nyde julestemningen og de positive ting ved denne magiske december måned. Du kan spare penge og hygge dig på samme tid ved at undgå dyre byture, cafébesøg m.m. ved at opleve de forskellige lokale juletraditioner omkring dig i stedet.

Hvis du vælger at tage på shopping tur og finder noget du gerne vil købe, er det heldigvis måneden hvor det er en god ide at ønske det sig i julegave i stedet for.

Transport er os en post hvor man kan spare en masse penge hvis det er muligt, så tag cyklen i stedet for bilen eller bussen. De ekstra penge der bruges på bus, benzin osv. kommer man langt med at spare op.

Saml din gæld

Skulle du have gæld, kan du med stor chance spare penge ved at ansøge om et samlelån for at samle din gæld. Ved at søge om et samlelån online vil du i de fleste tilfælde kunne få en bedre rente end på dine nuværende lån.

Du behøver ikke have flere lån for at kunne ansøge om et samlelån. Har du kun ét lån kan du os søge om et samlelån, det bliver os kaldt et rentetjek hvor du vil se om du kan forbedre dit nuværende lån, til et billigere lån med fast lav rente.

Skulle du ikke modtage et tilbud fra en låneudbyder med en lavere rente, kan det betyde du allerede har det billigste lån.

Saverium hjælper dig igennem julen

Saverium.dk er her for at hjælpe folk med at sammenligne lånemarked for at give alle en chance for at finde det ønskede lånetilbud Vi sammenligner lånetilbud fra flere velkendte banker og låneudbydere med kun én enkelt ansøgning. Du kan ansøge om et lån fra 3000 - 500.000 kroner alt efter dine egne behov med en låneperiode på 1-15 år.

2021-11-29/Søren

Lån penge nemt og hurtigt - Få øjeblikkeligt lånetilbud fra flere banker

3000 kr.500000 kr.
1 år15 år
1.039 kr.
Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.