Sammenlign minilån og få et lille lån med hurtig kreditvurdering

Minilån

Hvis du har behov for et minilån eller blot et lille lån, så er du landet det rigtige sted. Hvis du har mod på at udfylde vores 2-minutters ansøgningsskema, kan vi indhente tilbud på minilån til dig fra en lang række banker og långivere. På den måde får du et overblik over udbuddet og kan dermed vælge de bedste og billigste minilån på markedet.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Find det rette minilån igennem os

Har du behov for et minilån, så kan vi hjælpe dig med at finde både det bedste og billigste minilån hurtigt og nemt. Hvis du har brug for et lille lån på 5.000 kr. eller 10.000 kr., eller behov for at låne et andet lille beløb, så kan vi finde et bredt og godt udvalg af minilån til dig.

Det eneste det kræver er, at du bruger to minutter på at udfylde vores online ansøgning her på siden. Herefter indhenter vi tilbud på minilån, som du ikke behøver at stille sikkerhed for.

Ansøgningen er gratis, tilbuddene er uforpligtende og vi indhenter tilbud fra en lang række udbydere af minilån. Ansøg nu og få pengene på kontoen i dag.

Et lille lån

Et lille lån bliver typisk brugt til akutte behov eller super skarpe tilbud, hvor det er altafgørende at slå til nu. Når du låner et lille beløb, kan du nemlig dække dit behov med relativt få omkostninger og en begrænset kreditvurderingsprocess uden at behøver at optage et større forbrugslån.

Et lille lån forbinder mange med mikrolån, samt kviklånogsms lån hvorfra betegnelser såsom “mini sms lån” og “mini kviklån” også udspringer. Det er med god grund, da disse to lånetyper i stor stil er synonym med et lille lån og minilån. Når du optager et lille lån, får du typisk også de samme fordele fra disse lånetyper, såsom hurtig udbetaling, og at du kun skal igennem den basale form for kreditvurdering.

Hvis har behov for at låne et lille beløb, vil du som regl ikke overstige et minilån på 10.000 kr., hvilket er i den høje ende af skalaen for minilån. Typisk kan minilån er på 5.000 kr. eller derunder dække diverse pludseligt opståede uheldige økonomiske situationer, så som at du har fået stjålet en ejendel. Du har måske en forsikring, som dækker dette tyveri, men da genstanden har tabt værdi, og du også har en selvrisiko, kan genanskaffelsen let løbe op i 5.000 kr., hvilket et minilån kan dække.

Hvis du har en uundværlig genstand, der får din hverdag til at hænge sammen, som er gået i stykker, så kan det også typisk dækkes med et lille lån. Hvis det fx er din bil, så kan det ofte betale sig at reparere den, og det kan mange gange klares med et minilån på 10.000 kr. eller derunder. Hvis det derimod er en anden genstand, som er gået i stykker, så vil et lille lån ofte, uanset om det så kræver et nyt køb, kunne dække behovet.

Hvis du har behov for mere end et minilån på 10.000 kr., vil det som regel ikke blive karakteriseret som et minilån. Grænsen for hvad der betegnes som et minilån, et lille lån eller et større lån, er dog flydende. Det vil fx ikke være de 5.000 kr. ekstra, som du evt. kunne få behov for at låne, som var altafgørende for din mulighed for at få dækket dit behov via et minilån. En låneudbyder vil højest sandsynligt blot omtale det som “at låne penge”, frem for et decideret minilån.

Uanset om det så er et minilån på 3.000 kr., 5.000 kr., 10.000 kr. eller lidt mere, så vil kreditvurderingsprocessen være den samme, og du vil ikke blive bedt om at stille sikkerhed for lånet. Dette kaldes et minilån uden sikkerhed, som ikke skal forveksles med et minilån uden kreditvurdering, hvilket vi vil komme nærmere ind på nedenfor.

Minilån uden sikkerhed

Et minilån uden sikkerhed er helt normalt. Hvis du ansøger om et minilån uden sikkerhed, betyder det blot, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. At stille sikkerhed for dit minilån betyder, at du giver långiveren ret til at tage én eller flere, af dine på forhånd aftalte genstande, hvis du misligeholder dine terminer.

Når du ansøger om et minilån uden sikkerhed, risikerer du derfor ikke, at du kommer i den situation, hvor långiveren kan sælge nogle af dine ejendele. Dette er en stor sikkerhed for alle låntagere, som ikke på forhånd er 100% sikre på at de får betalingsproblemer i løbet af lånets løbetid.

Der vil altid foregå en kreditvurdering af dig, før du bliver godkendt til et minilån. Denne kreditvurdering er dog baseret på historisk data, og da ingen kan forudsige fremtiden, kan du havne i en situation, hvor du alligevel støder ind i økonomiske problemer.

Lad os antage at du først fik én genstand stjålet. Denne genstand kunne du nu dække med et et minilån, som du fik bevilliget efter alle kunstens regler indenfor kreditvurdering. Kort tid efter går nu en anden ting i stykker, som du bliver nødt til at fikse. Det kan fx være din cykel, som er gået i stykker, hvilket er en uundværlig genstand for dig, da du ellers skal til at betale for at pendle til og fra dit arbejde.

I denne situation vil du, uanset hvordan du vender og drejer det, have behov for flere penge, end hvad du og banken anslog, da de foretog en kreditvurdering af dig i forbindelse med dit minilån. I dette tilfælde kan du derfor løbe ind i betalingsproblemer i forhold til dit minilån, og her er du meget bedre stillet, hvis dit lån er et minilån er uden sikkerhed.

Dette lyder måske som et usandsynligt eller meget uheldigt scenarie, men der findes mange hundrede sammenfald og årsager, som betyder, at man kan komme i en situation hvor man ikke kan opretholde de aftalte månedlige betalinger på lånet.

Når vi indhenter tilbud på minilån til dig, vil det altid være minilån uden sikkerhed. Derfor behøver du slet ikke tænke over det, hvis du benytter vores service.

Kreditvurdering

Når du ansøger om et minilån, eller et hvilket som helst andet lån, er det et lovkrav, at långiveren foretager en kreditvurdering af dig. Hvor omfattende en kreditvurdering du blive mødt af, afhænger af hvor risikabel en kunde banken/långiveren vurderer, at du er. I Danmark har vi gennem lovgivning fastsat et minimum af kreditvurdering, som er relativ omfattende, hvilket gælder uanset om du ønsker et minilån på 5.000 kr. eller et beløb, som er mange gange højere.

Der kan dog være forskel på, hvordan og hvor grundigt du bliver kreditvurderet, når du ansøger om et lille lån, hvilket vi vil gennemgå herunder.

Minilån uden kreditvurdering

Lad os slå det fast til at starte med. Det er ikke muligt nogle steder at få et minilån uden kreditvurdering. Vi ved at mange danskere efterspørger minilån uden kreditvurdering, hvilket aldrig har været muligt.

Du kan godt finde et minilån med en begrænset kreditvurderingsprocess, og før lovgivningen vedr. rådighedsbeløb, var det også muligt at finde minilån hvor kreditvurderingen var mindre, end det minimum, som du oplever i dag.

Hvis du er en af de personer, som havde et brændende ønske om at finde et minilån uden kreditvurdering, så må vi desværre skuffe dig. Minilån uden kreditvurdering er ikke muligt via os, vores konkurrenter, eller hvis du går direkte til en låneudbyder.

Du kan helt sikkert finde steder på nettet, som omtaler minilån uden kreditvurdering og fremstiller det som om, at det er muligt hos dem. Dette er udelukkende en måde at få dig ind i butikken, for at sælge dig et andet lån, hvilket typisk vil være et minilån med kreditvurdering.

Hvis du finder et minilån uden kreditvurdering, så kan du være 100% sikker på, at du låner et sted, som ikke følger lovgivningen. Et minilån uden kreditvurdering er ikke på grænsen af lovgivningen eller en del af grå-zonen, som mange virksomheder bevæger sig i. Det er decideret ulovligt og strafbart, uanset hvor lille et lån du ansøger om.

Vores anbefaling er klart, at man skal holde sig langt væk fra alle, som tilbyder, eller foregiver at tilbyde minilån uden kreditvurdering. Du ønsker på ingen måde, at blive fanget af en lånehaj, som insisterer på at bryde loven.

Minilån trods RKI

Hvis du søger et minilån trods RKI, så har du ikke oddsne på din side. Det kan nemlig være rigtigt svært at blive godkendt til et minilån trods RKI, og det er der flere årsager til.

For det første, og måske den mest åbentlyse, så sender det et dårligt signal til långiveren om din betalingsmuligheder, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Det sidste som en långiver ønsker for sin forretning, er at overføre penge til en person, som ikke kan betale dem tilbage. Ikke nok med at renter og gebyrer ikke bliver betalt, hvilket skulle have været kreditors overskud, men hvis personen også har brugt pengene, så kan det meget let blive en stor negativ forretning for långiveren.

For det andet, følger der sjældent god omtale med, når man udsteder et minilån til en person på trods af RKI. Som långiver kan man let blive udsillet som en uansvarlig långiver, der udlåner penge til folk, som med stor sandsynlighed allerede har problemer med at få økonomien til at hænge sammen.

Dermed ikke sagt at det ikke er muligt at få et minilån med RKI. Hvis kreditor kan se, at grunden til at du står i RKI er en parkeringsbøde eller en bøde på biblioteket, som måske blot er en forseelse, eller fordi at du er uenig i bøden, så er det muligt, at dette ikke bliver tolket som betalingsvanskeligheder - især hvis det kun er et lille beløb, som du ønsker at låne trods RKI.

Det vil nok altid kræve en uddybning til långiveren, hvis du skal have bevilliget et minilån trods RKI, men hvis forklaringen lyder rimelig, og din økonomi ellers også ser ud til at kunne bære renter og afdrag på et minilån, så er det muligt at få et minilån trods RKI.

Hvad kan man bruge et lille lån til

Et lille lån bruges ofte til at få hverdagen til at hænge sammen i form af reparationer, generhvervelse og uforudsete udgifter, samt gaver til diverse fødselsdage og højtider. Med mindre dine store drømme er billige, så vil et lille lån nok ikke være relevant.

Hvis vi starter med de helt små lån på 500 kr og 1.000 kr., så kan disse dække gaver til børn, børnebørn, konfirmationer, samt andre ting i småtingsafdelingen. Her er er behovet nemlig ofte kun et meget lille lån.

Tager vi næste skridt på trappen, vil minilån på 3.000 kr. og 2.000 kr. ofte kunne dække mindre reparationer på transportmidler, samt diverse kvartalsregninger, som har sneget sig ind i postkassen. I nogle tilfælde vil et mindre lån også kunne dække behovet, men med et minilån på 3.000 kr., vil de fleste uforudsete udgifter af denne type kunne dækkes.

Hvis vi kommer op i størrelsesordnen 4.000 kr. eller et minilån på 5.000 kr., kan dette, for de flestes vedkommende dække købet af en cykel, vaskemaskine, opvaskemaskine eller dække en tandlægeregning. Disse genstande fås selvfølgeligt også dyrere, og nogle gange dyrere end et minilån kan dække.

Hvis vi går helt op på et minilån på 10.000 kr., hvilket ofte vil være det største lånebeløb, som man vil karakterisere som et minilån, kan dette bruges som lån til en ny seng, nye møbler, et lån til en ny mobil, eller andet elektronik.

Der vil selvfølgeligt være overlap mellem beløbsgrupperne ovenfor. Dette er blot for at nævne nogle af de produkter, områder og kategorier, som vi ved, at minilåne ofte bliver brugt til. Det står dig helt frit for, hvordan du ønsker at bruge pengene, når du optager et lille lån.

Et gratis minilån

Som markedet er i dag, er det ikke længere muligt at finde gratis minilån. Du kan stadigvæk finde billige minilån, men et gratis minilån finder du desværre ikke. De gratis minilån, som du tidligere kunne finde, og måske har hørt om, havde dog også en begrænset løbetid på 30 dage.

I slutningen af 2020érne lavede regeringen store indgreb på markedet for minilån. Det betød at udbyderne af minilån fik svært ved at lave et overskud, på trods af, at det tidligere nærmest var umuligt ikke at lave en rigtig god forretning. Et af de helt store indgreb på markedet var bla. ÅOP-loftet, som i praksis betød at udbydere af bla. minilån blev nødt til at sænke deres rente til omkring 1/10 af, hvad den tidligere lå på .

Man skulle tro at det faldt godt i tråd med gratis minilån, men det gjorde det ikke. Med en rente på en tidendedel af, hvad den tidligere havde ligget på, forsvandt en stor del af indtægterne til minilånsfirmaerne, men omkostninger til systemer, kontor og personale var uændret. Derfor blev minilånene nødt til at skære de 30 gratis dage væk, i håbet om, at de kunne få en lidt højere indtjening.

Siden indgreb ovenfor, samt flere andre, har der ikke eksisteret gratis minilån på det danske marked. Du vil dog stadigvæk kunne finde hjemmesider, som fortæller, at de kan tilbyde dig, eller hjælpe dig med at finde gratis minilån. På samme måde som minilån uden kreditvurdering, er dette enten forældet marteriale, som kræver en gevaldig genopfriskning, eller blot et marketingkneb til at lokke dig ind på deres hjemmeside, så de kan sælge minilån, som hverken er gratis eller uden renter.

Leder du efter et gratis minilån, må vi desværre skuffe dig. Det næstbedste du kan få, er et billigt minilån, og det kan vi til gengæld hjælpe dig med at finde.

Bedste og billigste minilån

Hvis du vil finde de bedste og billigste minilån, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi kan nemlig, med blot én ansøgning fra dig, indhente tilbud på gode og billige minilån fra mange spillere på det danske minilånsmarked.

For at du kan få det bedste minilån, indhenter vi ikke kun tilbud fra de gængse udbydere, men også andre aktører, som er et alternativ til et minilån, eller blot udbyder små lån. Hvis du ønsker at finde de billige minilån, så kan vi anbefale at benytte vores ansøgningsformular, da vi afsøger en stor del af markedet for dig, og vender tilbage med mange tilbud på billige minilån og små lån med det samme.

Vores systemer er koblet sammen med mange udbydere på markedet. Derved kan vi indhente tilbud på minilån, hvilket ikke er mulig for alle sammenligningstjenester.

Vi kan sagtens hjælpe dig med at finde det billigste minilån, men når vi taler minilån, har de fleste også et behov for at det går hurtigt, hvilket vi kommer ind på nedenfor.

Hastighed

Står du med et akut økonomisk problem, så hjælper det ikke noget, at du får dine penge om lang tid. Heldigvis er langt de fleste minilån hurtige. Når du ansøger gennem os, fortæller vi dig, hvilke tilbud der er de hurtige minilån, og hvilke der er de langsomme.

Et hurtigt minilån vil blive udbetalt på dagen, hvor du ansøger. Ofte vil minilånet blive udbetalt direkte efter at du har ansøgt, da flere låneudbydere overfører med en straksoverførsel. Det betyder, at du modtager pengene på din konto med det samme, uanset om du færdiggør din ansøgning efter arbejdstid, i weekenden eller på en helligdag.

Denne form for minilån har flere betegnelser, bla. et ekspres minilån, et hurtigt lille lån eller blot et hurtigt minilån.

Undgå de langsomme

Hvis du vælger et af de langsomme minilån, så vil det heldigvis ikke tage flere uger at overføre beløbet. Ansøgningsprocessen kan være lidt mere omstændig og tidskrævende, og hvis ikke udbyderen af minilånet har digitaliseret hele processen, kræver det måske et opkald eller en mail, for at lånet bliver godkendt. Det betyder også, at hvis du ikke vælger et af de hurtige minilån, så kan du risikere, at du ikke kan gennemføre din ansøgning uden for almindelig arbejdstid.

Hvis du ikke vælger et hurtigt minilån, kan du også komme ud for, at dine penge ikke kan udbetales med det samme, som du bliver godkendt. I realteten kan lånet godt udbetales, men da det tager én bankdag at overføre beløbet fra låneudbyderens konto til dig, tager det også én dag før du står med lånet på kontoen.

Lægger vi effekterne oven i hinanden, og er du uheldig at ramme ind i en række bankhelligdage i træk, kan der godt gå en lille uge fra du ansøger, til at du har pengene på kontoen. Hvis det ikke er noget problem for dig, at dit minilån ikke er hurtigt, så bør du vælge ud fra prisen. Hvis du derimod vægter højt, at det er et hurtigt minilån, så vær opmærksom på, ovenstående områder.

Vi hjælper dig uanset dit behov

Hvis du leder efter et minilån, så lad os hjælpe dig. Vi søger efter det bedste, billigste og nyeste minilån, blandt et hav af låneudbydere, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med at finde et godt og billigt minilån, som passer til dit behov. Det behøver ikke være svært at finde et lille lån, hvis du blot bruger to minutter på at sammenligne lån gennem os.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.