Saverium.dk | Nem ansøgning til erhvervslån op til 1.000.000 kr.
Pålidelig og hurtig

Erhvervslån – Find det bedste online erhvervslån til netop dig og din virksomhed

10000 kr.1000000 kr.
1 måned24 måneder
Feltet er obligatorisk
Ugyldig værdi
Feltet er obligatorisk
Ugyldig værdi
Feltet er obligatorisk
Ugyldig værdi
Ugyldig værdi
Feltet er obligatorisk

Kontaktperson

Feltet er obligatorisk
Feltet er obligatorisk
Ugyldig værdi
Ugyldig værdi
+45
Ugyldig værdi
Feltet er obligatorisk

Vores partnere

Hjælp din virksomhed på vej med et online erhvervslån

Brug et virksomhedslån til at starte en virksomhed, udvide eller eventuelt kompensere for et underskud i din virksomhed. Via Saverium.dk kan du ansøge om et firmalån til alle dine forskellige finansieringer som forgår i din virksomhed. Det er let at ansøge om et virksomhedslån online, og gennem Saverium.dk kan du få et hurtig og nemt erhvervslån på din konto. Du kan ansøge om et lån til erhverv 24 timer i døgnet, men vær opmærksom på at pengene udbetales indenfor de forskellige åbningstider vores partner har.

Igennem Saverium.dk kan du ansøge om et erhvervslån online uden sikkerhed fra 10.000 - 1.000.000 kr. til din virksomhed. Vi gør det overskueligt for dig at vælge det firmalån som passer bedst til din situation ved at samle tilbuddene et sted med en enkelt ansøgning. Efter du har færdiggjort din ansøgning, ser vi efter de bedste lånetilbud fra vores partner Qred, CapitalBox samt QPR Finans som passer bedst til din virksomhedsbehov som derefter bliver tilsendt til dig. Du kan så sammenligne dine tilbud og tage det lån du ønsker at acceptere.

Sammenligning af erhvervslån - hurtig og pålidelig

At kunne have mulighed for at lave en sammenligning af diverse erhvervslån online gør det lettere at finde et billigt lån til netop din virksomheds økonomisk situation. Det er hurtigt og pålideligt at anvende Saverium.dk. Når du overvejer at starte en virksomhed, er det altid en god ide at have nogle penge til rådighed selv inden du begynder, da det gør det lettere at starte en virksomhed op. Det er dog muligt at stifte et selskab uden opsparing med et virksomhedslån.

Iværksætteri kræver fantasi, mod samt finansiering. En god forretningsidé er intet uden en anstændig forretningsplan, og den vil aldrig realisere sig, hvos der ikke kan findes nogen finansiering til virksomheden. Hvis din forrentningsidé er god, skal du kæmpe for at få din virksomhed ud i verden og gøre den tilgængelig for kunder. Et erhvervslån online er en god mulighed når du hurtig har brug for penge for at starte din virksomhed op. Så længe at dit erhvervslån kommer til at blive udelukkende brugt på din virksomhed kan du bruge pengene til alt fra inventar, løn, udvidelse af lokaler eller hvis du har et underskud i en periode.

At få et firmalån fra en bank kan være besværligt, og det tager altid lang tid da der er en masse papirarbejde som skal ordnes. Når du ansøger om et erhvervslån online kan du bruge pengene hurtig og lige så pålideligt som når du ansøger em et lån igennem en bank.

Hvor kan man få den bedste finansiering til ens virksomhedsbehov?

Når du leder efter et erhvervslån til et nyt selskab, er det især vigtig at finde det nøjagtige finansieringsbeløb, og hvor kan man få den bedste finansiering til ens virksomhed. Den meste normale er at tage et forrentningslån i banken. Dette kræver dog du stiller sikkerhed til rådighed og en meget velforberedt forretningsplan du skal præsentere. At opsøge en bank kan gøre det lidt mere besværligt at skulle optage et virksomhedslån hos, da du skal kunne sælge banken din forretningside, og det kan være ikke lige alle synes at din ide lyder vellykket i deres ører. Banken vil også altid typisk have højere renter på deres lån.

Du kan også få et erhvervslån uden sikkerhed, og disse tilbydes af flere banker såvel finansieringsselskaber online Disse lån kan også kombineres, og sammen med et banklån kan du optage et virksomhedslån uden sikkerhed, for at fungere som sikkerhed eller som yderligere finansiering. Et erhvervslån uden sikkerhed hjælper dig med at få finansiering til din virksomhed hurtigt og ubesværet.

Når du overvejer at finansiere din virksomhed, er det værd at huske at overveje de forskellige lån og deres betingelser for at få dig det billigste mulige lån til dit firma. Det er let at sammenligne lån via Saverium.dk lånesammenligningstjeneste, som giver dig mulighed for at sammenligne forskellige lånetilbud mellem flere forskellige banker og pengeinstitutter.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil starte en virksomhed? - Lån for at starte en virksomhed

”Hvad gør jeg hvis jeg vil starte en virksomhed”, “Skal jeg optage et lån for at starte en virksomhed?”, tænker man i starten. Det vigtigste ved at starte en forretning er en god forretningsplan. Det giver virksomheden mulighed for at komme langt med at realisere sin vision samt holde sine planer og budget under kontrol. Forretningsplanen skal altid være så realistisk som muligt, så store planer ikke mislykkes lige efter start af en virksomhed. Så det er ret godt at vide, hvad en virksomhed potentielt kan opnå i starten, hvad dens målgruppe er, hvordan virksomhedens forretning vil blive ført, og hvor meget hele virksomhedens drift vil koste.

At starte en virksomhed og skaffe finansiering til din egen idé kan være en stor tærskel for mange nystartede iværksættere, da det ud over høje omkostninger kræver meget mod. Men med en god forretningsplan er det lettere at træde ind i det ukendte og give din forretningsidé en chance. Når du stifter en virksomhed, anbefales det også at spare nogle penge, da det altid kræver nogle gebyrer at starte en virksomhed. I mangel af finansiering er et erhvervslån altid en mulighed, som man kan stole på, når man starter en virksomhed.

Hvad kan man bruge et erhvervslån til?

Så snart du har fået udbetalt lånet til din konto, er du herre over hvad lånet bruges til. Så hvad kan man bruge et erhvervslån til er helt op til dig selv så længe det bruges på din virksomhed. Det er vigtigt at hvis du optager et erhvervslån at det udelukkende bruges på ens firma, om det så er til løn, kontorartikler, nye maskiner eller endda et underskud der er kommet. Hvis du optager et lån som skal bruges på et underskud, er det vigtigt at vurdere om at pengene kan betales tilbage og nedgangen for din virksomhed ikke fortsætter, så du har mulighed for at kunne tilbage lånet tilbage. Bruger du lånet på dit personale kan det bruges til a hyre en ny til virksomheden eller aflønne de nuværende medarbejder. Det kan os være at dit firma har brug for ny inventar som kan eventuelt være kontorstole, computer eller andre IT relaterede ting som kan forbedre dine medarbejders arbejdsforhold, så de kan opnå det maximale for virksomheden. Du kan også anvende dit erhvervslån til at reklamere og markedsføre din virksomhed og dermed øge kendskabet til din virksomhed, hvilket kan resultere i større salg som giver en større omsætning.

Er din virksomhed en produktionsvirksomhed, er det en god ide at investere pengene i nye maskiner, så du kan øge din omsætning. Dette er blot nogle eksempler som meget gerne skulle kunne få din virksomhed i fremdrift så du kan genere en større omsætning, så du i sidste ende har mulighed for at kunne betale dit lån tilbage.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Det vil variere meget fra hvilken låneudbyder, hvilket beløb det er muligt for dig og din virksomhed at optage. Så hvor mange penge kan jeg låne til min virksomhed? Da der er tale om et virksomhedslån kan man ikke forvente at låne et lige så stort beløb som eventuelt privatkunder der ønsker sig at låne penge til finansieringen af køb til bolig. Din egen og virksomhedens økonomi spiller nemlig ind i forhold til hvor meget hver enkelt låneudbydere er villig til at tilbyde dig. For låneudbyderne handler det jo om at de skal være sikker på at få sine penge tilbage igen, så bedre økonomi du og din virksomhed har, jo større chance er det for dig at kunne låne et større beløb da de er sikker på at kunne få pengene tilbage igen. Igennem Saverium.dk kan man låne fra 10.000 - 1.000.000 kr. til dit firma.

Løbetid på erhvervslån

Løbetiden også kaldt lånetiden er det tidsrum du har til at kunne tilbagebetale dit lån. Løbetiden på erhvervslån varierer i høj grad af hvor stort et beløb du ønsker at optage. Hos Saverium.dk har du mulighed for at låne alt i mellem 10.000 - 1.000.000 kr. til netop hvad din virksomhed har brug for.

Som regel når der er snakke om et erhvervslån, så skal løbetiden reflektere investeringens levetid. Så hvis du har eventuelt lånt pengene til en firmabil, ny maskine eller ligne og det forventes at den først skal udskiftes efter fem år, så vil dit erhvervslån skulle betales inden for fem år.