Forbrugslån - Lån hurtig op til 500.000 kr. | Saverium

Forbrugslån

Forbrugslån kan fås hos et væld af online lånevirksomheder. Låneprodukterne adskiller sig på baggrund af mange faktorer, hvilket omfatter både rentesatser, lånevilkår og lånebeløb.

I dag er det derfor nemt at låne penge til forbrug på nettet. Det er særligt fordelagtigt, da det er ensbetydende med, at det er muligt at optage lån til ethvert formål på nettet. Låneudbyderne har nemlig ingen interesse i, hvordan de lånte penge forvaltes – kun at de tilbagebetales.

I dag findes forbrugslån uden om banken i mange størrelsesordener. Dette betyder, at uanset om du ønsker et lån på 3.000 kr. eller 250.000 kr., kan det lade sig gøre. Det er endda muligt at optage forbrugslån på 500.000 kroner hos flere låneudbydere.

Det store udbud af lånevirksomheder og -produkter medfører, at det kan virke vanskeligt at udvælge det bedste forbrugslån for dit vedkommende. Heldigvis er der hjælp at hente her på Saverium.dk.

+45
Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Find dit forbrugslån med hjælp fra Saverium.dk

Processen med at finde et forbrugslån i Danmark kan virke besværligt. Heldigvis har vi hos Saverium.dk gjort det lettere for dig at find det forbrugslån som passer til din situation. Leder du efter et hurtigt forbrugslån, er du derfor kommet til det rette sted.

Én af de markante fordele forbundet med at benytte Saverium.dk til at indhente lånetilbud er, at du kan indhente flere tilbud med en enkelt ansøgning. Det er fordelagtigt, da det ikke blot er effektivt, men også tidsbesparende.

Baseret på din ansøgning, bliver der udarbejdet en række personlige og individuelle tilbud. Derved er du garanteret, at du modtaget omfattende lånetilbud, der er udregnet specifikt med udgangspunkt i dine informationer, økonomiske situation m.m.

Endvidere er det også værd at fremhæve, at hele processen foregår på internettet, hvorfor du ikke er tvunget til fysiske møder, telefonopkald eller deslige. Hvad der er lige så fantastisk er, at du modtager svar på din ansøgning med det samme.

Det er fuldstændig gratis at benytte Saverium.dk til at indhente forbrugslån. Ligeledes er det uforpligtende, hvorfor du ikke er forpligtet til at acceptere et af de modtagne tilbud. Tiltaler de modtagne tilbud dig ikke, kan du frit afslå dem alle.

Grundet den nye lovgivning der blev indført d.01.07.2020 er det nu bedre end nogensinde før at optage et lån eller samle dine nuværende lån til et samlelån og få en lavere rente end tidligere.

Hvad er og hvad betyder forbrugslån?

Hvad betyder forbrugslån? Et forbrugslån er, hvad navnet antyder, at det er: Et lån til forbrug. Denne type lån udbydes af såvel traditionelle banker som online låneudbydere, om end det er sjældent, at folk optager forbrugslån i banken, eftersom bankerne typisk kræver et dokumenteret låneformål.

Leder du efter det bedste forbrugslån, skal du derfor lede på nettet. Her kræves der hverken sikkerhedsstillelse, dokumentation eller en redegørelse for lånets formål. Dermed sagt har du friheden til at spendere pengene, som du ønsker.

Det er almindelig kutyme i de traditionelle banker, at låntagerne skal redegøre for lånets formål, før det kan bevilliges. Dette undgår du ved at optage dit forbrugslån med lav rente hos en onlinebaseret långiver, da de ingen interesse har for lånets formål.

På lånemarkedet har forbrugslån betydning som en form for paraplybetegnelse for samtlige online lånemuligheder, der er tilgængelige. Dette omfatter blandt andet quicklån, hurtig lån mv., som du ligeledes frit kan bruge til forbrug.

Almindelige forbrugslån dækker dog typisk over lån af større beløb på mellem 50.000 kr. og 500.000 kr., hvorimod andre låneformer såsom kviklån som regel indebærer mindre summer. Ønsker du at låne et større beløb, er det derfor et forbrugslån, du søger.

Optag forbrugslån uden sikkerhed og dokumentation

En af de store fordele ved at optage et hurtigt forbrugslån på nettet er, at du kan få penge på kontoen, uden at have værdier, der kan pantsættes. Det er derfor ikke påkrævet, at du ejer hus, bil eller deslige. Så du kan faktisk optage et forbrugslån uden sikkerhed og dokumentation.

Ønsker du eksempelvis at optage et forbrugslån på 100.000 kr., du kan benytte til at finansiere en ferie, nye møbler til stuen, eller noget helt tredje. Er det sådanne låneformål, du har, så lån penge med forbrugslån, da dette er den absolut bedste løsning i denne sammenhæng.

Du er dog ikke begrænset til ovenstående, hvorfor du også har mulighed for at realisere store drømme med et online forbrugslån. Som tidligere angivet, er der mulighed for at låne op til 500.000 kroner hos adskillige lånevirksomheder.

Til trods for, at der er både fordele og ulemper ved forbrugslån, kan de fleste vedkende sig, at fordelene er flere end ulemperne. Blandt fordelene finder du, at du ikke kræves at stille sikkerhed for eller dokumentere lånets formål mv.

Da du ikke skal stille sikkerhed for lånet, misforstår mange, da de tror, at det er ensbetydende med, at de kan optage et forbrugslån uden kreditvurdering. Det er dog ikke tilfældet. Tværtimod foretages der altid kreditvurderinger, når man optager et lån hos en online långiver.

Minimer risikoen ved at undlade sikkerhedsstillelse

Stiller du ikke sikkerhed for dit lån, er der ingen risiko for, at kreditor kan kræve eksempelvis bil eller bolig solgt, hvis ikke du har råd til at indfri din gæld.

Under alle omstændigheder er det selvfølgelig en situation, du skal undgå at stå i. Dermed er det også vigtigt, at du undgår de dyreste forbrugslån, da de kan presse dig ud i en situation, der stiller dig dårligt økonomisk set.

Selvom du ikke stiller sikkerhed for dit lån, er den økonomiske risiko ikke væk. Har du ikke råd til at betale de månedlige ydelser, vil du ikke blot blive pålagt renter og gebyrer, men kan ligeledes risikere overdragelse af sagen til et inkassobureau samt en eventuel registrering i RKI.

Hold øje med ÅOP, når du sammenligner billige forbrugslån

Hvad er renten på forbrugslån? Ønsker du at finde det billigste forbrugslån, er det ikke tilstrækkeligt at vælge et forbrugslån med bedste rente, så det er super vigtig du holder øje med ÅOP. Desværre tror mange, at en lav rente på forbrugslån er ensbetydende med, at man får en lav forbrugslån pris.

Når du laver et forbrugslån beregning, bør du kigge på forbrugslånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Tallet samler samtlige omkostninger forbundet med lånet, hvorfor det viser lånets årlige pris, når alt er medregnet.

Dette er ensbetydende med, at ÅOP’en inkluderer renter, gebyrer og øvrige omkostninger, der er forbundet med lånet. Derfor vil den laveste ÅOP på forbrugslån ligeledes resultere i en lavere samlet pris på det respektive lån.

Den laveste rente på forbrugslån er derfor ikke direkte forbundet med den laveste pris. Ikke desto mindre er renten fortsat af betydning, hvis du ønsker at finde en billig låneløsning. Under alle omstændigheder er det essentielt at bruge ÅOP på beregne forbrugslånet som vejledende målestok for den samlede pris.

Mange långivere markedsfører sig med at have den bedste rente på forbrugslån. Foruden den lave udlånsrente på forbrugslån, kræver de dog et hav af gebyrer. Derfor bliver lånet pludselig markant dyrere, hvorfor mange desværre falder i fælden. Det er vigtigt, at du undgår dette.

Kan alle få bevilget et forbrugslån?

Alle som vil have bevilget et forbrugslån skal være sikker på der vil blive stillet krav til dem. Ingen långivere ønsker at bevillige et lån, uden at stille krav til låntageren. Dette er også gældende for onlinebaserede låneudbydere. De traditionelle pengeinstitutter stiller dog betydeligt flere krav, hvorfor du ganske vist får et billigt forbrugslån i en bank, men det er flere kriterier, der skal opfyldes.

Næsten alle traditionelle banker kræver eksempelvis en garanti, når de bevilliger et lån. Det er i høj grad gældende for større lånebeløb. Det giver långiver en slags sikkerhed, som bankerne kan benytte sig af, såfremt skyldneren ikke er i stand til at indfri gælden.

Hvad enten du beslutter at optage et forbrugslån online eller i banken, er der dog krav, man som låntager skal leve op til. Ønsker du at låne et større beløb, så lån forbrugslån, da lånebeløbet generelt er større ved forbrugslån end kviklån. For at få lov til dette, skal du værst opfylde de gældende krav, såsom nedenstående.

Alder

Der findes utallige billige forbrugslån i Danmark. Fælles for de fleste er, at det er påkrævet, at du er fyldt 21 år, hvis du skal bevilliges et sådant lån. Dette er der flere årsager til.

Den hovedsagelige årsag er, at lånevirksomhederne er velvidende om, at der er bedre forudsætninger for, at personer over 21 år har bedre styr på økonomien, hvorfor de også har en mere stabil økonomi.

Der findes dog visse udbydere, hvor lån af penge er muligt for 18-årige. Leder du efter et billigt lån, gør du dog klogt i at vente, såfremt du blot er 18 år gammel. Långiverne løber nemlig en stor risiko ved at yde et lån til en 18-årig, hvorfor de samlede omkostninger stiger.

Indkomst

Et andet krav, der gør sig gældende hos de fleste låneudbydere er, at låntagerne skal have en bestemt årlig indkomst. Den påkrævede årlige husstandsindkomst varierer ikke blot mellem de enkelte udbydere, men også i forhold til størrelsen af lånebeløbet.

Ydermere er der også en række online låneudbydere, der kræver, at du har et fast arbejde. I forlængelse af dette kræves det også, at du kan fremsende dine seneste lønsedler. Det er dog kun et fåtal af långiverne, der stiller krav om dette.

De fleste indhenter blot oplysninger om låntagernes økonomi via SKAT. Dette kan lade sig gøre, da du underskriver din låneansøgning på NemID.

RKI

Det er hverken muligt at optage et forbrugslån med fast rente eller et hvilket som helst andet forbrugslån, hvis du er havnet i RKI eller Debitor Registret.

Låneudbyderne ønsker ikke at løbe en unødig risiko ved at bevillige lån til dårlige betalere. Dette er gældende, uanset lånets størrelse eller formål. Du skal derfor ikke blot forvente, at du finder forbrugslån med renter, der er skyhøje, hvis du er registreret i RKI.

Det er nemlig ikke muligt at få bevilliget et lån, hvis du er registreret i RKI (Ribers Kredit Information). Hverken traditionelle banker eller onlinebaserede lånevirksomheder er interesserede i at bevillige dig et lån med status som dårlig betaler.

Omlægning af nye forbrugslån kan resultere i store besparelser

Har du optaget flere mindre lån, så omlæg med et nyt billigt forbrugslån og spare store summer penge. Ved at samle dyre forbrugslån til ét lån kan du spare penge. Dette kaldes typisk refinansiering eller et samlelån.

Ikke nok med, at du sparer penge, opnår du ligeledes et forbedret overblik over din private økonomi hver måned. Ved at have ét større fastforrentet forbrugslån, undgår du nemlig at skulle holde styre på flere gældsposter.

Størrelsen på renter på forbrugslån er stærkt varierende, men et større forbrugslån har i de fleste tilfælde lavere renter end både SMS- og kviklån.

I visse tilfælde kan det derfor bedst betale sig at låne et større beløb, selvom din gæld er mindre. Dette skyldes, at renterne på mindre lån ofte er mellem 20 og 50 % højere, end renten på et forbrugslån.

Afhængigt af dine nuværende gældsposter, er størrelsen af din besparelse derfor stor. Skal du låne billigst med forbrugslån, er et samlelån derfor en fordelagtig løsning, hvis du i forvejen har gældsposter spredt hos andre långivere.

I og med, at dette giver dig bedre overblik over din økonomi, muliggør det potentielt en indfrielse af forbrugslån før tid, hvorved du kan spare endnu mere. Ved tidligere indfrielse af forbrugslån undgår du nemlig at betale de forbrugslån renter, der ville være påløbet gælden i den resterende løbetid.

Hvad kan jeg bruge et nyt forbrugslån til?

Et billigt forbrugslån er et fleksibelt lån. Det er ensbetydende med, at lånet kan bruges til mange formål. Det går særligt hånd i hånd med, at størrelsen af lånet kan variere meget. Så du kan bruge et nyt forbrugslån til mange forskellige ting.

Et sådant lån kan du derfor bruge til alt fra at finansiere en ferie til at betale en uforudset regning. En af de klare fordele ved at låne penge på nettet er, at du ikke er begrænset i forhold til, hvad de lånte midler kan bruges til.

I de fleste tilfælde optages et sådan lån dog med et særligt formål. Hvad dette vil sige er, at de fleste ved, hvad de ønsker at bruge pengene til, før de optager lånet.

Andre ønsker dog blot at polstre bankkontoen en smule. Det kan være med henblik på, at du ønsker at kunne stå imod, hvis du modtager en uforudset regning. Friheden ved at kunne bestemme over de lånte midler medfører, at du ikke er begrænset i forhold til, hvad de bruges til.

Som tidligere angivet, er det også muligt at bruge et forbrugslån til at betale anden gæld, hvilket som regel gøres med et samlelån. Her optager du et nyt forbrugslån, der er tilstrækkeligt stort til at kunne dække din øvrige gæld, men med en betydeligt lavere rente.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.