Billig kassekredit - Lån hurtig penge med kassekredit | Saverium

Kassekredit

Kassekredit kort fortalt er en mulighed hvis man skulle støde ind i nogle uforudsete udgifter, så man kan lave et overtræk på sin konto. Det gør at når din bankkonto måske er tom, så vil du stadig have en ekstra sum penge til rådighed som du kan anvende til det problem du nu står og mangler penge til her og nu. Via Saverium.dk kan du søge efter en billig kassekredit.

+45
Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Hvad er en billig kassekredit?

Hvad er en billig kassekredit kort fortalt? Kassekredit er en slags baghånd for ens bankkonto, som bliver brugt af private samt virksomheder til at kunne låne let penge her og nu hvis man løber ind i nogle omkostninger mens ens konto er tom. Kassekreditten står til rådighed i den periode du aftaler med det pengeinstitut hvor lang tid den skal være gældende. Det kan være for eksempel Basisbank, Resurs Bank eller Express Bank. Det er mere eller mindre et hurtig lån man tager, bare det er aftalt på forhånd. Hvor meget kan man hæve på ens kassekredit kommer an på hvad du aftaler med banken.

Du kan få en kassekredit billig online uden sikkerhed eller ved at gå ned til et pengeinstitut og snakke med en bankrådgiver. Hurtig kassekredit er muligt nu om dage ved at finde dem online så du eller din virksomhed kan have en mere fleksibel økonomi. Man kan rent faktisk godt se det som en kasse med kredit man lige dykker ned for at låne penge hurtigt når man har behov for måske et ”Mini lån” på 1.000 kr. hvis virksomheden har givet underskud eller ens fryser er gået i stykker, så har man nemlig mulighed for at lave et overtræk.

Hvordan virker en billig kassekredit? – Kassekredit fordele og ulemper

Hvordan en billig kassekredit virker, er der mange eksempler på. En kassekredit har en masse fordele, men der er også nogle ulemper man skal huske at tænker over inden man opretter en.

Fordele:

Hvad koster en ny kassekredit? Det ses ofte at det kan være gratis at oprette en kassekredit. Hvis man er første gangs kunde hos en online kassekredit udbyder er det ikke sikkert du skal betale hverken renter på kassekreditten eller gebyr i starten. Leder man efter et billigt lån, kan det være en god ide og gå efter dette. Det kan sagtens være en stor omkostning at få en kassekredit. De kan sagtens koste over 1.000 kr. Så det er vigtig du holder øje med hvad stiftelsesgebyret ligger på og sammenligner det med de andre omkostninger ved kassekreditten

Det er ofte gratis at have en ny kassekredit hvis du ikke anvender den. Det er først når du trækker over at du skal betale gebyrer, provision og renter. Så du betaler kun når du anvender den.

En anden fordel er man også selv vælger hvor meget man ønsker at afdrage. Overtrækker du med 10.000 kr. over kan du selv bestemme om du vil betale det af med det samme eller om du vil splitte det op og betaler over længere tid. Du skal du være opmærksom på at jo længere du venter med at betale beløbet tilbage, jo dyrere bliver det også at betale tilbage i renter. Dette gør på den positive side også at du kan tilbagebetale beløbet af i dit eget tempo så du kan få det til at passe med din økonomi. Det sker jo at nogle gange at man får en bedre indkomst nogle måneder end andre. Så det er vigtigt at holde løbende øje med hvad du betaler i renter for kassekreditten.

Den største fordel er det giver din økonomi en sikkerhed og opløftning. Løber du ind i en stor udgift der pludselig skulle komme, behøver man ikke at have hovedpine, så længe ens økonomi er i stand til at kunne betale kassekreditten tilbage. Der er rigtig mange dansker som i dag anvender kassekredit lån til at have som en joker hvis der pludselig skulle ske en økonomisk situation hvor man skal bruge penge man ikke lige har på lommen.

Ulemper:

En af de positive ting var jo at i starten kan det som regel være at kassekreditten er uden gebyrer samt renter. Efter de ca. 30 dage skal du være opmærksom på at der begynder at komme provision, gebyrer samt renter på efterfølgende.

Den nok største ulempe ved en kassekredit modsætning til et almindeligt forbrugslån er, at kassekreditrenten i de fleste tilfælde er noget højere end ved at optage et forbrugslån. Dog betaler du kun renter når du anvender din kassekredit. På grund af den høje rente, kan det være du skal overveje om det er en fornuftig ide hvis du står og mangler et stort beløb. Det vil kun betyde du skal betale højere kassekreditrenter samt provision. Hvis du har lavet et større overtræk, vil din indkomst blive taget af kassekreditten, og det vil føre til at du risikerer at du står i minus det meste af tiden. Det kræver stor økonomisk forståelse og fornuft hvis du ønsker at oprette en kassekredit, da det kan blive dyrt hurtigt hvis du ikke har styr på det. Læs mere på e-conomic.dk.

Hvilke krav skal man leve op til for at få en ny kassekredit?

Før du kan blive godkendt til at oprette en kassekredit, skal du leve op til nogle krav. Det fungerer mere eller mindre ligesom hvis du skal låne penge online på normal vis. Dog skal det lige nævnes at der kan være en stor forskel på de krav, som du kan få stillet ved bankerne i forhold til hvis du ansøger om en kassekredit online. Det er som regel noget nemmere at blive accepteret til en kassekredit online end frem for i en fysisk bank. Hvis det drejer sig om et mindre beløb er det sjældent, du skal vedhæfte lønsedler, budgetter med mere når du ansøger om en kassekredit ligesom kviklån online. Nedenfor kan du se disse krav som bliver stillet.

  • Du må ikke være registreret i RKI

RKI står for Ribers kredit information, det er et register for folk der ikke betaler sine regninger. De udbyder som tilbyder kassekredit anvender RKI til at undgå de værste betaler. Det sker at nogle enkelte udbyder af kassekredit har nogle kampagner, hvor det er muligt at låne selvom man står registreret i RKI. Hvis du er registeret i RKI og blevet afvist, så skal du betale din gæld ud før det er muligt at kunne blive godkendt til at optage et nyt lån. Det er vigtigt at opnå en bedre kredit, for at kunne optage en kassekredit.

  • Dansk statsborgerskab

Ønsker du dig at få en kassekredit, skal du have et NEM-ID samt være dansk statsborger. Når du skriver under på en aftale i forhold til en kassekredit, sker det nemlig online med dit NEM-ID. Udover det skal du også have bopæl i Danmark.

  • Du skal minimum være 18 år

Hvis du skal blive godkendt til en kassekredit online, skal du være fyldt 18 år. Der findes nogle udbyder som kræver du skal være over 20 år. Grunden til at ens alder spiller en rolle er fordi, låneudbyder vil være sikker på man kan betale tilbage, så de sikrer sig imod dårlige betalere. Det er sjældent at en under 18 år har en særlig stor indkomst, og dermed vil chancen for at man er i stand til at kunne betale renterne og diverse omkostninger er lille.

Få lav kassekredit rente online eller fysisk?

Der eksisterer kassekreditudbydere, som kan tilbyde perioder hvor det er rente samt gebyrfrit. Disse udbyder tilbyder som regel de første 30 dage uden renter og gebyr hvis det skulle ske du trækker over på din kassekredit, så vil der ikke være renter på din kassekredit. Sker det at du trækker over, men at du betaler overtrækket tilbage indenfor de 30 dage, kan du sagtens optage et gratis lån. Vær opmærksom på hvis der bliver reklameret for en lav kassekredit rente, der kunne være eventuelle gebyrer. Det koster tit et beløb at starte en kassekredit så det er vigtig man finder den billigste kassekredit lån med fast lav rente. Dog er det ikke ved alle udbydere, nogle selskaber kan du optage et lån gratis i 30 dage igennem en kassekredit.

Kassekredit i banken eller kassekredit online?

Det er ikke kun muligt at optage en kassekredit online. Det er også en mulighed er gøre det i en fysisk bank. Det kan være svært som forbruger at finde hvad der passer til en bedst.

Online kassekredit

Vælger du at optage et nyt kassekredit lån online, vil en af tingene du oplever, er at kravene til dig som låneoptager generelt, er lavere. Som regel er der størst chance for at kunne få en kassekredit hvis du er over 25 år da du har bedre kredit. Men online er chancen større hvis du er under 25 år siden du ikke skal tale med en bankrådgiver der spørger indtil hvad du skal bruge pengene på, og du sjældent skal fremvise lønsedler. Så har du nemlig en større chance for at låne penge uden afslag online.

Kendetegnet ved en online kassekredit er at det er hurtigt og nemt at ansøge, faktisk skal du bare udfylde en ansøgningsformular på nettet som du kan gøre på Saverium.dk som du kan bruge som en kassekredit beregner hvor du vil efter kort tid vil blive informeret om du er godkendt eller afvist. Ligesom det ikke er muligt at låne penge uden en kreditvurdering, skal der os laves en kreditvurdering i dette tilfælde som er hos de fleste låneudbydere, er computerstyret hvilket er grunden til man vil få svar hurtig. Bliver din ansøgning accepteret, skal du underskrive aftalen med dit NEM-ID.

Lige så snart du har skrevet under på din aftale, vil udbetalingen gå i gang. Du skal nok regne med du har pengene på din konto indenfor de næste par bankdage. Så mangler du en kassekredit og et nyt lån så kan du låne penge og få dem med det samme ved at gøre det online.

Kassekredit hos banken

Forskellen på en ny kassekredit fungerer hos din bank eller hos en udbyder online er faktisk ikke alverden. Den største fordel er imellem de to er at behandlingstiden før du får svar på din ansøgning er det tager længere tid. Dog har banken nogle andre fordele der gør de er mere attraktive end at søge online.

En stor faktor i ved at gøre det ved en bank er du får økonomisk rådgivning når du opretter en kassekredit. Det kan være utrolig vigtigt hvis du ikke har overblik over din økonomi at få en til at kigge på det inden du optager en ny kassekredit. Det er en af fordelene ved at optag et billige kassekredit i banken at du altid har en bankrådgiver til at råde og hjælpe dig så du ikke laver overtræk. Der er mange mennesker der mister overblikket over økonomien, så man har en der holder øje med det er en stor bonus. Kassekreditten renten er normalt også billigere hos en bank. Både i renter og i andre omkostninger. Der er både fordele og ulemper ved begge så man skal overveje hvad der er vigtigst for en selv. Så er det egentlig bare op til dig selv hvad du synes der er vigtigst.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.