Billig kviklån - Få lav rente på dit kviklån | Saverium

Kviklån

Lånemulighederne på nettet er tæt på uendelige. At der findes så mange forskellige lånetyper som kviklån, forbrugslån osv. kan være en fordel. Det betyder nemlig, at udvalget af låneprodukter indeholder noget for alle, men også, at det kan være vanskeligt at finde den rette løsning.

Ønsker du at optage et mindre lån, er et kviklån som regel den rette løsning. Et sådant lån dækker over lån op til omtrent 25.000 kroner, om end det varierer meget blandt de forskellige låneudbydere.

+45
Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Hvad er et kviklån?

Hvad er betydningen af et kviklån? (Kaldes også et quicklån.) Det er et mindre forbrugslån, der hverken kræver dokumentation eller sikkerhedsstillelse.

Lånet er kendetegnet ved at kunne optages hos onlinebaserede lånevirksomheder, med en udbetalingstid, der som regel er mindre end et døgn.

Blandt mange bruges kviklån som et bredt begreb for små lån på nettet. De små hurtige lån findes i dag under et hav af navne, men er sjældent synderligt forskellige. Netop derfor bruges kvik lån blot som en fælles betegnelse for disse lån.

Lån penge med Saverium.dk: Få tilbud på billige kviklån

Har du et ønske om at optage et kviklån nu, er mulighederne mange. Derfor kan det virke som en uoverskuelig proces at sikre, at man ikke optager et hurtigt kviklån med for høje låneomkostninger. Heldigvis har vi hos Saverium.dk gjort så du kan få tilbud på billige kviklån igennem Saverium.dk nemt. Vi gør det lettere ved at indhente relevante tilbud på kviklån. Udfyld blot vores ansøgningsformular her på siden, hvorefter du modtager du tilbud fra en række forskellige lånevirksomheder.

Det er ikke blot en nem og enkel måde at indhente tilbud på quick lån uden sikkerhed. Det medfører ligeledes, at sammenligningen af de modtagne lånetilbud bliver betydeligt nemmere, hvilket hjælper dig med at finde det rette kviklån. Hele processen foregår naturligvis på nettet, hvorfor du hverken skal deltage i fysiske møder, telefonopkald e.l. Du både udfylder ansøgning samt modtager og underskriver lånetilbud på nettet. Ydermere modtager du svar på din indsendte ansøgning med det samme.

Baseret på den udfyldte ansøgningsformular fremsender vores samarbejdspartnere, hvilket bl.a. omfatter Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, et personligt og skræddersyet lånetilbud. Slutteligt bør det også understreges, at du ikke er forpligtet til at acceptere ét af de modtagne tilbud. Er der ikke noget, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig, kan du frit frasige dig samtlige tilbud. Derfor er der ingen risiko forbundet med at bruge Saverium.dk.

Sammenlign kviklån ud fra ÅOP og find det billigste kviklån

At finde det bedste og billigste kviklån kan være vanskeligt. Det er dog særligt vanskeligt, hvis ikke du ved, hvad du skal sammenlign kviklån ud fra. Mange tror, at vejen til det bedste kviklån er at finde et kviklån med lav rente. Renten er en betydelig del af de samlede kreditomkostninger, men er ikke den eneste. Derfor er der også andre omkostninger at tage højde for i din sammenligning.

Netop derfor rådes du til at sammenligne lånemulighederne med udgangspunkt i ÅOP. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og er et tal, der gør det lettere at sammenligne de totale omkostninger ved quick lån. I udregningen af lånets ÅOP er alle omkostninger inkluderer. Det sikrer, at du ikke overser et væsentligt gebyr, når du forsøger at skabe overblik over et konkret låns kreditomkostninger. Den største fordel ved at sammenligne kviklån på ÅOP er, at det giver gennemsigtighed og overblik over alle omkostninger. Derved undgår du at støde på ubehagelige overraskelser, når du optager et nyt kviklån.

Vær opmærksom på kviklånets korte løbetid

Et kviklån med højeste ÅOP kan sagtens være den billigste løsning. Hvorvidt dette er tilfældet, afhænger alt sammen af lånebeløb og løbetid. Ved beregning af et låns ÅOP gælder det, at jo kortere løbetiden er, desto højere er ÅOP.

Derfor er de årlige omkostninger på billige kviklån som regel højere, eftersom løbetiden sjældent er længere end 30 dage. Netop derfor er ÅOP ikke nødvendigvis den ideelle målestok for nye kviklån. Det skyldes blot, at løbetiden er langt kortere end et år på de fleste kviklån uden sikkerhed. Derfor rådes du til ligeledes med at sammenligne forskellige kviklån med renter og lånebeløb holdt op imod løbetiden. Dette resulterer som regel i, at vejen til det billigste quicklån er mere kringlet, men det er dog værd at bruge tid på.

Hvilke krav skal man opfylde for at få et quick lån med lav rente?

De fleste, der optager et kviklån i Danmark, har en god oplevelse. For at få det billigste quick lån med lav rente, er der dog en række krav, du som låntager skal opfylde. Hvis du ønsker at optage et kviklån med lav rente nu til dags, møder du selvfølgelig færre krav på nettet end hos banken. Til trods for dette, er det ikke alle låneansøgere, der får deres ansøgning godkendt.

For at have de bedste forudsætninger, for at få bevilliget et lån, skal du være en attraktiv låntager. Det vil sige, at du skal kunne imødekomme lånevirksomhedens krav og betingelser. Kan du ikke det, vil din låneansøgning enten afvises, eller det vil medføre yderligere låneomkostninger.

1. Kreditværdighed

Har du eksisterende gæld, som du kæmper med at betale tilbage med din nuværende indkomst, får du næppe en god rente på dit næste lån. Er din nuværende gæld meget stor, vil du end ikke får bevilliget et yderligere lån. Har du meget udestående gæld, signalerer det til lånevirksomheden, at du har vanskeligt ved at betale dine regninger.

Det er ikke blot eksisterende gæld, der inddrages, når din kreditværdighed skal vurderes. Her tages der også højde for din indkomst, dit rådighedsbeløb m.m. Mange forsøger at finde kviklån uden kreditvurdering, for at undgå granskningen af deres økonomiske situation – det kan dog ikke lade sig gøre. Havde du gjort dig forhåbninger om at kunne optage et quick lån uden kreditvurdering, kan du derfor godt skrinlægge drømmen igen. Er din kreditvurdering ikke positiv, bliver du frasorteret i ansøgningsprocessen, da långiverne ikke ønsker at løbe denne risiko.

2. Alder

Er du under 21 år, er dine lånemuligheder begrænset. Det er kun et fåtal af udbyderne, der bevilliger lån til så unge personer, ligesom lånene ofte har en meget høj rente. Det skyldes, at der er stor risiko forbundet med at yde et kviklån til en 18 år gammel person med lav indkomst. Søger du et kviklån til studerende, skal du derfor være indstillet på, at mulighederne er begrænsede. Du kan have svært ved at få bevilliget et lån, hvis ikke du har en fast indkomst, der er højere end en SU. Ligeledes kan du ikke bruge din fremtidige løn til noget. Er du under uddannelse, kan du derfor ikke lokke udbyderne til at bevillige dig et lån med udgangspunkt i en potentiel fremtidig løn.

3. RKI

Er du registreret som dårlig betaler i RKI, skal du ikke forvente at få bevilliget et lån. Dette er gældende, hvad enten det er et mindre kviklån på 2000 kroner eller et stort forbrugslån på 100.000 kroner. Årsagen til, at lån af penge ikke er muligt, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI er, at lånevirksomhederne løber en stor risiko ved at bevillige dig et lån. Det vil sige, at udbyderne ikke kan være sikre på, at du kan betale de lånte penge tilbage.

Forsøger du eksempelvis at ansøge om et kviklån på 5.000 kroner, til trods for en negativ RKI-status, vil det blot resultere i en afvisning. Da kreditvurdering processen foregår automatisk hos hovedparten af låneselskaberne, modtager du derfor en afvisning med det samme. I enkelte tilfælde er det muligt, hvis du har en kautionist. I et sådant tilfælde skal du dog forvente, at du får et kviklån med rente- og gebyrniveau i top. Med andre ord, bliver det afsindigt dyrt lån.

4. Indkomst

Din indkomst er en vital del af din kreditværdighed. Det er selvsagt vanskeligt at have en god kreditværdighed, hvis ikke du har en god indkomst. Jo bedre din økonomi er, desto bedre bliver din kreditværdighed nemlig. Kan du dokumentere en høj månedlig indkomst, vil udbyderen ikke blot være mere tilbøjelig til at bevillige dig et lån. Det resulterer også i bedre forudsætninger for at få bevilliget et quick lån med rente og ÅOP, der er fornuftig.

Det skyldes, at låneudbyderen herved kan se, at din økonomiske situation og månedlige indkomst garanterer, at de månedlige låneomkostninger kan dækkes. Dette er ikke ensbetydende med, at du eksempelvis ikke vil kunne få et quick lån på kontanthjælp eller på dagpenge. Det kan godt lade sig gøre, men låneudbyderens risiko er større, hvorfor rente- og gebyromkostninger er højere, for at kompensere for risikoen. Er du gift eller ansøger om et kviklån eller kassekredit med en partner, vil dette forbedre din kreditværdighed. Derfor vil det også resultere i en bedre chance for en lav rente og bedre lånevilkår. Det bedste kviklån får man nemlig som regel, hvis han har en medansøger på sin ansøgning.

Optag kviklån uden sikkerhed og dokumentation

De fleste traditionelle banker kræver, at du kan stille sikkerhed for dit lån, når du låner penge. Det er ikke kun gældende ved større lån, men også små lån. Derved er de nemlig garanteret, at du kan tilbagebetale lånet. Som regel kræves det, at du stiller sikkerhed for lånet i form af bolig eller bil. Ejer du ingen af delene, er det andre ejendele af høj værdi, der kræves. Kan du ikke stille sikkerhed, kan du sjældent få lov til at låne penge i banken.

Det er dog ikke gældende for de små lån online. Her kan du sagtens låne penge uden at møde et krav om, at du skal stille sikkerhed for dit lån. Det er i særdeleshed gældende for små kviklån, der lyder på mellem 1.000 kroner og 20.000 kroner. Når en långiver udbyder små lån, som et kviklån uden sikkerhed og dokumentation, har de ingen garanti for, at de får pengene igen. Mister du dit arbejde eller kan du af anden årsag ikke betale de månedlige afdrag, kan de ikke kræve et pantsat aktivt solgt, som bankerne kan.

Netop derfor er et online lån uden om banken typisk en højere rente, end hvad du tilbydes i de traditionelle banker, hvor det er påkrævet at stille sikkerhed. Endvidere kræves det som regel også, at du kan redegøre for lånets formål.

Hvad kan et kviklån anvendes til?

Du er ikke begrænset i forhold til lånets formål, såfremt du optager et kviklån, så hvad du anvender dit kviklån til, er op til dig. Den store fleksibilitet og frihed til at spendere pengene, som du selv ønsker, er en medvirkende faktor til at denne lånetype er blevet yderst populær. Da denne låneform tilbyder, at de lånte midler bruges til ethvert formål, falder den selvfølgelig ind under betegnelsen forbrugslån. Det vil sige, at kviklånet kan bruges til alskens typer forbrug.

Ikke alle optager dog et sådant lån med henblik på forbrug. Mange beslutter at optage et kviklån, fordi en uforudset regning er dumpet ind ad brevsprækken. Har man ikke midlerne til at betale, kan et mindre onlinebaseret lån være en fin løsning. Hovedparten af de kviklån, der optages, optages dog med henblik på forbrug. Det omfatter blandt andet betaling af ferier samt køb af elektronik, møbler eller designertøj.

Det eneste, der begrænser, hvad lånet kan bruges til, er størrelsen af lånet. Vil du have frit spil, kræver det selvfølgelige et større lånebeløb. Det er dog sjældent, at kviklån har lånebeløb, der overstiger 20-25.000 kroner. Er beløbet højere end dette, vil det være et regulært forbrugslån.

Brug for et hurtigt lån?

Ikke alle er i en situation, hvor de kan vente på lånet, og dermed har brug for et hurtigt lån. Har du modtaget en regning, der skal betales? Eller er du stødt på et godt tilbud, som du ikke vil gå glip af? I så fald skal det sandsynligvis gå hurtigt med at få pengene udbetalt til din bankkonto.

En af de fremtrædende fordele forbundet med et kviklån er den hurtige svar- og udbetalingstid. Den medvirker nemlig til, at det sjældent tager mere end et døgn fra din ansøgning er sendt til, at pengene står på kontoen.

Er der tale om et mindre lån, er der tilmed udbydere, der tilbyder straksoverførsel inden for deres åbningstider. Det vil sige, at du få timer efter ansøgningen er sendt, kan have pengene stående på din konto. Så hurtigt går det absolut ikke, hvis du beslutter at optage et forbrugslån i din bank. Grundet den nye lovgivning vedrørende kviklån er det billigere end nogensinde før at optage et lån hvilket Erhvervsministeriet beskriver.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.