Lån til bryllupet - Find det billigste bryllupslån her

Lån til bryllup

Har I brug for et at låne penge til jeres bryllup? Vi kan hjælpe jer med at finde det rette bryllupslån, så I slipper så billigt som muligt. Hvis I udfylder vores to-minutters ansøgningsskema her på siden, indhenter vi med det samme tilbud på lån til jeres bryllup fra en lang række banker og andre pengeinstitutter.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan ansøger I om at låne penge til bryllupet

Hvis I ønsker at vi skal indhente tilbud på lån til jeres bryllup, så skal I som nævnt i første omgang udfylde vores ansøgning. Herefter fremsender vi de oplysninger, som I har opgivet, til bankerne, som derefter vender tilbage med lånetilbud på jeres brullupslån. Hele processen med at fremsende informationerne og indhente tilbud foregår automatisk og med det samme, så I, uden at vente, kan få svar på, hvem der kan låne jer hvilke beløb og på hvilke vilkår.

Herefter er det op til jer at vælge, hvilket bryllupslån I ønsker. Vi opstiller alle tilbud på overskuelig vis, så de er nemme at sammenligne, så I hurtigt kan vælge det bedste lån til jeres bryllup.

Når I har fundet det helt rigtige tilbud viderestiller vi jer til låneudbyderens hjemmeside, som vil foretage den endelige verificering af jeres data inden lånet udbetales.

Hele processen tager typisk 5 minutter fra I starter jeres ansøgning til at pengene står på jeres konto.

Hvorfor ansøge om et bryllupslån

Et bryllup er ofte en meget stor udgift, da der er mange større udgifter, som alle sammen skal betales på én og samme tid. Hvis I ønsker et stort kirkebryllup, med en stor fest for hele familien og alle vennerne, så skal I ikke blive overrasket, hvis omkostningerne løber op i 50.000 kr., 75.000 kr. eller helt op i 100.000 kr. Derfor vælger mange også at optage et et forbrugslån for at dække omkostningerne i første omgang.

Bryllupsfesten

En af de helt store udgifter i forbindelse med bryllupet er festen. Her skal der nemlig både betales for tjenere, band/musik, festlokaler, oppyntning og en kuvertpris for hver enkelt gæst.

Hvis I ønsker at holde et billigt bryllup, hvor I ikke behøver at låne penge, men I samtidig ikke har sparet op i lang tid, så kan I fx slippe langt billigere ved at fravælge livemusik, vælge et billigere cateringfirma eller lave en del af madden og oppyntingen selv, hvis I ikke ønsker at skære i invitationslisten.

Bryllupskagen

Bryllupskagen er endnu en udgift i forbindelse med bryllupet, som i sig selv heller ikke kræver et bryllupslån, men er en udgift som også skal tages med i budgettet. Vælger I fx en bryllupskage fra La Glace, skal I regne med en kuvertpris på 125-165 kr. Vælger I derimod en billig bryllupskage i ét lag fra fx Baking Sins By Lea, kan i nøjes med 55 kr./kuvert.

Hvis der er gået en konditor tabt i en af jer, eller en af jeres bekendte, så kan I selvfølgelig også minimere risikoen for at skulle låne penge til bryllupet, eller blot minimere jeres bryllupslån, hvis I, eller jeres bekendte, kan forberede kagen.

Brudekjole, hår og makeup

Hvis du ønsker at føle dig som en prinsesse for en dag (her taler vi selvfølgelig til bruden), så kommer du ikke uden om brudekjole, opsætning af hår og professionel makeup.

Den største udgift kommer ofte i forbindelse med brudekjolen, som typisk koster mellem 10.000 kr. og 15.000 kr. Her har du også mulighed for at minimere jeres lån til brylluppet, ved at vælge en langt billigere model fra nogle af de almindelige tøjmærker, som også kan bruges som festkjole fremover.

Hvis du har en veninde, som kan lægge din makeup og sætte dit hår, så kan du også slippe uden om den sidste del af bryllupslånet. Er det ikke en mulighed, skal du forvente at det koster 3000 kr. til 5000 kr. for hår og makeup hver især.

Ringe

Vielsesringe og forlovelsesring er ofte en betydelig omkostning ved bryllupet.

En forlovelsesring og en vielsesring koster ofte en månedsløn hver især, evt. i form af et bryllupslån i første omgang. Hvis man følger de gamle traditioner, vil det være gommen, der betaler for ringen, men hvis I er et mindre traditionelt par eller blot har fællesøkonomi, så er det måske ikke tilfældet for jer.

Da en månedsløn kan være meget forskellig fra person til person, kommer både forlovelses- og vielsesringe også i mange prisklasser alt efter hvilket metal der skal bruges, og om der skal være nogen form diamant eller anden ædelsten i ringen.

Når det er sagt, så er der også meget stor forskel på, hvor meget man som par og kommende mand og kone, ønsker at bruge på ringe. Mange par vælger også en mindre materialistisk tilgang og bruger i stedet for pengene på festen og bryllupsrejsen.

Bryllupsrejsen

En bryllupsrejse kan også nemt blive en dyr fornøjelse selv uden børn. Mange vælger at tage på en længere rejse lige efter bryllupsdagen, men lige som de andre elementer af bryllupet, så er der også stor forskel på bryllupsrejser.

Vil I en kort tur til et sted i Europa, eller vil I på en lang rejse længere væk? Hvis rejsen er kort, er der ofte ikke brug for at låne penge til bryllupet til lige netop denne post, men hvis I ønsker en længere rejse, så kan et lån til at finansiere rejsen være værd at overveje.

Bryllupsfotograf

En bryllupsfotograf varierer også meget i pris, alt efter hvem hvad I ønsker. Er det mange eller få billeder, er det hele dagen eller blot et par timer. Alt fra et par tusinde kroner op til 20.000 kr. kan siges at være inden for normalen.

Vælger I den dyre udgave, er I også mere sikre på at fotografen har god forståelse for komposition, er god til at fange autentiske billeder, god til at redigere billederne og har alt det tekniske udstyr i form af kamera, lys, kameralinser m.v., som skal til for at fange de helt perfekte bryllupsbilleder.

Diverse udgifter til bryllupet

Ud over ovennævnte udgifter, kan der også være omkostninger til fx brudebukett, danseundervisning, hvis I ikke har helt styr på brudevalsen, takkekort til alle deltagere til bryllupet, rengøring i lokalerne efter festen, overnatning efter festen og drikkevarer.

Vielsen i sig selv, uanset om den så foregår i kirken eller på rådhuset er det helt gratis, men hvis I ønsker jer en uforglemmelig oplevelse, så kan det ofte blive dyrt, og dermed kan der blive behov for at låne penge til jeres bryllup. Hvis I derimod ikke ønsker at låne til bryllupet, kan Ioverveje, om I kan nøjes med lidt mindre - fx ved at spare på nogle af de områder, som vi har gennemgået ovenfor. Hvis I er heldige, kan I måske helt undgå bryllupslånet.

Har I brug for vores hjælp til at finde et lån til bryllupet?

Hvis I kan se, at der er behov for at låne penge til jeres bryllup, så hjælper vi jer gerne med at finde det rette lån. Ved at udfylde vores korte ansøgningsformular her på siden, kan vi indhente tilbud på bryllupslån til jer på få minutter.

Uanset om I ønsker at benytte tilbudene eller ej, så kan det være en god ide at udfylde ansøgningen, da I derved får en ide om, hvor meget I kan låne til jeres bryllup og hvad prisen evt. vil være. I og med at vi indhenter mange forskellige tilbud, får I hurtigt en ide om, hvad et bryllupslån i jeres tilfælde koster. På den måde kommer i ikke til at vælge et dyrt lån, som I evt. får tilbudt hos en enkelt udbyder af bryllupslån.

Husk at jeres muligheder for at få et lån er bedst, og prisen på lånet vil være lavere, hvis I ansøger om lånet til jeres bryllup sammen.

Hvis I har spørgsmål, så husk at I altid kan kontakte os på telefon og email.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.