Lån til computer | Få finansieret din computer, pc eller Macbook her

Lån til computer

Mangler du et lån til en ny computer eller Macbook? Vi hjælper dig med at finde den bedste finansiering til din computer blandt mange banker og pengeinstitutter. Det eneste det kræver, er at du udfylder vores online ansøgning på 2 minutter. Herefter vi indhenter, med det samme, skræddersyede tilbud på lån til din nye computer.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Hvordan vi indhenter tilbud på lån til computer

Når du ansøger om et lån til en computer igennem os, starter du med at udfylde vores ansøgningsformular. Herefter fremsender vi dine informationer til de mange banker og pengeinstitutter, som er koblet på vores platform.

Hver enkelt låneudbyder vender med det samme tilbage med tilbud på forbrugslån til dig, som du frit kan benytte, som et lån til den pc, Macbook eller Chromebook, som du ønsker dig.

Vi opstiller alle de computerlån, som du modtager på en overskuelig og sammenlignelig måde, så du nemt kan vælge det bedste og billigste lån, til netop dit behov.

Når du har fundet det rette lån til at dække dit behov for en ny computer, vælger du blot den udbyder du ønsker, hvorefter vi videresender dig til udbyderens hjemmeside, hvor dine oplysninger verificeres. Herefter udbetales lånet til din nye computer, så du kan købe alt det hardware og software, som du har brug for.

Lån til pc

En pc kommer i mange udgaver og prisklasser. Alt efter hvilken model og type pc du ønsker dig, kan et lån være mere eller mindre relevant. Herunder vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige lån til pc, som vores brugere ansøger om.

Gaming pc

En gaming pc kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvis du gerne vil spille de nyeste AAA spil, i den højeste opløsning og med den hurtigste framerate, så har du brug for en kraftig gaming-pc med et godt grafikkort.

En gamer-pc kan snildt koste 20.000 kr., men vælger du en stationær, som du selv bygger, frem for en bærbar, kan du ofte få lige så god hardware og performance for halvdelen eller ⅔ af budgettet. Uanset om du har brug for hele beløbet, eller blot en mindre del, hjælper vi dig gerne med lånet til din nye computer.

Peferials

Sammen med en gamercomputer, vil der også ofte være omkostninger forbundet med ekstraudstyr. Du har fx brug for en skærm med høj refresh rate, en mus med en høj DPI og måske højtalere, headset, keyboard mv., som alt sammen skal lægges oven i omkostningen til din pc.

Med et lån til computeren, får du mulighed for at købe det helt perfekte setup. Derved skaber du de optimale forudsætninger for at undgå lag, dårlig opløsning og throttling i dine spil.

Arbejdscomputer

En arbejdscomputer betaler du sjældent selv for, og du vil derfor oftest ikke have brug for at låne penge til en computer, hvis den blot skal bruges i arbejdsøjemed - med mindre du er freelancer eller selvstændig.

I de fleste tilfælde vil det være din arbejdsgiver, som skal ansøge om et erhvervslån, hvis der er behov for at låne til din pc.

Hvis du har behov for en hel arbejdsstation med kontorstol, hæve-sænke-bord, m.v., bør prisen for dette tilføjes til lånet til computeren.

Privat

Hvis du blot har brug for at låne til en privat pc, som skal kunne surfe på nettet, skrive en mail,

se Netflix, og evt. kunne redigere et dokument, så har du sjældent brug for en kraftig computer.

Her kan du ofte slippe afsted med et lån på 5.000 kr., selv hvis du ikke allerede har lagt nogle penge til side.

Når du køber, eller låner til en privat computer, vil du sjældent behøve at stille store krav til hardwaren, ud over at du har brug for en fornuftig skærm og en god batterilevetid, hvis det er en laptop. Dermed løber udgiften sjældent særligt højt op, og derfor vil der oftest ikke være behov for at låne penge til denne computer.

Lån til Macbook og Mac

Hvis du ønsker dig en lækker Macbook Pro, Macbook Air, Mac Studio eller Mac Pro, løber omkostningerne hurtigt op - især hvis det skal være med gode specifikationer.

Hvis vi starter med det dyreste Apple-produkt, så koster en Mac Pro i omegnen af 50.000 kr., og her vil de fleste nok få behov for en eller anden form for finansiering eller lån til computeren.

Herefter finder vi Mac Studio, som også er tiltænkt professionelle, som du skal regne med koster 20.000 kr. eller 40.000 kr. alt efter hvilken model og specs du ønsker.

De mest almindelige Macs, herunder Macbook Air/Pro og iMacs, fås for mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. Da det ofte er disse Macs der købes til privatbrug, kan lånet til computeren også ofte komme på tale i disse tilfælde. Hvis du, lige som mange andre, også ønsker dig en iPhone oven i handlen, så kan budgettet komme op i omegnen af 30.000 kr.

Lån til Chromebook

Hvis du hverken ønsker Apples styresystem eller Windows, eller blot ønsker dig en simpel billig computer, så kan du overveje at låne penge til en Chromebook.

Fordelen ved en Chromebook er bla. at du ikke behøver at overveje softwareopdateringer eller drivers, samtidig med at du får en billig bærbar computer, som er bygget til Googles produkter, herunder Chrome Cast og Google Drive.

En Chromebook er ofte den billigste løsning, da den ofte kan fås for 3.000 kr. eller deromkring. Derudover er det en mere driftsikker computer en en Windows computer, da den ikke kræver opdateringer, automatisk tager backups og ikke bliver inficeret med virus.

Hvis du ikke har behov for nogle af de programmer/apps, som kun fungerer på Windows eller Apples OS, så kan du ofte slippe afsted med en bedre handel og mindre lån til din computer ved at vælge en Chromebook. Har du oven i købet en Android telefon, så er Chromebooken bygget til at fungere ekstra godt sammen med denne.

Husk udgiften til software

Når man låner til en ny computer, ser vi ofte, at der også skal købes ny software. Grunden til at mange folk skifter deres computer ud er nemlig, at den nye software de ønsker sig, ikke kan køre på deres gamle setup. Dette gælder især for gamere eller professionelle, som redigerer musik eller film.

For en professionnel grafisk designer, er det ofte Adobe i form af Illustrator, Photoshop og Lightroom der er behov for. Her vælger mange at købe hele Creative Cloud til ca. 500 kr/md.

Hvis du redigerer musik, så vil det ofte være på en Mac, med en dertilhørende Logic Pro installation. Logic pro koster i sig selv små 2.000 kr.

Hvis du redigerer film, er det enten Adobe Premiere Pro til lidt over eller Final Cut Pro, som også koster omkring 2.000 kr. hver.

Hvis du derimod blot ønsker at brug din computer til gaming, så husk at de fleste AAA-spil koster 400-500 kr.

Hvis du overvejer at benytte Microsoft Office til email, Excel og Word, så kan du med fordel overveje at spare de små 1.000 kr., som en Office Family pakke koster, og i stedet for benytte Googles gratis alternativ, Google Drive, så du ikke låner mere til din nye computer end højest nødvendigt.

Computermøbler

Computermøbler er den sidste udgift, som du bør tage med i budgettet, når du låner penge til en computer. Dette er i sig selv ikke et lån til en computer, men en udgift, som nogle gange også skal medregnes. En god gamerstol koster fx nemt 1.000 kr. eller 1.500 kr. ekstra, og et skrivebord, kan også sagtens koste det samme eller det dobbelte.

Lad os finde dit computerlån for dig

Hvis du nå nuværende tidspunkt ønsker at låne penge til din næste computer, så vil vi anbefale dig at benytte vores tjeneste. I og med at vi indhenter tilbud fra mange forskellige banker og pengeinstitutter, undgår du at tage det første, og måske dårligste tilbud, som du får. Hvis du benyttervores tjeneste, skaber du de bedste forudsætninger for at få et billigt lån til en computer, da du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine lånemuligheder.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.