Sammenlign cykellån her - lån til alle former for cykler

Lån til cykel

Har du brug for et lån eller finansiering til en ny cykel, eller leder du efter rentefri cykellån? Vi hjælper dig med at finde et billigt cykellån blandt mange banker. Udfyld vores formular, så indhenter vi en lang række tilbud til dig med det samme, så du kan købe din cykel nu.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Rentefri cykellån

Mange folk, som leder efter et lån til en cykel, leder efter et rentefrit cykellån. Et rentefrit lån til cykler er dog ikke ensbetydende med at lånet er omkostningsfrit, og i sidste ende er det nok dét, som disse personer ønsker sig. Flere af de rentefri cykellån, som vi er stødt på, har diverse begrænsninger eller gebyrer, som du måske ikke lige havde gennemskuet, da du blev fanget af overskriften omkring et rentefrit lån til cyklen.

Uanset hvad du låner til, så har lånet en pris, som kan være renter, gebyrer, din data eller noget fjerde. Derfor er vores råd altid at sammenligne lån, så du på et oplyst grundlag kan vælge det rette lån for dig og din situation - i dette tilfælde et lån til en cykel.

Hvis du ønsker dig et lån til en cykel, så anbefaler vi, at du ligesom i alle andre tilfælde, hvor du leder efter billige forbrugslån, sammenligner lånene på baggrund af ÅOP, hvilket står for årlige omkostninger i procent. Når du sammenligner cykellån på baggrund af ÅOP, vil du finde det lån, som er billigst, såfremt lånets størrelse og løbetiden er identisk.

Vi kan hjælpe dig med at finde billige cykellån blandt en lang række banker og långivere. Det eneste, som vi har behov for er 2 minutter af din tid, hvor du angiver de nødvendige oplysninger, for at vi kan indhente skræddersyede tilbud på dit lån til din nye cykel.

Forskellige salgs cykler

Uanset hvilken slags cykel du ønsker et lån til, så er vi klar til at hjælpe dig.

Typisk er det de mere omkostningstunge cykler, såsom ladcykler, bulletcykler, Christianiacykler, el-cykler og racercykler, som vores brugere ønsker at financiere. Vi hjælper dig dog gerne, uanset om det er et lån til en dyr cykel, eller blot en trehjulet cykel til et barn.

Lån til ladcykel / Christianiacykel

Et lån til en ladcykel eller Christianiacykel vil være relevant for mange, som ikke har lagt penge til side til at financiere deres cykel, især hvis man ønsker sig en af de karakteristiske Christianiacykler.

En Christianiacykel kan sagtens koste 10-30.000 kr., alt efter hvilken model man ønsker sig. Uanset om man ønsker sig en af de dyre eller billige ladcykler, så kan et lån eller financiering, evt. et rentefrit cykellån, komme på tale.

De fleste som køber en ladcykel har en familie, og her fungerer ladcyklen som en erstatning for en bil nummer to. Dermed er kan en ladcykel blive uundværlig, og hvis du ikke har råd til at købe cyklen kontant, er det nok svært at komme uden om at låne penge.

Lån til racercykel

Hvis du dyrker cykelsport på landevejen, så kommer du ikke udenom at skulle anskaffe dig en racercykel/landevejscykel.

Det er selvfølgelig muligt at købe en billig brugt racercykel, men hvis du, som de fleste der er rigtigt interesseret i cykelsport, ønsker dig en ordentlig racercykel, så kan det være svært at klare finansieringen af cyklen uden et lån.

En racercykel kan koste alt fra 5.000 kr. og opad. Hvis du ønsker dig en BMC Teammachine SLR TWO med elektronisk gearskifte, lige som tidligere Tour De France vindere, så bliver det svært at finde den fra ny til mindre end 40.000 kr. Dermed kan et lån til cyklen lige pludselig blive meget nødvendigt.

Hvis drømmen om er en S-Works McLaren Tarmac-cykel, lige som den Jakob Fuglsang kørte på under turen i 2014, så skal der +100.000 kr. op af lommen. For langt de fleste vil dette beløb være uoverkommeligt med deres nuværende økonomi, så her vil et lån til køb af racercyklen også komme på tale.

Lån til elcykel

En elcykel kan lige som en racercykel blive en dyr omgang, og derfor kommer et lån til en elcykel også ofte på tale.

Elcykler koster sjældent under 10.000 kr., og de fleste modeller koster oftest 20.000 kr. eller mere. Hvis du ønsker nogle at de bedste og dyreste modeller, som fx. Kalkhof, Specialized, Scott eller Cannondale kan tilbyde, er priser omkring 40.000 kr. heller ikke unormale.

Uanset hvilken prisklasse du kigger i, kan det blive relevant at overveje et lån til en elcykel. Måske havde du i første omgang afsat 10.000 kr. til din nye elcykel, men hvis du i processen er blevet opmærksom på nogle af fordelene ved de dyrere cykler, så som lavere vægt, større effekt på batteriet, automatgear, eller flere KWH, så kan det blive nødvendigt at låne det sidste, så du kan få netop den elcykel, der passer til dit behov.

Lån til citybike

En citybike er sjældent lige så dyr som en racer, ladcykel eller elcykel, og derfor hænder det også knap så ofte, at et lån til en cykel er nødvendigt ved køb af denne type cykel. Hvis du er på udkig efter en citybike, er du nok også opmærksom på dette, og har derfor med stor sandsynlighed, også sat et mindre beløb af til at købe cykel for.

Hvis du allerede har afsat et budget af til en ny citybike, så er sandsynligheden lav for at du får brug for at låne mere end 5.000 kr., da de fleste citybikes kan købes inden for et budget på 10.000 kr. Selv med Reelight lygter, støtteben, skærme, ringeklokke, forsikringsgodkendt lås og evt. en ekstra wire- eller kædelås, kommer du sjældent over 10.000 kr.

Cykellån med RKI

Hvis du søger en cykel på afbetaling trods RKI, så er dine chancer for at blive godkendt betydeligt lavere, end hvis du ikke stod i RKI. Dermed ikke sagt, at det er umuligt at finde en cykelforhandler eller långiver, som kan tilbyde dig et cykellån trods RKI.

Hvis du køber en cykel på afbetaling mens du står i RKI, vil du med stor sandsynlighed skulle stille cyklen, eller en anden genstand, som pant. Dermed har långiveren mulighed for at indkræve din cykel, hvis ikke du kan betale ydelserne på dit cykellån.

I modsætning til en oplevelse, som er væk så snart den er brugt, eller en genstand, som taber sin værdi hurtigt, så beholder cyklen ofte sin værdi over lang tid. Dermed kan et cykellån med pant i cyklen være en mulighed, hvilket ikke altid er tilfældet, hvis du ønsker at låne til en anden genstand, service eller oplevelse.

Alt andet lige, er det dog i din interesse, at du ikke skal stille pant for dit lån til din nye cykel. Hvis du udfylder vores ansøgningsskema, vil du hurtigt få svar fra en lang række banker og alternative långivere på, om du kan få et cykellån på afbetaling trods RKI, uden at du behøver at stille nogen form for sikkerhed.

Cykeludstyr

I forbindelse med køb af en ny cykel, har du også ofte brug for ekstraudstyr, hvilket i nogle tilfælde også kan være en medvirkende faktor til, at du får behov for et lån til cyklen (eller udstyret, alt efter hvordan man ser på det det). Det er dog sjældent tilfældet for Christianiacyklen, citybiken eller cyklen til dine børn, men hvis du køber en elcykel, kan der være store omkostninger forbundet med at opgradere de elektroniske dele.

Hvis du ønsker at benytte din cykel på eliteplan eller blot i forbindelse med en seriøs sportsgren, så kan ekstraudstyr også løbe op i mange penge. Dette gælder især inden for mountainbike og racercykler.

Hvis vi tager udgangspunkt i et eksempel for en racercykel, så kan en Bontrager Pro Carbon flaskeholder koste 500 kr., Abus GameChanger TT Aero cykelhjelm 2.500 kr. og Shimano S-Phyre RC902 cykelsko 3.000 kr. Allerede her er du oppe i 6.000 kr., og vi har endnu ikke lagt handsker, trøje, bukser, cykelbriller eller værktøj og vedligeholdelsesprodukter oven i.

Vælger du en mountainbike, får du brug for mange af de samme kategorier af udstyr, som til en racercykel. Derudover vælger mange også at købe en cykelholder til bilen, da mange af de bedste mountain bike trails i Danmark kræver en køretur i bilen.

Vi hjælper dig med at finde det bedste cykellån

Uanset om du ønsker fuld finansiering af din cykel, eller blot et tilskud i form af et mindre lån til din cykel, så hjælper vi dig gerne. Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig på telefon og mail, hvis du har spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det rette lån til din nye cykel inkl. udstyr.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.