Lån til efterskoleophold - Find det bedste lån til efterskole

Lån til efterskoleophold

Skal du (eller dit barn) på et efterskoleophold, men leder du blot efter lånet til at dække udgiften? Vi hjælper dig med at finde de bedste lån til efterskolen. Udfyld vores ansøgning, så indhenter vi lånetilbud til dig med det samme, fra en lang række kendte banker og långivere.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan finder vi det rette lån til efterskoleopholdet

Først og fremmest skal du udfylde vores ansøgningsformular her på siden. Herefter sender vi dine oplysninger ud til en lang række banker, som alle sammen vurderer, hvilket lån de kan tilbyde dig. Hvis du søger for dit barn, så kan vi anbefale, at du søger sammen med barnets anden forælder, da det vil give jer flere og bedre tilbud.

Når ansøgningen er sendt afsted, indhenter vi med det samme lånetilbud til dig/jer. Dette er tilbud på helt almindelige forbrugslån, da det er den type af lån, som vil være relevant for et efterskoleophold.

Herefter kan du/I vælge det lån, som I syntes passer bedst, alt efter om I prioriterer prisen, hastigheden, kundetilfredsheden, en specifik bank, eller noget helt femte.

Fordelen ved at benytte vores service er, at det er meget hurtigere end selv at skulle indhente tilbud og også langt nemmere at overskue og sammenlign dem.

Lån til selve efterskoleopholdet

Efterskoleopholdet koster typisk 50.000 til 100.000 kr. for et helt år i følge efterskolerne.dk. Hvis du skal på en af de populære efterskoler såsom Oure, ligger prisen i den høje ende, hvis du derimod vælger Baunehøj, ligger prisen i den lave ende, på trods af at denne også er populær.

Ud over disse to efterskoler, findes der også en lang række andre populære efterskoler, herunder Femmøller, SINE Sportsefterskole og Ollerup, som vi kan anbefale at undersøge, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken efterskole du ønsker at gå på.

Hvis din familie har en presset økonomi, men stadigvæk ønsker et efterskoleophold, så er der to muligheder. Den ene er at søge tilskud til efterskoleopholdet via selve skolen, hvilket kaldes “Individuel supplerende elevstøtte”. Du har også mulighed for at søge om lån til efterskoleopholdet igennem os, hvor vi finder de bedste lån til at dække efterskoleophold.

Udgift til udstyr

Mange, som beslutter sig for at tage et efterskoleophold, vælger deres efterskole alt efter hvilken interesse de har. Hvis interessen er omkostningstung, så kan et lån til udstyret på efterskolen komme på tale.

Hvis du tager på en efterskole med fokus på musik, fodbold, håndbold eller basketball, så vil udstyret i sig selv sjældent kræve et lån. Derimod kan udstyret på efterskolen godt komme til at kræve et lån, hvis du fx vælger et ophold med fokus på en dyr hobby så som ridning, ski/snowboard eller golf.

Ofte vil du have udstyret med på forhånd eller kunne låne det basale udstyr af efterskolen, men hvis du pågebynder en ny sport, indtil nu har lånt dit udstyr, eller blot ikke ønsker at gå ned på udstyret, så kan det blive en nødvendig tin at låne til på efterskolen.

Lån til udflugterne

Mange ophold inkluderer også en eller flere rejser rundt i verdenen, som ikke altid er inkluderet i prisen på opholdet, hvilket er endnu en udgift, som kan kræve et lån. Vælger du fx en efterskole med fokus på basketball, kan der fx være en tur til USA, som du selv skal betale for. Hvis du har valgt et ophold med fokus på ski/snowboard, så går turen, eller turene, ofte til Alperne.

Vi kunne fortsætte med at nævne udflugter og lande, alt efter hvilken linje, som du ønsker at gå på. Pointen er, at du muligvis ikke havde medregnet disse udflugter i dit budget, og her kan lån til efterskoleopholdet igen komme på tale.

Andre omkostninger forbundet med efterskoleophold

Ud over ovenstående omkostninger, som i større eller mindre grad er umuligt at komme uden om, når man skal på efterskole, så findes der andre mindre omkostninger, som også bør tages med i betragtningen.

Den første er lommepenge. Mad er inkluderet i opholdet på efterskolen, men hvis du ønsker at have råd til at købe en Cola, pizza, slik eller andet, så må du frem med lommepengene.

Herudover kan du komme ud for at du selv skal betale for at vaske af dit tøj, med mindre du tager alt tøjet med hjem til mor og far. Da mange efterskoler ligger langt væk fra byerne, er der dog ofte også langt hjem, hvilket betyder, at du måske skal medregne transportomkostninger til og fra efterskolen.

Alt dette skal også tages med i betragtningerne, når du overvejer, om du har behov for at låne til efterskoleopholdet.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.