Lån til ferie og rejser - Find de bedste ferielån og rejselån her

Lån til ferier og rejser

Leder du efter det bedste og billigste steder at låne penge til ferier og rejser? Vi hjælper dagligt vores brugere med at finde de rette ferielån og rejselån. Udfyld vores ansøgning på to minutter, så indhenter vi tilbud fra en lang række banker til dig med det samme, så du kan komme ud at rejse billigst muligt.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan finder vi finder de billigste ferielån til dig

Hvis du har brug for et lån til ferien, så er det vigtigste, at du finder et billigt ferielån - men hvad er egentligt et billigt lån? Hvordan forholder du dig til renter, gebyrer, totale låneomkostninger mv. på ferielån, vil vi gennemgå herunder, så du ikke famler i blinde, når du leder efter netop dét rejselån/forbrugslån, som skal hjælpe din økonomi igennem rejsen.

Hvis du ønsker at ansøge om at låne penge til din rejse eller ferie, og gerne så billigt som muligt, så er det vigtigt at sammenligne lånetilbud fra flere udbydere af ferielån. Hvis du ikke foretager en sammenligning, ved du ikke om du har fundet er dyrt eller billigt ferielån.

Hvis du ansøger igennem os, indhenter vi tilbud på lån til ferie fra en lang række banker og alternative låneudbydere, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke ferielån som er dyre, og hvilke som er billige.

Alle de banker som godkender dig et at låne penge til ferien/rejsen, viser vi dig på en overskuelig og sammenligning liste, su du nemt kan vælge dét ferielån, som passer bedst til din situation.

Det eneste som vi har brug for fra dig, for at vi kan indhente tilbud på ferielån, er at du udfylder vores ansøgningsformular, som tager 2 minutter.

Sådan sammenligner du ferielån

Når du har indsendt din ansøgning om et lån til ferien til os, indhenter vi automatisk og med det samme tilbud fra alle vores bankpartnere. Dermed får du hurtigt et overblik over, hvem der kan tilbyde at låne dig penge til ferien.

Hvis du ønsker at finde det billigste ferielån, så kan du nemt gøre dette ved at tage det rejselån/ferielån, som har den laveste ÅOP. Dette gælder dog kun i tilfælde af at beløbene og løbetiden er ens.

Hvis dette ikke er tilfældet, bør du derimod se på de totale låneomkostninger, hvilket også altid viser dig hvilket ferielån der er billigst. Her du bør dog også samtidig sammenligne den månedlige ydelse på feirelånene, da du kan risikere, at omkostningerne for to ferielån er identiske, men det ene lån skal tilbagebetales over meget kort tid, og dermed har en uforholdsmæssig høj ydelse, som din økonomi måske ikke kan holde til.

Sidst men ikke mindst bør du også overveje, hvor hurtigt du har brug for at lånet til din ferie skal stå på din konto. Hvis du planlægger en ferie langt ude i fremtiden, kan du måske godt vente lidt med at få lånet udbetalt, men hvis du står og skal låne penge til en afbudsrejse, som du lige har set, så er det også altafgørende, om ferielånet også er et hurtigt lån.

Lån til alle typer af ferier og rejser

Uanset hvilken rejse eller feriedestination du har sat dig i udsigt, så koster det penge. Er det en weekendtur til London uden shopping eller restaurantbesøg, så er omkostningerne også begrænsede. Er det derimod drømmerejsen der forløber over flere måneder med hele familien, så kan det hurtigt løbe op i 100.000 kr. eller mere. I sidstnævnte tilfælde kommer det ofte på tale at lån penge til rejsen.

Nedenfor vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige ferie og rejseformer, som vi hjælper vores brugere med at finde ferielån og rejselån til.

Shopping- og storbyferie

Hvis turen går til London, Paris, New York eller en fjerde storby, hvor shopping er det primære formål, så kan det være svært at vide præcis hvilket budget, du har behov for. Flyturen tur-retur, samt kost og logi kan du med god sandsynlighed godt estimere, men hele shoppingdelen, kan være svær at vurdere.

I dette tilfælde kan det være en god ide at undersøge, om du med dit potentielle ferielån har mulighed for at låne penge på ferien imens du er på den i form af et tillægslån.

Det er ikke usandsynligt shoppingferien kan blive en dyr fornøjelse - og måske dyrere end forventet, hvis du kommer forbi nogle af de kendte shoppingstreets så som Champs-Élysées, Oxford Street eller Fifth Avenue.

Sommerferie

At låne penge til sommerferien, er nok det mest udbredte ferielån, som vi hjælper med. Sommerferien er ofte en ferie, som især børnefamilier ikke ønsker at undvære. Her ser vi også store spring i budgetterne alt efter om I er en familie på +4 personer, som skal til Thailand i flere uger, eller i er en familie på 3, som skal på campingferie i Danmark en weekend.

Vi ser sjældent at der er behov for at låne penge til sommerferien, hvis vi taler en telttur på en campingplads i Danmark. Hvis familien er lidt større og turen går til Frankrig, Spanien, Italien eller en af de græske øer, så løber omkostninger til fly, og/eller leje af en autocamper/campingvogn og benzin også ofte op, og dermed kan et lån til ferien igen komme på tale.

Hertil skal der muligvis også købes nyt badetøj, solcreme, m.v., som i sig selv ikke kræver et ferielån, men også skal med i feriebudgettet.

Skiferie

Skiferie kommer ofte i tre forskellige budgetklasser.

Den billigste skiferie, som dog ikke er super billig mere, er en tur til de Sverige eller Norge. Dette er ofte et godt begyndersted. Her ser vi sjældent, at der er behov for et lån til at dække feriens udgifter, men det er ikke usandsynligt, da det også ofte er familier med småbørn, som har ofte har de mest pressede økonomier, der vælger disse destinationer.

Hvis du derimod vælger at tage sydpå til Aplerne, vil turen i sig selv være dyrere, men leveomkostningerne lavere. Hvis du tager afsted som ung med vennerne, eller i forbindelse med en større tur på dit studie, hvor dine forældre ikke betaler, så kan et lån til ferien blive relevant.

Den dyreste destination er Canada. Turen til Canada i sig selv er en del dyrere end turen til Aplerne, hvilket i sig selv kan være en grund til at låne penge til ferien.

Ud over selve transporten og opholdet, løber der også andre omkostninger på en skiferie, som et ferielån evt. også kan dække. Du får med stor sandsynlighed brug for et liftkort, men også leje af ski/snowboard, støvler, hjelm, rygskjold, hvis du ikke ejer dette i forvejen. Er du rigtig enthusiast, kan det også være, at du ønsker at blive droppet af med helikopter på toppen af et bjerg, og tage off-pisten ned hele vejen, hvilket i sig selv er en dyr fornøjelse.

Rejselån til længere rejser

De længere rejser er ofte også de dyreste. For det første er rejsen i sig selv længere og dermed dyrere, men hvis du tager orlov fra arbejdet, har du ingen indkomst i denne periode, hvor du normalt ellers ville få løn, mens du var på ferie. Selv hvis du udlejer din bolig mens du er væk, kan et rejselån blive aktuelt, da omkostningerne hurtigt løber op.

Backpacking

Hvis du lige er blevet færdig med din ungdomsuddannelse, og gerne vil backpacke i Østen, vælger de fleste at arbejde et år eller et halvt år, for at spare op til rejsen. Hvis du derimod ikke kan finde et arbejde eller blot ønsker at rejse først, så må du låne penge fx i form af et rejselån.

Denne form for rejse koster typisk alt fra 300 til 700 kr. / dag, alt efter hvilket sted du ønsker at opleve, men langt de fleste steder ligger på ca 500 kr. / dag. Ønsker du at være væk tre måneder, skal du derfor regne med små 50.000 kr. Vi hjælper gerne med et lån på 50.000 kr., men hvis dit behov er et større eller mindre rejselån, kan vi også sagtens hjælpe.

Dette budget inkluderer de normale udflugter, som du kan forvente. Hvis du har støre planer end den normale backpacker, skal du nok lægge lidt ekstra oven i budgettet. Det er sjældent at man kommer hjem med ubrugt budget som backpacker, da der altid er en ekstra udflugt der kan opleves, et nyt bjerg der kan bestiges eller et sted, som man ikke har prøvet at bungee-jumpe, hvilket alt sammen koster penge, og måske skal dækkes af et rejselån.

Interrail

Ligesom alle andre rejser, så kan Interrail både blive en dyr og en relativ overkommelig udgift på rejsebudgettet. I følge Roadtalk, kan du slippe afsted med for 7.500 kr. hvis du vælger de helt skrabede hostels og den billigste mad. Her vil der sjældent være behov for et lån til rejsen. Vælger du derimod at din Interrail skal være i den luksuriøse ende af skalaen, så må du slippe omkring 25.000 kr. Uanset hvor stort eller lille dit behov er for et rejselån til at dække dine udgifter til Interrail, så hjælper vi dig gerne.

Bryllupsrejse og rejser med familien

En lang bryllupsrejse eller en længere rejse med familien er ofte en dyr fornøjelse. I dette tilfælde vil du ofte have en bolig, som du kan leje ud på fx Airbnb i perioden, hvor du er ude at rejse, og på den måde “neutralisere” en del af rejseudgifterne, men det vil langt fra være nok til at dække hele udgiften.

Som tidligere nævnt kan der også være omkostninger i form af manglende indtægt. Hvis du under din rejse ikke har nogen form for indtægt, hvis du fx har opsagt dit job eller er på orlov, kan et lån til rejsen blive ekstra nødvendigt. Dette gælder nok sjældent bryllupsrejser, men det er ofte en vigtig faktor at tage med i overvejelserne, hvis du tager på en længere rejse med familien.

Det er ikke ualmindeligt at en længere rejse med familien netto kan koste 75.000 kr. Hvis du ikke har sparet nok op, så er et lån til rejsen nok din bedste mulighed for at komme afsted.

Få hjælp til dit rejselån eller ferielån

Hvis du på nuværende tidspunkt tænker at din bedste mulighed er at låne penge til rejsen eller ferien, så tøv ikke med at udfylde en ansøgning hos os. Ansøgningen om ferielån og rejselån er helt uforpligtende og tager kun to minutter at udfylde. På den måde ved du, hvilke muligheder du har for at låne til ferien eller rejsen, uanset om regningen skal betales nu, eller du blot er ved at lægge et budget.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.