Lån penge til flytning - find det billigste flyttelån her

Lån penge til flytning

Skal du flytte, og har du brug for et flyttelån til at dække udgifterne? Vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for at låne penge til flytningen. Ansøg via vores formular på 2 minutter, så indhenter vi tilbud til dig med det samme, så du nemt kan vælge det bedste og billigste flyttelån.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Hvad er et flyttelån?

Et flyttelån er at låne penge, som kun er påtænkt din flytning. Et flyttelån bruges oftest, hvis der skal transporteres store mængder af inventar, da der sjældent er behov for at låne penge til flytningen, hvis det meste kan være i en bil eller en trailer.

Hvis økonomien ikke rækker til flyttekasser, dobbelt husleje/boligafgift, en flyttevogn eller et flyttefirma, kan det komme på tale at låne penge til flytningen. Et flyttelån er desuden ikke et specifikt lån, men blot en måde at benytte et forbrugslån på.

Hvike flytninger kræver et lån?

Hvis vi prøver at opdele flytningerne, som mange gennemgår på et liv, så skal der flyttes fra værelset i dine forældres hus/lejlighed, over til din egen lejlighed. Derudover kommer der måske et tidspunkt, hvor du ønsker at flytte fra lejlighed til hus, og igen når du flytter fra hus til plejehjem eller tilbage i en lejlighed, når børnene er fløjet fra reden. Nedenfor vil vi gennemgå, hvornår du højest sandsynligt får behov for at låne penge til en flytning.

Fra forældre til lejlighed

Når du flytter fra dine forældre og ind i din egen lejlighed eller på et kollegieværelse, har du som oftest ikke behov for et flyttelån. De fleste der flytter væk fra deres forældre, har sjældent mange møbler ud over en seng, et bord, et skab og et tv. Dette kan som oftes fyldes ind i en trailer, sammen med tøj og alle andre småting.

Fra lejlighed til hus

Hvis du flytter i hus fra en lejlighed, kan et flyttelån måske komme på tale. Det er dog ikke altid at der er behov for at låne penge i forbindelse med denne flytning, da det primært afhænger af tre faktorer.

Den første faktor er størrelsen på din lejlighed. Hvis du har haft en stor lejlighed, har du med stor sandsynlighed også en god økonomi, så du har haft råd til at fylde den op. Dernæst er det helt naturligt, at fylde den plads ud man har, da der ellers bliver meget tomt. Har du haft en stor lejlighed, er sandsynligheden for at du får behov for at låne penge til flytning og en flyttemand større.

Den anden faktor er om du har børn og kæreste/mand/kone. Jo flere personer der skal flytte fra lejligheden, jo større er mængden af ting, som skal transporteres. Her får du måske brug for et flyttefirma og et flyttelån.

Sidst men ikke mindst, afhænger behovet for et flyttelån også af, hvilken etage du bor på og om der er elevator eller ej.

Fra hus til nyt hus

Bor du it et hus, og skal rykke over i et nyt hus, har du med stor sandsynlighed mange ting, som skal flyttes. Ligeledes har du måske genstande, som er så store og tunge, at du ikke selv kan eller ønsker at flytte dem. I dette tilfælde vil flytningen ofte være større end du eller din familie selv kan overcome og dermed kommer flyttefirma og flyttelån på tale.

Fra hus til plejehjem eller lejlighed

Når du flytter fra hus til et mindre sted, vil der sjældent være behov for at låne penge til flytningen. Da din nye bolig er mindre end din nuværende, og du måske også har voksne børn, som kan hjælpe dig, vil der nok i højere grad skulle smides ting på lossepladsen eller stilles ting til storskrald. Dermed er det begrænset hvad der reelt skal flyttes, hvilket ofte kan klares med en trailer eller varevogn.

Vi hjælper gerne med at finde lån til flytning

Vi har specialiseret os i at finde lån til mange behov, inkl. når der er behov for at låne penge til flytning. Vi samarbejder med en lang række banker og långivere, som du kan ansøge hos på én gang, ved blot at indsende én ansøgning via vores hjemmeside. Det giver dig et godt overblik over dine lånemuligheder, så du nemt og hurtigt kan finde det rette lån til din situation

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.