Lån penge til din have - Straksoverførsel af lånet

Lån til din have

Skal du til og have gjort din have i stand eller bygge en terrasse, men har du ikke pengene til det i øjeblikket? Så vil vi anbefale dig at bruge vores gratis service, hvor du kan ansøge om et havelån og modtage tilbud fra mange forskellige anerkendte banker og pengeinstitutter. På den måde kan du være sikker på, du får et godt lån til haven.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Information vedrørende lån til have

Drømmer du om at renovere din have, få lavet et nyt drivhus eller eventuelt bygge en dam i haven, men din økonomi rækker ikke til prisen på din drøm? Så kan du finde et hurtigt lån til at finansiere din drømmehave. Det er vigtigt, at du finder ud af, hvordan du ønsker din have skal se ud, og hvad der skal købes, inden du optager et nyt lån.

Vi skal nok sørge for at finde de billigste lånetilbud, som vil passe med din økonomi og prisen på din drømme have. Du skal bare udfylde en uforpligtende låneansøgning på vores hjemmeside, så skal vi nok sørge for at indhente tilbud fra vores mange forskellige samarbejdspartnere.

Lån til din have online

Hvis du ønsker at finde dit lån til have online, kan det være uoverskueligt, siden der findes rigtig mange udbydere. En af de nemmeste løsninger for dig, som leder efter et lån, er at anvende vores gratis online service, så du ikke selv skal ud og kontakte de mange forskellige låneudbydere, der findes på det danske lånemarked.

Når du har udfyldt en uforpligtende ansøgning på vores hjemmeside, sender vi den videre til vores partnere som herefter vil fremsende tilbud til dig, så du kan vurdere alle dine lånemuligheder op imod hinanden og sammenligne lånevilkårne på de tilbud du skulle modtage.

Brug lånet til din drømme have

Hvis du vælger at optage et lån online, som du ønsker at bruge på bygge din drømme have, så er en af de helt store fordele, at udbyderen ikke har brug for at vide, hvad lånet skal gå til. Hvis du skal bygge et nyt drivhus, optage lån til en ny havetraktor så græsplænen forbliver nyklippet eller endda omdanne hele haven, kan du nemt gøre dette med et online og usikret havelån. Det vigtigste for udbyderen, som du har optaget dit lån hos, er at du kan tilbagebetale dit forbrugslån indenfor den angivet løbetid på dit lån.

Lånebeløbet du optager skal selvfølgelige passe med det, du ønsker at købe til din have. Hvis du ønsker at købe et nyt drivhus, kan det sagtens koste op til 20.000 kr., men det kommer selvfølgelige også an på, hvad du ønsker at anvende drivhuset til.

Det kan være, at du ønsker at man skal kunne slappe af derinde og hygge, eller blot ønsker at gro tomater og andre grøntsager eller planter. Beløb skal selvfølgelig helst matche det du ønsker at bruge dit drivhus til, så du ikke får et for lille beløb udbetalt, i forhold til hvad du har brug for.

Sammenlign for finde dit nye lån til haven

Hvis du ønsker at finde det billigste lån uden sikkerhed, som du kan bruge til at investere i din drømmehave, er det en god ide at undersøge de mange forskellige muligheder, som der findes. Efter som der findes mange forskellige pengeinstitutter og banker, som ønsker at du skal optage et lån hos dem, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte.

Hvis du vælger at bruge vores gratis lånesammenligningstjeneste, sørger vi for finde så mange forskellige skræddersyet tilbud, så du kan finde det rette lån, på den nemmeste og billigste måde uden besvær. Dermed skal du kun fokusere på at vælge det tilbud, der giver mest mening for dig, istedet for du skal bruge din tid på at kontakte hver enkelt udbyder.

Det eneste du skal gøre er at have adgang til internettet på enten en tablet, computer eller mobil og udfyld vores ansøgning med de nødvendige oplysninger. Så snart du har udfyldt din ansøgning, hvilket tager nogle få minutter, vil du allerede med det samme modtage tilbud på dit havelån, som du kan begynde at sammenligne. Det er nu op til dig at vælge lånet til din have, med de lånevilkår der er passer til din økonomi og situation.

Efter du har valgt ét af de modtagende tilbud, vil vi omdirigere dig til selve udbyderens hjemmeside, som du har accepteret tilbuddet fra. Her skal du så give samtykke med NemID/MitID, for at udbyderen kan lave en endelig kreditvurdering af din privatøkonomi. Skulle du blive godkendt af udbyderen til at kunne optage lånet til din have, vil vi samt selve udbyderen sende dig en bekræftelse på, at lånet vil blive overført til din bankkonto hurtigst muligt.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.