Lån penge til en hest - Straks udbetaling af dit lån

Lån penge til en hest

Står du og mangler et lån til en hest, eller en hoppe? Vi ønsker at hjælpe dig med at få overblik over det danske lånemarked, så du ikke tager det første, men derimod det bedste tilbud du får. Udfyld en gratis ansøgning igennem os, så vil vi indhente forskellige tilbud fra flere anerkendte banker, så du kan vælge det bedste hestelån.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Information omkring et heste lån

Har du eller måske din datter fundet sin drømmehest, men står og mangler penge til at kunne købe den? Så behøver du ikke at lede længe, for at finde et hurtigt lån, som du kan bruge til at finansiere købet af den ønskede hest. Uanset om du vil bruge lånet til at købe en shetlandspony eller købe en ny grime til din pony, så vil vi gøre vores bedste for at finde de billigste lånetilbud, der passer til din økonomi. Når du udfylder en gratis låneansøgning igennem os på vores hjemmeside, sørger vi for at lave det hårde arbejde for dig, så du kun skal bruge kræfter på at sammenligne de tilbud, du modtager på din brugerkonto.

Find dit nye lån til hest online

At skulle få overblik over hvilket lån og hvilken udbydere, der passer bedst til dig, kan være tidskrævende og være besværligt. I stedet for at kontakte hver enkelt låneudbyder der findes, vil vi anbefale at du undersøger dine lånemulighederved at udfylde én enkelt ansøgning via vores hjemmeside. Så kontakter vi de udbydere, som vi samarbejder med, så vi kan finde dit nye lån til hest. Du skal kun tænke på, hvilken hest eller pony du ønsker at bruge lånet på, og om det kan være en nordbakke/fjordhest, en Shire eller en helt tredje. Hvilken hesterace eller hvilket hesteudstyr, som du vil bruge pengene på, afgør du helt selv. så længe du kan betale lånet tilbage, indenfor den aftalte løbetid på lånet, er banken tilfreds.

Lån til den hest du ønsker dig

Når du vælger at ansøge om et lån online til en hest, er en af de store fordele, at selve udbyderen ikke behøver vide, hvilken hest eller hvad for noget udstyr, du vil bruge de lånte penge på. I Danmark findes der en masse populære hesteracer så som Dansk Varmblod, Jysk hest, Beliger, Holstener, Pinto samt flere. Det er bare eksempler på hvad du kan anvende dit lån på.

Udover de mange forskellige racer af heste, skal der os en masse udstyr til, når man skal enten gå til ridning, eller hvis man har en hest hjemme i en fold. Ifølge Hestevide.dk, koster det ca. 2.500 kr. om måneden at have en hest, hvilket skal dække over udgifter så som opstaldning, sadelmager, foder og kosttilskud. Derfor kan det være, at det ikke er nok at kun at låne til selve hesten, men måske også at låne til noget af det, der følger med til at eje en hest.

Der er selvføligelig også forskel på, om du har din hest derhjemme på din gård, eller den befinder sig i en stald ved en anden person, hvor du skal betale for opstaldning. Hvis du har muligheden for at have din hest derhjemme, vil det spare dig nogle penge i opstaldning, samt at du skal ikke til transportere dig selv hen til hesten, for at passe på den.

Hvis du får lagt dig et budget over, hvad der skal købes for at have en hest, vil du nemmere kunne finde ud af hvilket lånebeløb, du skal søge efter, når du ansøger om dét forbrugslån, der skal bruges til din kommende hest.

Sammenlign for finde et billigt hestelån

For at være sikker på du finder det billigste lån uden sikkerhed, som du kan bruge til at købe din hest, er det en god ide at sammenligne de forskellige muligheder, som du har. Siden der findes mange forskellige pengeinstitutter og banker, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Vælger du at bruge vores gratis lånesammenligningstjeneste, sørger vi for finde skræddersyet tilbud, så du kan låne til din hest, på den billigste og nemmeste måde.

Det eneste du skal gøre er at have adgang til internettet, og udfyld vores ansøgning med dine oplysninger. Efter du har udfyldt din ansøgning, som tager nogle få minutter, vil du allerede med det samme modtage tilbud, som du kan begynde at sammenligne. Det er nu op til dig at vælge det tilbud, der passer bedst til din situation og økonomi.

Efter du har valgt et af de modtagende tilbud, videresender vi dig videre til selve udbyderens hjemmeside. Her skal du skal give samtykke med NemID/MitID, for de kan lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. Bliver du godkendt af udbyderen til at kunne optage lånet, vil udbyderen samt os sende dig en bekræftelse på, at lånet bliver udbetalt til din konto hurtigst muligt.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.