Investeringslån / Gearing - Sammenlign lån til investering her

Lån til investering

Ønsker du at låne penge til at investere i ejendomme, aktier eller noget helt tredje? Vi hjælper dig med hurtigt og nemt at få et overblik over lånemarkedet, så du kan vurdere, om din gearing bliver en rentabel forretning. Udfyld vores ansøgningsskema på 2 minutter, så finder vi en lang række lån, som du kan benytte som investeringslån.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan finder vi de bedste investeringslån

Hvis du ønsker at finde det bedste lån investeringer og have det højeste return on investment, er det altafgørende, om du kan få et billigt lån.

Hvis du samtidig ønsker vores hjælp til at finde lånet til investeringen, så har vi kun brug for, at du udfylder vores låneansøgning, hvilket som nævnt blot tager 2 minutter.

Når du udfylder en ansøgning om at låne til en investering, fremsender de oplysninger, som du har afgivet i ansøgningen, til en lang række banker og alternative långivere. Disse långivere foretager derefter en fuldautomatisk kreditvurdering af dig, hvorefter de vender tilbage med et tilbud på et investeringslån til dig.

Vi opstiller alle de godkendte tilbud om investeringslån, som du modtager, på en overskuelig måde, så du nemt kan se, hvilken udbyder der kan tilbyde den laveste ÅOP, som ofte er den afgørende faktor ved gearing / lån til investering.

Nu er det blot op til dig, at vælge din foretrukne udbyder, hvorefter du skal verificere dine oplysninger på udbyderens hjemmeside via NemID / MitID, før investeringslånet udbetales til din konto, så du kan foretage en ejendomsinvestering, eller hvad du ellers ønsker at investere i.

Efter som processen er 100% automatiseret, vil du kunne modtage tilbud og optage investeringslån, i form af et usikret forbrugslån, hele døgnet og på alle årets 365 dage.

Hvis du ønsker at låne til en investering i en erhvervsmæssig sammenhæng, skal du i stedet for ansøge om et erhvervslån, hvilket fx ofte vil være tilfældet for lån til ejendomsinvesteringer.

Vigtig information om investeringslån

Når du låner til investering, er det vigtigt for os at nævne, at vi ikke er investeringsrådgivere, og derfor hverken kan anbefale eller fraråde dig at investere. Har du spørgsmål om, hvorvidt du skal investere i ejendomme, aktier, om du skal shorte, investere i FTE’er eller noget helt andet, så må vi henvise til professionelle rådgivere, eller du må bruge din egen viden på området.

Hvis du overvejer at geare din investering, regner vi med at du allerede er relativt godt inde i aktiemarkedet og kender til den risiko, volatilitet, afkast m.v. som aktiemarkedet og andre investeringsområder indebærer. Hvis vi blot ser på området for lån til investeringer, er det vigtigt for os at nævne, at du selvfølgelig skal se på ÅOP'en for de investeringslån, som du bliver tilbudt, og holde dem op imod det afkast, som du kan få på din investering.

I mange tilfælde, vil du kunne få et højere forventet afkast på din investering end omkostningerne ved at optage et investeringslån igennem de banker, som vi sammenligner lån blandt, men hvor det er 100% sikkert, at du skal tilbagebetale lånet, er der derimod større usikkerhed forbundet med dit afkast på din investering.

Hvis du har et forventet årligt afkast på 5% og et tilbud om at låne penge til investeringen med en ÅOP på 4%, står du stadigvæk med en risiko, som professionelle investorer normalt ikke ville acceptere, selv ikke hvis du investerer kedeligt og “sikkert” i fx S&P 500, Down Jones Industrial Average, MSCI South Africa Index eller lignende.

Når du låner til investeringer, eller blot investerer helt generelt, har du desuden indirekte “omkostninger” forbundet med inflationen, samt at du har bundet din kapital i investeringen, som derfor ikke kan bruges frit på samme vis som penge på din konto.

Ovennævnte omkostninger bør du derfor også huske som en del af prisen ved at investere. Når du låner til investeringer, bør disse faktorer også indgå, når du overvejer hvor stor difference mellem renten på investeringslånet og det forventede afkast på din investering skal være.

Lån til alle typer investeringer

Uanset hvilken type af investering du ønsker at låne til, så kan vi hjælpe dig. Der findes et hav af forskellige investeringsmuligheder, så herunder vil vi gennemgå nogle af de mest udbredte investeringsområder, som vi ser har interessen fra vores brugere.

Investering i uddannelse

En lidt alternativ investeringsmulighed, hvis man kan kalde det dét, er at låne penge til at investere i en uddannelse til sig selv. I bund og grund er dette en investering lige som så mange andre former, da du tager en omkostning her og nu, i form af at låne penge og bruge din tid, for senere hen at få et afkast i form af en højere løn. Du kan få mere af vide om lige præcis denne form for investering ved at læse mere på vores side, som er dedikeret til at låne penge til uddannelse.

Investering i ejendele

Originale designermøbler, dyre ure og klassiske biler, som der er et begrænset udbud af, og som ikke bliver produceret mere, kan være en god investering. Her vælger mange at købe en ejendel, som de også selv får glæde af at bruge, hvilket fx kunne være et ur fra 50érne eller 60érne fra Patek Philippe, Omega eller Rolex, som både er et lækkert ur at gå med, men også kan give et godt afkast.

Ud over det begrænsede udbud, som alt andet lige vil blive mindre og mindre i takt med at disse genstande bliver totalskadet eller på anden måde forsvinder, betaler mange købere også for patina. Jo mere du bruger genstanden uden at den desideret går i stykker, jo højere bliver salgsprisen også.

Husk altid at få alle parirer, kvitteringer, certificater, æsker m.v. med når du investerer i fx et ur, da disse ting har en stor betydning for din gensalgsværdi.

Investering i statsobligationer

Hvis du låner til at investere i statsobligationer, foretager du den måske mindst resikable investering, som findes. For en rigtig spekulant er det måske ikke super interessant med et forventet afkast på 2-5% om året, men risikoen er også så tæt på 0, som du kommer med investeringer. Hvis du blot mangler et sted at opbevare dine penge, som du ved ikke skal benyttes inden for obligationens løbetid, så kan det stadigvæk være en bedre forretning at placere pengene i statsobligationer frem for banken.

Investering i din egen bolig

I en helt anden boldgade finder vi lån til investering i egen bolig. Dette vil som regl være et lån til renovering, herunder varmepumpe, solceller eller andre energiforbedringer. Når du låner til denne investering, vil du, modsat de fleste andre investeringer, få et afkast fra første dag i form af mindre strøm- og varmeregninger.

Når du efterfølgende skal sælge din bolig, vil du desuden kunne sætte en højere salgspris for din bolig. Stigning i salgsprisen vil dog aldrig nå op på det niveau, som du har investeret for, da dine installationer bliver slidt og teknisk outdated med tiden. Samlet set kan disse former for investeringer i boligen oftest betale sig, hvis du planlægger at blive boende i boligen nogle få år ud i fremtiden. I meget sjældne tilfælde, kan der være en prisstigning, som overstiger din investering, hvis du har foretaget præcis de investeringer, som køberen ellers selv ville have foretaget, da køberen ikke selv får besværet med at indhente tilbud, have håndværker gående o.s.v.

Mange vælger også disse former for investeringer grundet den grønne investeringsprofil. Hvis du ikke ønsker at investere penge i kul, olie, våben eller andet, som kan være skadelige for naturen og verden, kan et lån til investeringen i din egen bolig være en oplagt mulighed.

Investering i valuta

Valutainvesteringer er meget simple. Vælger du at låne til at investere i valuta, bruger du dit lån på at opkøbe en bestemt valuta, fx USD, EUR, GBP eller en helt fjerde valuta. Herefter følger du blot kursudviklingen og sælger, når der er en stor nok fortjeneste. Grundet fastkurspolitiken, giver det selvfølgelig ikke mening at lave en valutainvestering i EUR, hvis du bruger DKK til at investere.

Du kan også vælge at sætte dine penge i kryptovaluta, fx Bitcoins og Ethereum, på helt samme måde som traditionel valuta. Her har volitaliteten dog historisk set været langt større, og investering i krypto kan derfor på nogle måder sammenlignes med en gearet investering i traditionel valuta.

Hvis du ønsker at låne penge til investering i valuta, så vær opmærksom på lånets løbetid, og om du evt. kan afbetale lånet når som helst, uden at skulle betale for den tid, hvor du ikke har lånt penge. Dette er ekstra vigtigt med en kortsigtet investering, som en valutainvestering typisk er.

Lån til ejendomsinvestering

Et sidste stort område, som vi vil gennemgå, er investering i ejendomme - altså ejendomsinvestering. Her kan vi, lige som inden for de andre områder, hjælpe med lånet til ejendomsinvesteringen, men ikke selve rådgivningen.

Skal du ud at købe et hus, og i den forbindelse skal have et lån, så er det i princippet en ejendomsinvestering, som du låner penge til. Dette er langt den hyppigste form for ejendomsinvestering, som sjovt nok sjældent omtales som dette.

De fleste som søger om låner til en ejendomsinvestering, vil dog typisk være folk, der ønsker et lån til en større ejendom, som kan udlejes til privat eller erhvervsmæssige formål.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.