Lån til julen og julegaverne - find det bedste julelån her

Lån penge til julen

Er du på udkig efter de bedste og billigste forbrugslån på markedet? Eller blot et forbrugslån uden sikkerhed? Det hjælper vi dig med at finde. Hvis du udfylder vores online ansøgningsskema, kan vi med det samme indhente tilbud på forbrugslån til dig fra en lang række banker, så du kan sammenligne renter og tilbud på forbrugslån i Danmark.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Julelån

Julen er en dyr tid og derfor kan et julelån være altafgørende. Ikke nok med at du måske lige har brugt penge på Black Friday, men lige om lidt kommer også et nytår, som måske også koster penge. Julelånet kan hjælpe dig med julegaverne, men også mere generelt i forhold til julen. Hvis du skal holde fest for familie eller venner, og der både skal købes juletræ, julepynt, gås, and, flæskesteg og vin, kan der hurtigt blive brug for et julelån til at dække regningen.

Billige julelån

Hvis du tænker, at du har behov for et julelån, så er det, lige som med alle andre tidspunkter når du låner penge, en god ide at sammenligne lånetilbud, så du får et billigt julelån - og det kan du med vores produkt. Vi sammenligner mange former for forbrugslån, herunder julelån, så du ikke behøver at betale mere end højest nødvendigt for dine lån.

I mange tilfælde er det ikke nok, at man finder et billigt julelån, da også hastigheden er vigtig. Derfor går vi også meget op i, at dit lån bliver udbetalt hurtigt, så du kan få dækket dine udgifter med det samme, hvis du står og mangler penge til juleindkøbet kort før juleaften. Du kan som udgangspunkt forvente, at dit julelån udbetales samme dag, som du ansøger, eller næste hverdag.

lån penge til julegaver

En af de største udfordringer for budgettet op til julen er julegaverne. Uanset om det er dig der afholder juleaften eller ej, så vil der være en udgift at dække i form af julegaver. Her kan det blive nødvendigt at låne penge til julegaverne, da vi desværre ikke regne med, at julemanden kommer med en stor pose penge til os.

Mange danskere har behov for at låne penge til julegaver, så de kan give både forældre, børn, børnebørn, fætre, kusiner og gode venner en gave. Nogle gange er det muligt at finde den helt rigtige gave til småpenge og andre gange, vil det være oplagt med en gave, som er gratis eller man selv kan bygge. Desværre gælder det ikke for alle, og i de tilfælde kan det komme på tale at låne penge til julegaver.

Andre udgifter i forbindelse med julen

Nu har vi talt om at låne penge til julegaver og til dig, som afholder juleaften, men julen byder også på andre udgifter, som et lån til julen kan dække. Skal du fx have transporteret familien fra Sjælland til Jylland eller omvendt, så løber udgifterne til benzin, bro/færge, snacks m.v. hurtigt op i 1.500 kr. tur-retur. Andre vælger at tage på en juleferie i udlandet, da de enten er alene eller skal se familie i udlandet, hvilket hurtigt kan blive meget dyrere end en tur rundt i Danmark.

Det er ofte ikke den enkelte udgift til én julegave eller vinen på julebordet der kræver at lån, men derimod alle de udgifter, der falder sammen oven i julen. Samtidig er budgettet måske allerede stramt efter Black Friday og Cyber monday.

Har du oven i købet en nytårs aften, som kræver torsk, østers, kransekage, champagne og en ny kjole/skjorte nytårs aften, så er julelånet til at dække julegaverne og julen i virkeligheden det lån, der får dig igennem hele sidste kvartal af året.

Husk at der findes julehjælp

Hvis du ikke ønsker at låne til julegaverne, kan julehjælp også være en mulighed. Der er fordele og ulemper ved både lån til julegaver og julehjælp. Julehjælpen er en gratis økonomisk hjælp, hvor det derimod koster penge at låne til julegaver. Det er dog langt fra alle, der kan få julehjælp, og ikke alle der ønsker at bede om andres penge.

Vi vil lade det være helt op til dig, hvad du vælger. Hvis du vælger at ansøge om julehjælp, har vi fundet nogle sider med information om julehjælp, hvordan det foregår, hvem der kan få julehjælp, hvis du ønsker at være frivillig og hvordan du ansøger.

Julen er mere end bare penge og gaver

Uanset om du låner penge til julegaver eller vælger at få julehjælp, så håber vi at du får en glædelig jul. Husk på at dit samvær og tilstedeværelse betyder mere end gaverne eller en stor og flot julemiddag. Derfor bør du ikke fortvivle, hvis du har brug for at slippe igennem julen billigt.

En skovtur/kælketur og en dag med kagebagning kan have lige så stor, hvis ikke større betydning, for både dine forældre, børn og børnebørn end en julegave. Det er tanken der tæller, og selv hvis dine børn eller børnebørn ikke helt har forstået det endnu, så er det guld værd at lære det til senere i livet.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.