Lån til møbler her - Ansøg om møbellån på 2 minutter

Lån til møbler

Leder du efter et lån til nye møbler? Vi hjælper dig med at finde et møbellån og evt. afsøger dine muligheder for at kunne købe møbler på afbetaling på trods af RKI i form af et lån. Benyt vores ansøgningsformular, som tager 2 minutter at udfylde. Herefter indhenter vi straks tilbud fra en lang række banker og andre pengeinstitutter, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder for at få et lån.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Hvordan låner du til nye møbler igennem os?

Først og fremmest, skal du udfylde vores låneansøgning her på siden, hvilket som nævnt blot tager 2 minutter. Herefter fremsender vi din ansøgning til de mange banker og pengeinstitutter, som vi har koplet på vores platform. Fælles for dem alle er, at de kan tilbyde dig lån til nye møbler i form af et forbrugslån.

Når ansøgningen afsendt, indhenter vi tilbud på møbellån til dig fra alle låneudbyderene, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvem der kan tilbyde dig et møbellån, og hvor du kan få det bedste lån til møbler henne.

Herefter vælger du blot, hvilken udbyder du ønsker skal finansiere dine møbler, ved at klikke på denne udbyder. Vi viderestiller dig herefter til udbyderens hjemmeside, som verificerer den data du har oplyst, så de på lovlig vis kan udbetale lånet til dine nye møbler.

Hele processen tager typisk 5 minutter fra du starter din ansøgning, til at pengene står på din konto, så du med det samme kan købe den reol, det bord, de stole, eller hvilket som helst andet møbel, som du ønsker dig

Finansiering af sofa

Hvis du specifikt har brug for finansiering af en sofa, hvilket vi ved at mange af vores brugere har, så kan vi også hjælpe.

En sofa er ofte en større udgift, og dermed et af de dyrere møbler, som kan kræve et lån. Uanset om du har udset dig en normal sofa fra Jysk og har brug for et lån på 5.000 kr., eller en dyr designersofa fra Paustian til 20.000 kr., så kan vi hjælpe dig. Hvis du bygger din sofa selv, kan omkostningerne også hurtigt løbe op, hvis det fx skal være en 5-personers sofa eller en hjørnesofa med chaiselong.

Der findes flere møbelforretninger, som selv udbyder lån til møbler, inkl. rentefri lån til møbler, men som vi vil gennemgå længere nede på siden, så skal du være meget opmærksom på alle de skjulte omkostninger, som de kan finde på at pålægge dig.

Hvis du har brug for finansiering til en sofa eller et andet møbel, anbefaler vi derfor som minimum, at du ansøger igennem os, for at have et sammenligningsgrundlag, så du ender ud med det bedste lån og ikke blot det, som ser bedst ud på overfladen.

Lån til designermøbler

Designermøbler er nogle af de dyreste møbler og lån til møbler er derfor også ofte relevante i denne sammenhæng.

Designerbord

Et godt designerbord som fx et Børge Mogensen Shakerbord eller et Piet Hein Super-Ellipsebord, kan sagtens koste hhv. 50.000 kr. og 25.000 kr.

Hvis du er på udkig efter et designerbord af denne type, så har du måske allerede lagt penge til side. Uanset om du har behov for at låne hele beløbet eller blot mangler et lån på 10.000 kr. til at dække den sidste del af udgiften til møblet, så hjælper vi dig gerne.

Designerlamper

Lamper, hvis det skal være en designerlampe, eller en serie af lamper, som du ønsker dig, så kan det også blive en dyr fornøjelse. En PH Artichoke LED Pendel Kobber, Ø720 kan nogle gange fås til 75.000 kr., men koster som udgangspunkt 100.000 kr.

Ud over Koglen findes der også mange andre designerlamper, som ofte kan kræve finansiering, men sjældent i samme udstrækning. Har du fx sat dig for at købe en lampe fra Le Klint, kræver dette sjældent et møbellån i samme størelsesorden.

Designerstole

Sidst men ikke mindst kan vi nævne designerstolene, som også ofte er omdrejningspunktet for et lån til møbler. Stolene i sig selv koster sjældent over 10.000 kr. og ofte i nærheden af 5.000 kr., men bliver ofte købt i 4, 6 eller 8 stk., som betyder at et lån til møbler lige pludselig skal overvejes.

Hvis stolene i samme ombæring skal ombetrækkes eller restaureres, hvis de fx købes i en vintagebutik, løber regningen hurtigt op.

Køb møbler på afbetaling trods RKI

At købe møbler på afbetaling trods RKI er sjældent anbefalelsesværdigt eller i det hele taget muligt, men hvis du har overvejet din situation og er fast besluttet på at at låne, så lad os hjælpe dig med at undersøge, hvilke muligheder du har.

Langt de fleste långivere på markedet ønsker ikke at udlåne penge til personer, som er registreret som en dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. I det fleste tilfælde vil det være en afvisningsgrund, da det både giver dårlig omtale at låne ud til folk med gældsproblemer, men også ofte vil være en dårlig forretning, da sandsynligheden for at lånet tilbagebetales er lav.

Der findes dog være tilfælde, hvor et lån til fx møbler trods RKI kan opnås, hvis en långiver fx kan se, at registreringen i RKI eller Debitor Registret skyldes en simpel forglemmelse af fx en parkeringsbøde, eller en verserende diskussion om, hvorvidt gælden bør betales eller blot afskrives.

I mange tilfælde tror mange personer fejlagtigt også, at de står registreret i RKI, og dermed ikke kan købe deres deres møbler eller andet på afbetaling. Ofte er disse personer aldrig registreret i RKI, eller også er deres registrering blevet fjernet.

Hvis du har besluttet dig for at låne, uanset om det er til møbler eller ej, og du tror at du står i RKI, så anbefaler vi, at du ansøger igennem os, da det hurtigt ville kunne give dig et overblik over dine lånemuligheder.

Rentefri møbellån

Hvis du leder efter rentefri lån til møbler, så kan det godt findes, men intet lån kommer uden en pris, og det bør du være opmærksom på. Hvordan du i sidste ende kommer til at betale for dit rentefri møbellån afhænger af udbyderens vilkår.

Nedenunder gennemgår vi nogle af de faldgruber, som vi ser at folk typisk falder i, når de blindt går efter et rentefrit møbellån, eller rentefri lån helt generelt.

Din data (spam marketing)

Den første faldgruber ved at låne til møbler rentefrit er, at du betaler med din data i form af fremtidig markedsføring. Dette kan være på email, sms, med post, eller ved at du bliver forfulgt med reklamer alle steder på nettet.

Oprettelsesgebyr

Oprettelsesgebyr er en af de mest anvendte måder at skjule omkostningerne ved lån på bla. møbler. Ofte er lånets størrelse blot lidt større end det, som dit bord, stole eller seng koster. På den måde overser du let udgiften.

Gebyr for ikke at have tilbagebetalt efter kort tid

En anden anvendt metode er at lånet løber over meget kort tid - fx 14 dage. Her får du så lov at betale et stort gebyr, hvis ikke du kan tilbagebetale dit møbellån inden for 14 dage, hvilket disse udbydere godt ved er umuligt for mange, som vælger denne mulighed for at låne til deres møbler. Hvis du ved at der går løn ind, som kan dække møbellånet inden for 14 dage, kan dette dog være en god mulighed.

Diverse gebyrer

Sidste med ikke mindst, findes der et hav af forskellige gebyrer, som alle sammen har til formål at skjule omkostningen ved dit møbellån. Det kan fx være, at det koster penge at forhøje dit lån yderligere, gebyrer for påmindelser om betalingsfrist eller andre gebyrer.

Hvis du absolut vil have et rentefrit lån til møbler, så husk at der er mange faldgruber, og låneudbyderen med sikkerhed ikke har interesse i at fortælle dig, hvordan de har skjult deres omkostninger.

Vi hjælper med finansiering af møbler

Står du med et behov for at finansiere dine møbler, uanset om det så er en komode, tøjskab eller noget tredje, så hjælper vi dig gerne. Hvis stuen, soveværelset, udestuen eller terrassen mangler et opløft, så kan nye møbler ofte være svaret.

Hvis du har brug for hjælp til dit møbellån, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på mail og telefon. Eftersom vores ansøgning er meget kort og brugervenlig, er den nemmeste vej til et møbellån ofte at udfylde ansøgningen, frem for at kontakte vores kundeservice.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.