Lån til plastikkirurgi - find billig finansiering her

Lån til plastikkirurgi

Ønsker du at låne til plastikkirurgi? Hvis du ansøger igennem os, finder vi hurtigt flere forskellige udbydere, som kan hjælpe dig med at finansiere din kosmetiske operation. Uanset om du har behov for et lån til en fedmeoperation, et lån til en brystforstørrelse eller noget helt tredje, så hjælper vi dig gerne. Udfyld vores ansøgning på 2 minutter og se, hvilke muligheder du har for at låne.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan låner du til plastikkirurgi med os

Når du ansøger om lån og finansiering til plastikkirurgi igennem os, er det første som vi har behov for, at du udfylder vores 2-minutters online ansøgningsskema. Her oplyser du diverse informationer, som vi efterfølgende kan videreformidle til den lange række af banker og alternative låneudbydere, som vi samarbejder med i forhold til finansiering og lån til plastikkirurgi.

Disse banker / udbydere vurderer herefter, automatisk og med det samme, om de kan tilbyde dig et lån til plastikkirurgien og evt. til hvilken rente, løbetid og på hvilke vilkår. Her er det ikke afgørende, om du låner til brystoperationen, fedmeoperationen eller en anden operation. Du vil blot blive vurderet på din økonomi, da långiveren skal sikre sig, at du kan tilbagebetale lånet.

Så snart vi får svar tilbage fra långiverne, vil du kunne se, hvad hver enkelt udbyder kan tilbyde dig af lån i forhold til din operation. Vi opstiller alle operationslån på en overskuelig og sammenlignelig liste, så du hurtigt og nemt kan vælge det forbrugslån, som du ønsker skal dække din kosmetiske operation.

Når du har valgt hvilket firma, som skal finansiere dit plastikkirurgiske indgreb, vil vi sende dig over på dette firmas hjemmeside, hvor du via MitID, kan verificere dine oplysninger, så lånet kan udbetales. Herefter udbetales lånet, så du kan bestille din kosmetiske operation.

Lån til forskellige operationer

I forbindelse med mange forskellige plastikkirurgiske operationer, kan det være relevant at låne penge. Dette skyldes især, at kosmetiske operationer oftest ikke er billige. Nedenfor har vi samlet nogle af de mest almindelige plastikkirurgiske indgreb, samt hvad de koster, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, om du har brug for at låne til din plastikkirurgi, eller om du har penge nok på kontoen i forvejen.

Brystforstørrelse og brystløft

Den hyppigste kosmetiske operation er en brystforstørrende operation (BFO). Denne kan enten blive foretaget ved at sprøjte (injecere) dit eget fedt fra en fedtsugning (liposuction), ind i brysterne, eller via silicone implantater, som de fleste nok kender til.

Fordelen ved ved at bruge eget fedt, er at dette væv ikke kan afstødes af din krop, da det er dine egne celler, som blot omfordeles på kroppen. Hvis du synes, at du har for meget fylde på sidebenene, så kan du både få større bryster og en fladere mave i samme operation. Ulempen er derimod, at operation er mere omfattende, og at du ikke kan være sikker på, hvor stor en del af det transplanterede fedt, som sætter sig fast i brysterne, og hvor meget kroppen selv skyller ud, som døde celler.

Hvis du ønsker en brystforstørrende operation med eget fedt eller med silikoneimplantater, kan du forvente en pris på ca. 40.000 kr. inkl. fedtsugning.

I forhold til siliconenimplantaterne har du mulighed for at vælge forskellig kvalitet og forsikring, hvilket både kan give en højere og lavere pris. Dette har du ikke i samme udstrækning mulighed / behov for, hvis du vælger at omrokere dit eget fedtvæv.

Fedtsugning

En slankekur eller livsstilsændring hjælper ofte ikke mod de sidste genstridige fedtdepoter. Hvis du er genetisk disponeret til at have lidt flere kilo end du ønsker, eller tidligere har været meget overvægtig, så vil din krop helt automatisk kæmpe imod, at du taber de sidste kilo. Her vil en fedtsugning ofte være den eneste mulighed, for at få bug med det sidste.

Hvis du leder efter et lån til fedtsugning, så vil prisen også variere meget, alt efter om du skal have fedtsuget armene, lårene, maven (abdominalplastik) eller hele kroppen. Du kan forvente at skulle betale 15.000 kr. til 30.000 kr. pr. område, som du ønsker fedtsuget. Dermed kan prisen hurtigt løbe op, og et lån til denne plastikkirurigske operation, kan derfor godt lande på 100.000 kr. i alt.

Fedmeoperation

Hvis du ønsker en decideret fedmeoperation med gastric bypass, gastric balloon, gastric sleeve eller gastric plication, skal du forvente en pris på 20.000 kr. til 40.000 kr.

Hvis du er svært overvægtig og ønsker en fedmeoperation, kan du i nogle tilfælde få tilbudt en gratis fedmeoperation af det offentlige, da det kan kategoriseres som en sundhedsfremmende operation. Dermed kan du muligvis helt undgå at låne til denne operation, da den ikke vil falde i kategorien af plastikkirurgiske operationer.

Mave

Et af de mest almindelige problemer ved større vægttab, uanset om det er efter en fedmeoperation eller en fedtsugning, er løst og overskydende maveskind. Dette kan også forekomme på andre dele af kroppen, men er ofte mest udtalt omkring maven. Hvis du ønsker at låne til hele denne plastikkirurgiske operation, skal du ansøge om et lån på ca. 30.000 kr.

Øjenlåg

Har du tunge øjenlåg, som du ønsker at få opereret for at se yngre og friskere ud, så hjælper vi dig også med et lån til denne operation.

Hvis du kan klare operationen i lokalbedøvelse, har du brug for ca. 10.000 kr. Hvis du synes at det er for nervepirrende at skulle gennemgå operationen uden fuld bedøvelse, så skal du derimod forvente 25.000 kr.

På samme måde som med fedmeoperationen, kan du helt undgå at låne penge til denne kosmetiske operation, hvis du kan overbevise din læge om, at dine øjenlåg hænger så meget, at de skærmer for dit syn.

Brystreduktion og brystløft

En brystreduktion er en typisk plastikkirurgisk operation for mænd. Dette vil som regl enten være hormonelt betinget eller en følgevirkning til et stort vægttab.

Hos kvinder vil det sjældent være en hormonel ubalance, som skaber problemerne, men det kan derimod være en størrelsesforskel på brysterne, som du ønsker reduceret, eller hængebryster, som du ønsker at løfte.

Prisen for denne operation er 20.000 kr. til 50.000 kr. Hvis du har brug for et udvidet brystløft, hvor du både får fjernet hud omkring brystvorten, lodret ned fra brystvorten og under brystet, vil beløbet ligge i den høje ende, hvorfor det også ofte er denne operation, hvor det bliver aktuelt at låne til en brystoperation.

Næsekorrektion

Har du brug for et lån til plastikkirurgi i forbindelse med en skæv næse eller et knæk på næsen, skal du forvente at skulle låne 25.000 kr. eller 35.000 kr. alt efter, som du kan klare operationen i lokalbedøvelse, eller ønsker fuld anæstesi. Hvis du har en en skillevæg som skal fikses, behøver du sjældent et lån til plastikkirurgi, da din læge kan henvise dig på det offentliges regning.

Karsprængninger

Karsprængninger (blodkarsprængninger) koster ofte 1.000 kr. til 5.000 kr. at få behandlet, alt efter hvor stort et område der skal behandles. Grundet beløbsstørrelsen skulle man ikke forvente, at der var mange, som ansøgte om lån til denne type plastikkirurgi / kosmetiske indgreb. Alligevel ser vi mange brugere, som ansøger om at låne til netop dette plastikkirurgiske indgreb, da karsprængninger både er relativt nemme, komplikationsfri og billige at fjerne, sammenlignet med andre kosmetiske indreb.

Prisen afhænger i høj grad af, om du har behov for IPL, ND:yag eller mikrosklerosering, for at få bug med dine karsprængninger.

Ansigtsløft

Et ansigtsløft er en af de dyre plastikkirurgiske operationer, hvor lånet også ofte kommer på tale, med mindre at der er sparet op i lang tid forinden. Det er ikke unormalt at et ansigtsløft koster 75.000 kr., og der udover dette kan være tillægsydelser i forbindelse med læbeløft, fedtsugning af hals og opstramning af halsmusklen, alt efter hvad du har brug for. Vores øvre grænse på hvad vi kan hjælpe, med i forhold til lån til plastikkirurgi ligger dog langt over dette beløb. Uanset hvor stort et lån til plastikkirurgi, som du har behov for, behøver du ikke at tøve med at ansøge.

Skal vi hjælpe dig med at finansiere din operation?

Hvis du er klar til at gå under kniven, men blot behøver at låne de sidste penge til din kosmetiske operation, så hjælper vi dig gerne. Det kan altid betale sig at sammenligne lån - især inden for plastikkirurgi, hvor udgifterne kan være meget store, og der dermed kan være mange penge at spare, ved at vælge det billigste lån.

Indsend din ansøgning nu, og se hvor du kan få det billigste lån til plastikkirurgi.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.