Lån til regninger - Find det rette lån til at betale dine regninger

Lån til regninger

Står du med en regning der skal betales, og har du brug for et lån til regningen? Så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rette lån til dig og din situation på 2 minutter.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Lån til alle former for regninger

Regninger kommer nogle gange uventet, og nogle gange er de større end hvad vi forventer. I disse situationer, kan det være en god mulighed at optage et lån til at dække regningen.

Vi, eller mere præcist de låneudbydere som tilbyder lån via vores platform, skelner ikke imellem hvilke regninger du låner til at betale.

I princippet er det underordnet om du har en lille elregning, som er dumpet ind af brevsprækken, eller har du fået en stor regning var værkstedet eller en tandlægeregning. Hvis du ansøger igennem os, vil det nemlig være et forbrugslån, som du optager, for at dække dit udestående, og dermed gælder de gængse rammer for denne lånetype.

Hvilke krav stilles der?

I bund og grund skal vores lånepartner i første omgang sikre sig, at de på lovlig vis må udlåne penge til dig. Her bliver det fx set på din gældsfaktor (hvor meget du har lånt i forhold til hvor meget du tjener), samt hvor højt dit rådighedsbeløb er, når du har betalt den månedge ydelse på lånet.

Herefter foretager banken deres egen kreditvurdering, som skal sikre sig, at de ikke kommer til at tabe penge på at låne ud til dig. Grundet de mange stramninger på låneområdet, som er vedtaget i slutningen af 10érne og starten af 20érne, er det dog sjældent, at banken ikke ønsker at låne penge til dig, hvis rent lovgivningsmæssigt gerne må.

Alt dette behøver du dog ikke bekymre dig om, da det klares automatisk, lige så snart du har udfyldt ansøgningsformularen her på siden. Alle vores bankpartnere giver dig svar på din låneansøgning med det samme, så du også kan få betalt din regning med det samme.

Bør jeg låne til at betale regninger?

Ved at låne penge til at dække regningen, undgår du at blive pålagt ekstregebyrer, hvis dit alternativ er at betale regningen for sent. Hvis regningen er stor, og der går længe, inden at du har mulighed for at betale den med din nuværende økonomi, undgår du også risikoen for at blive registreret i RKI eller Debitor Registret.

Det er også værd at nævne, at ubetalte regninger er ubehagelige at have hængende over hovedet. Én ting er, at man skal huske at betale den, men lige så ubehageligt kan det være, når kreditoren gang på gang ringer til dig, og spørger efter deres betaling, eller begynder at true dig med en registrering i RKI.

Lån til andet end regninger

Du kan som nævnt låne til dine regninger igennem os, men vi kan også hjælpe dig med mange andre lånebehov. Har du en større drøm, som skal udleves, kræver det også ofte et lån. Der følger som oftest en regning med, som skal betales, og det er ikke altid at man har haft mulighed for at spare op. Måske er din drøm først lige blevet klar for dig, og hvis du ønsker at udleve den nu, så kan et lån til at dække regningen lige pludselig blive meget aktuel.

Vi er klar til at hjælpe dig

Uanset hvad dit behov er, og hvilken regning der skal lånes til, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores service er tilgængelig hele døgnet, og hvis du skule løbe ind i problemer, så har du også mulighed for at kontakte vores kundservice på mail eller telefon.

Uanset hvor længe du venter, og hvor meget du ønsker det, så forsvinder regningerne ikke af sig selv. Hvis du ikke har råd til at betale dem her og nu, så vil vi anbefale dig at undersøge mulighederne for et lån, så du ved hvad dit alternativ er til dårlig nattesøvn, dårligt forhold til din kreditor og risikoen for opkrævningsgebyrer og at havne i RKI.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.