Lån til tandlægen her - Find det billigste tandlån her

Lån til tandlæge

Har du brug for at låne penge til tandlægeregningen? Vi hjælper dig med at finde de billigste lån til at dække din tandlægeregning, så du kan få fikset dine tænder hurtigt og få et flot smil. Ansøg om et tandlån på 2 minutter hos os, ved at udfylde vores ansøgningsformular her på siden, så vi kan finde de bedste tilbud på lån til tandlægen til dig fra en lang række banker.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Find det rette lån til tandlægen med os

Hvis ønsker at finde det bedste eller billigste lån til tandlægen, så hjælper vi dig gerne. Måden det foregår på er, at du som nævnt ovenfor, udfylder en ansøgning her på siden, hvilket tager 2 minutter.

Herefter fremsender vi din forespørgsel på at låne penge til tandlægen til en lang række banker og andre låneudbydere, som automatisk og med det samme, vender tilbage til os, med tilbud på tandlån til dig.

Herefter er det blot op til dig at vælge, hvem der skal stå for at finansiere dine tænder, ud fra den liste af lånetilbud, som du måtte få.

Vi hjælper dig med at finde det rette tandlån, uanset om du ønsker at låne til en fremtidig tandbehandling eller til en eksisterende tandlægeregning, og uanset hvilken størrelse dit tandlægelån så måtte være.

Et billigt lån til tandlægen

Som udgangspunkt ønsker de fleste et billigt lån til tandlægen, hvilket er et godt sted at starte. Den billigste måde at låne penge til tandlægen, er ved at indhente tilbud på tandlån fra en lang række udbydere, og derefter sammenligne disse udbydere, for at se, hvem som kan tilbyde den laveste ÅOP (årlig omkostning i procent).

Dette er dog kun tilfældet hvis både løbetid og lånets størrelse er identisk. Hvis ikke dette er tilfældet, kan du komme til at betale mere for det tandlån, som har en lavere ÅOP.

Hvis ikke lånebeløbet og løbetiden er identisk, bør du i stedet se på de totale kreditomkostninger ved tandlægelånet. Samtidig bør du her også skelne til den måendlige ydelse, for at være sikker på, at din uoverskuelige tandlægeregning ikke blot bliver erstattet med en uoverskuelig månedlig ydelse på tandlægelånet.

Rentefri tandlægelån

Kan man få et rentefrit landlægelån? Vi ved, at der er mange steder som reklamerer med rentefri tandlægelån, og det lyder måske godt, men der er altid en pris at betale, uanset om du skal have finansieret besøget hos din tandlæge eller en anden udgift.

Et rentefrit tandlægelån er ikke lig med omkostningsfrit eller gratis tandlægelån. I stedet for at betale renter, betaler du måske et opstartsgebyr eller har kun kort tid til at tilbagebetale dit lån, inden at der kommer et rykkergebyr ind af postkassen. Der er mange måder hvorpå du kan blive snydt af tilbud om rentefri tandlægelån. Derfor anbefaler vi, at du er ekstra omhyggelig, hvis du leder efter rentefri finansiering af din tandlægeregning.

Hvad er det bedste tandlån?

Det bedste lån til tandlægen, ud fra vores erfaring, er hvis du både ser på udbetalingshastigheden og prisen på lånet. Når du låner penge, især i en nødsituation, som det kan være med dine tænder, kan du ikke vente uger eller måneder på en udbetaling eller låneafklaring. Derfor er det også ofte relevant, at se på hvor hurtigt du modtager dit lån. Husk derfor at se på, hvor hurtigt lånet udbetales.

Vores bankpartnere udbetaler som udgangspunkt alle deres lån hurtigt. Hvis ikke andet er opgivet på vores side, så kan du forvente, at dit lån senest bliver udbetalt næste bankdag, hvilket er tidsnok for de fleste med en tandpine eller en knækket tand. I alle tilfælde, vil du selvfølgelig modtage en godkendelse på at du får lånet udbetalt, hvilket du evt. ville kunne fremvise til tandlægen, hvis du ikke kan vente til næstkommende bankdag.

Lån til tandlæge trods RKI

Hvis ønsker at låne til tandlægen trods en registrering i RKI, så er chancerne små. Lidt på samme måde som med rentefri tandlån, så er der mange, som lokker med at du kan låne til tandlægen trods RKI, hvilket meget sjældent er tilfældet.

Der findes dog nogle få tilfælde, hvor det er muligt at få finansiering til tandlægen på trods af en registrering som dårlig betaler.

Den første mulighed er, at dit udestående er et lille beløb, som du kan forklare blot er en uoverensstemmelse imellem dig og kreditoren. Dermed kan du muligvis forklare långiveren, at du ikke har problemer med at betale dine regninger, men blot er uenig i lige præcis dén regning, bøde eller afgift.

Den anden mulighed er at søge tilskud til tandlægeregningen hos kommunen. Dette er dog kun en mulighed i specielle tilfælde.

Den sidste mulighed er at søge om et tandlån hos fx os, da mange af vores ansøgere, som tror at de er registreret i RKI, faktisk ikke er, og derfor godt kan få et tandlægelån, i form af et forbrugslån, på helt normal vis.

Lån til forskellige typer af tandbehandlinger

I dette afsnit, vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige procedurer, som vi ved, at vores brugere ansøger om tandlån til. Uanset om du kan finde din tandbehandling nedenfor eller ej, er du stadigvæk meget velkommen til at ansøge om et lån til tandlægen igennem os.

Vær opmærksom på, at hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, vil du delvist kunne få dækket nogle af nedenstående omkostninger.

Tandeftersyn

Et tandeftersyn er en af de mest almindelige procedurer der findes. Dette koster omkring 500 kr., hvilket er i den billige ende af, alt hvad du ellers ville kunne få foretaget hos tandlægen. Man skulle derfor tro, at der ikke var mange ansøgere om tandlægelån til denne kategori, men da tandeftersynet er aktuelt for alle, vil der også være mange patienter, som kan få problemer med at få økonomien til at hænge sammen, hvis de skal betale for et check af tænderne.

Fyldning

En fyldning er også en af de mest udbredte behandlinger hos tandlægen. Ligesom eftersynet, koster dette også ofte i omegnen af 500 kr. Hvis du skal have lavet flere huller på samme tid, kan det dog godt løbe op i et højere beløb, hvor et mindre lån til tandlægen kan blive relevant.

Visdomstand

Hvis du er så uheldig at naturen har udstyret dig med en eller flere visdomstænder, og du skal have revet dem ud, da de enten skubber til dine andre tænder eller har fået et hul, så må du også til tandlægen. Her skal du regne med at låne omkring 1.000 kr. pr. visdomstand, som skal rives ud, hvis ikke du har en buffer på kontoen.

Pardentose

Parodontose (paradentose), er en betændelsestilstand i støttevævet omkring tænderne. Her slipper du desværre ikke med én enkelt behandling, da dette kan være svært at slippe af med og derfor ofte bliver en kronisk sygdom.

Ofte koster pardentose mellem 2.000 kr. og 6.000 kr. at behandle, men er sygdommen så fremskreden, at du har behov for en tandkødsoperation, er det ikke ualmindeligt, at der er behov for et tandlægelån på helt op til 20.000 kr.

Herefter vil du have behov for årlig check og opfølgende behandling, som typisk løber op i 1.000 kr. til 3.000 kr.

Tandkrone

Hvis din tand er knækket eller flækket, så har du med stor sandsynlighed brug for en krone på tanden. En tandkrone er en keramisk “hætte”, som sættes oven på den beskadiget tand. Før kronen kan sættes på, slibes tanden ned til en stump, så der er plads til at sætte kronen på.

En krone koster ofte 5.000 kr. at få lavet. Hvis du ikke har pengene på din bankkonto, hjælper vi selvfølgeligt også gerne dig med at låne penge til tandlægen, så du kan få et flot smil igen.

Tandbøjle

En almindelig tandbøjle med fast bøjle i både under- og overkæbe koster som regel 40.000 kr. Hvis du, som de fleste, ønsker en usynlig bøjle, så som Invisalign, koster det ca. 50.000 kr.

Er du under 18 år, kan du få en gratis tandbøjle hos skoletandlægen, men er du ude af skoletandplejeordningen, må du selv betale. Her vil de fleste ofte have brug for et tandlægelån.

Rodbehandling

Er du så uheldig, at have haft hul / caries i en tand så længe, at hullet i tanden er gået igennem tandbenet og ned i nerven og har givet betændelse i nerven, så er der ingen vej uden om en rodbehandling.

Alt efter hvor mange rodkaneler der er påvirket, og om du også skal have en rodskylning, varierer prisen fra ca. 1.000 kr. og op til 3.000 kr. pr. tand.

En rodbehandling kommer ofte uventet, og vi ser derfor også mange, som får brug får at låne til denne tandbehandling.

Tandimplantat

Skal du have lavet et enkelttandsimplantat, er der stor forskel på prisen. Alt fra 10.000 kr. og op til 25.000 kr. er normalt. På trods af at denne tandbehanling sjældent kommer uventet, kan et lån til at dække denne tandlægeregning ofte blive en nødvendighed pga. prisen.

Dette er prisen for et enkelt implantat. Hvis du har behov for flere implantater, vil prisen selvfølgeligt også være højere.

Røntgen og bedeøvelse

Lokalbedøvelse (lokalanalgesi), koster ofte 250 kr. Herudover koster røntgenbilleder til at stille den rigtige diagnose alt fra 150 kr og op til 1.000 kr., hvis der er behov for et røntgenbillede i panorama.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.