Lån nemt til et TV - Hurtig udbetaling af dit lån

Lån til TV

Har du brug for et lån til et tv eller en ny fladskærm? Vi hjælper dig med at finde det rette lån, så du slipper så billigt som muligt. Udfyld vores ansøgning her på siden, så indhenter vi tilbud fra en lang række banker, så du undgår at betale mere end højest nødvendigt.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Indledning til lån om TV

Har du brug for et nyt TV til børneværelset eller stuen, men ikke har pengene til rådighed i øjeblikket, så behøver du ikke at være i tvivl om, at du nemt kan ansøge om finansiering til et TV online via vores hjemmeside. Vi stræber efter at finde de bedste lånetilbud fra de forskellige låneudbydere vi samarbejder med, så det eneste du skal fokusere på, er at sammenligne de lånetilbud, som du modtager. Ansøger du om et lån til TV igennem os, behøver du kun adgang til internettet på din mobil, tablet eller computer, for at få adgang til vores gratis service. Efter at du har sendt din online låneansøgning afsted, indhenter vi skræddersyet tilbud, som du kan bruge til køb af et fladskærms TV eller et brugt TV.

Ansøg nemt online for finde lån til fladskærm

Undersøg dine lånemuligheder på nettet ved at udfylde en ansøgning igennem vores online lånesammenligningstjeneste. På den måde skaber du overblik over de forskellige lån til fladskærm, der findes rundt ved de forskellige udbydere, i stedet for at du skal til og kontakte hver enkelt udbyder, og endda måske selv opsøge hver enkelt.

Det er også muligt at ansøge om et lån i en fysisk bank, dette kan dog være tidskrævende, langtrukkent og du skal med stor sikkerhed stille værdi, altså sikkerhed for dit nye lån. Det slipper du heldigvis for, når du søger online efter et lån til TV. Ingen af vores samarbejdspartnere kræver, at du skal stille sikkerhed for at kunne få et lån hos dem.

Hvilket TV kan du købe for lånet?

Vælger du at optage et lån online til TV, kan du bruge dit lån til netop det TV du har i tankerne. Det er ligemeget for selve udbyderen af lånet, om det er en nyt plasma TV, gammelt analog TV eller et TV til soveværelset, som du køber. Du kan frit anvende lån til TV, til netop det TV du ønsker dig.

Der findes mange forskellige mærker af TV´er, og nogle af de største og velkendte er Samsung, Sony, LG, Panasonic og Philips. De har i mange år domineret salg af TV til folk verden over.

Ligesom med alt andet elektronik udstyr, kan det være at du personligt er større fan af Samsung end Sony, eller et andet mærke. Det vigtigste for alle de TV'er der bliver lavet og solgt nu, er at det er et Smart TV, så man kan få lov til at anvende apps som Netflix, Viaplay, Disney, Youtube og mange flere. Udover det er det super vigtigt at de TV'er der bliver produceret nu er bæredygtigt, og ikke anvender for meget elektricitet samt kan holde i mange år.

Når du vælger at optage et lån uden sikkerhed til TV, skal du ikke dokumentere hvilket mærke eller hvilken slags TV, du skal bruge pengene på. Det vigtigste for udbyderen af dit lån, er at du som lånetager kan overholde kravene for dit lån, og betale det tilbage indenfor den aftalte låneperiode.

Hvor kan jeg få et lavrente lån til TV?

Du kan helt sikkert finde et forbrugslån med lav rente mange steder. Dog kan det være som at finde en nål i en høstak, da der findes rigtig mange forskellige banker og alternative udbydere på markedet, som ønsker at have dig som kunde.

Derfor kan det være meget uoverskueligt og energidrænende at skulle undersøge det store lånemarked for sig selv, og især hvis man aldrig har haft brug for et lån tidligere, og nu skal have fundet sit første lån, så man kan købe et TV.

Ved at anvende vores online platform kan du nemt skabe dig et overblik over de mange forskellige pengeinstitutter, som er udbyder lån. På den måde kan du læne dig tilbage, og bare fokusere på at vælge det rette tilbud, som du ønsker at gøre brug af, fra den udbydere som giver dig det bedste tilbud. De tilbud vi sender til din brugerkonto fra vores partnere, er skræddersyet til din økonomi og baseret på de informationer, som du har oplyst i din ansøgning. Du kan derfor derfor være sikker på, at vi, samt vores partnere, vil tilbyde dig en så lav rente som muligt for dit lån til TV.

Find dit nye TV-lån ved at sammenligne

Find nemt det bedste lån til TV ved at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere af lån. Det kan du gøre gratis hos os, her på vores hjemmeside, alle hverdage og alle weekender. Det tager kun et par minutter af din tid at udfylde vores ansøgning, som du får straks svar på, hvem du kan låne hos og hvor meget.

Når du har udfyldt alle dine oplysninger i ansøgningen og har trykket “Send låneansøgning”, tager vi os af resten og fremsender din ansøgning til alle vores partnere. Efter nogle få minutter vil vi sende dig en mail med forskellige skræddersyet tilbud på dit lån til TV eller fladskærm. Vi skaber et overblik for dig, så blot kan vælg det ønskede tilbud.

Når du har valgt et af dine tilbud, sender vi dig videre til selve udbyderens hjemmeside. Her skal du give samtykke med NemID/MitID, for de kan lave en kreditvurdering af din økonomi. Bliver du godkendt til at kunne optaget lånet, vil vi samt udbyderen sende dig en bekræftelse på at lånet bliver udbetalt til din konto hurtigst muligt.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.