Lån til din uddannelse billigt - Sammenlign lån her

Lån til uddannelse

Hvis du har brug for at låne penge til studiet, så er du havnet det rigtige sted. Uanset om du har brug for et lån til pilotuddannelsen, uddannelse i udlandet, eller en anden selvbetalt uddannelse, så kan vi hjælpe dig. Udfyld vores ansøgningsformular på 2 minutter, så indhenter vi en lang række tilbud til dig, som kan finansiere din uddannelse.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan finder vi de bedste lån til din uddannelse

Hvis du ønsker vores hjælp til at finde det rette lån til din uddannelse, så har vi blot behov for at du udfylder vores ansøgningsformular. Som nævnt tager ansøgningen blot få minutter at udfylde og giver os den information, som bankerne har brug for, for at kunne vurdere, hvilket lån de kan tilbyde dig.

På få sekunder, vil bankerne automatisk kreditvurdere dig, og vende tilbage med tilbud, som vi opstiller på en nem og overskuelig side, så du uden problemer kan finde og vælge det bedste lån til at dække udgifterne til din uddannelse.

Når du har valgt, hvilken udbyder, som skal finansiere din uddannelse, skal du blot verificere dine oplysninger på udbyderens hjemmeside via MitID. Herefter udbetales dit lån til din konto, så du kan tilmelde dig første semester på studiet og købe studiebøgerne.

Lån til selvbetalte uddannelser

Hvis du ikke har sparet op, så har du måske behov for at låne til din selvbetalt uddannelse. Det er nemlig Ikke alle uddannelser, som giver ret til SU eller bliver betalt af staten, hvilket begge dele kan være en grund til at låne til uddannelsen. Hvis du endnu ikke har undersøgt, om du kan få SU eller SU-lån, så vil vi anbefale, at du undersøger dette i første omgang, da dette ofte er den billigste måde at låne til uddannelsen.

Fælles for de fleste selvbetalte uddannelser er, at de bliver betegnet som kurser eller som alternativ behandling, hvilket i praksis betyder, at den ydelse som man efterfølgende kan yde er uden dokumenteret effekt. Dermed ikke sagt, at behandlingen ikke har nogen effekt. En af de mest velkendte selvbetalte uddannelser er pilotuddannelsen, som mange også vælger at låne til, hvilket måske falder lidt uden for disse to kategorier.

Lån til pilotuddannelsen

Hvis du ønsker at uddanne dig til pilot, så har du måske brug for et lån. Pilotuddannelsen er en af de kendte selvbetalte uddannelser, som oven i købet er meget dyr.

En pilotuddannelse koster typisk 650.000 kr. til 800.000 kr., samtidig med at uddannelsen ikke er SU-berettiget. Derfor er det heller ikke så overraskende at mange vælger at låne til pilotuddannelsen.

De færreste låner hele beløbet til pilotuddannelsen. Ofte arbejder man selv et år eller to for at spare op, hvorefter man supplerer med et politlån. Hvis du har brug for at låne de sidste 100.000 kr., 200.000 kr. eller 500.000 kr., så hjælper vi dig gerne med at finde et godt lån til pilotuddannelsen.

I og med at det ofte vil være et større beløb, som man ønsker at låne til pilotuddannelsen, kan det være en fordel, at ansøge om lån med en medansøger, hvis det er muligt. Når du ansøger sammen med en anden person, vil dine vilkår og muligheder for at blive godkendt stige markant. Dette gælder såvel for pilotlån, såvel som andre lån, men er især relevant ved store lånebeløb.

Hvis du ønsker at låne penge til pilotuddannelsen, så send en ansøgning nu. Så finder vi med det samme en lang række lånetilbud til dig, så du på et oplyst grundlag kan vælge det bedste og billigste lån til din uddannelse.

Lån til andre selvbetalte uddannelser

Pilotuddannelsen er ikke den eneste sted, hvor vi kan hjælpe med lån til uddannelse. Der findes mange andre uddannelser, som heller ikke er finansieret af det offentlige, hvoraf vi vil gennemgå nogle af de udbrede herunder.

Disse uddannelser er langt fra lige så dyre som pilotuddannelsen, og det vil derfor det heller ikke altid være relevant at låne til disse uddannelser. Hvis du ikke har sparet en krone op, så kommer du nok desværre ikke uden om en eller anden form for uddannelseslån.

Indretningskonsulent uddannelse

Har du en drøm om at indrette kontorer, forretninger eller folks hjem, så er indretningskonsluentuddannelsen et oplagt valg. Her kan du komme igennem et 24 måneders forløb for knap 20.000 kr. og efterfølgende kalde dig for indretningskonsulent.

Zoneterapeutuddannelse

Hvis du er mere til de asiatiske traditioner og glad for at arbejde med fødder, så kan zoneterapeutuddannelsen være et oplagt valg. Denne uddannelse koster ofte i omegnen af 50.000 kr. alt efter hvor du vælger at tage uddannelsen.

Yogalæreruddannelse

Uddannelsen til yogalærer / yogainstruktør koster omkring 15.000 kr. for grundforløbet. Her vil du typisk Yogastillinger (Asana), Åndedrætsøvelser (Pranayama), Afspænding (Savasana) samt Hatha Yoga, Hot Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga. Du vil også efterfølgende kunne undervise elever i netop Yoga, hvis det er det, som du ønsker dig. Senere hen kan du tage en overbygning på nogle af ovenstående Yogaformer, samt Yoga Flow.

Makeup artist uddannelse

Vil du være professionel makeup artist, så har du også behov for et bevis på, at du er uddannet makeup artist. Denne uddannelse kræver ikke en frisør, kosmetolog eller anden forudgående uddannelse fra skønhedsbranchen.

Uddannelsen som makeup artist koster i omegnen af 25.000 kr.

Massøruddannelse

Hvis du drømmer om at bruge musklerne, men ikke ønsker en traditionel håndværkeruddannelse, så kan massøruddannelsen være et oplagt valg. Her får du lov at nemlig både lov at bruge hænder og kræfter.

Alt efter om du ønske at blive helse- og sportsmassør, fysiurgisk massør og sportsbehandler eller hele pakken vil prisen variere fra ca. 10.000 kr. til 25.000 kr.

Akupunkturuddannelse

Ønsker du at blive RAB-godkendt akupunktør, skal du forvente et uddannelsesforløb på 1-2½ år, alt efter hvor du vælger at uddanne dig henne, hvor du med en nål (acus) vil lære at stikke (punktura), de helt rigtige steder, for at opnå det ønskede resultat.

Prisen på akupunktøruddannelsen varierer en del, hvilket bla. skyldes den store variation i længden på uddannelsesforløbet, men kan oftes fås for under 50.000 kr.

Uddannelse i udlandet

Hvis du ønsker at blive optaget på et studie i udlandet, så kan du enten vælge at søge relevante legater, eller låne penge til uddannelsen. I nogle tilfælde kan du få uddannelsen i udlandet dækket af den danske stat, men i mange tilfælde vil du selv skulle betale.

Hvis du blot ønsker et semester i udlandet, så vil det ofte kun være rejsen frem og tilbage fra landet, som vil være en ekstraordinær omkostning for dig, da du alligevel skulle have betale for bøger og studiebolig på dit studie i Danmark. Her vælger mange dog også at optage et forbrugslån til blot at have lidt ekstra penge på lommen, så de undgår at arbejde, mens de er ude at rejse.

Hvis du ønsker at låne penge til uddannelse i udlandet, så hjælper vi dig også gerne med at finde det rette lån.

Skal vi hjælpe dig med at finde lånet til din uddannelse?

Hvis du på nuværende tidspunkt er interesseret i at låne til din uddannelse, så tøv ikke med at ansøge på vores side. Vi hjælper dagligt vores brugere med at finde diverse lån til studier, uddannelser og til at dække diverse studierelaterede udgifter.

Ved at benytte vores tjeneste, får hurtigt og nemt et bredt udsnit af de tilbud, som du kan få på lånemarkedet, så du undgår at blive snydt af det første og “bedste” tilbud, som du ellers ville støde på.

Hvis du har brug for vores hjælp, kan du også kontakte vores kundeservice på telefon og email.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.