Værksted på afbetaling - find de bedste tilbud her

Værkstedsregning på afbetaling

Leder du efter et sted hvor du kan få din værkstedsregning på afbetaling? Vi finder ikke et værksted med afbetaling for dig, men vi kan hjælpe dig med at finde en lang række billige alternativer til et værksted med afbetaling. Hos os hjælper vi mange gange dagligt vores brugere med at finde de billigste og bedste lån på markedet. Ansøg på 2 minutter, og se hvor godt et lån du kan få.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Hvordan finder vi de bedste alternativer til værksteder med afbetaling?

Når du ansøger om at få din værkstedsregning på afbetaling igennem os, indhenter vi tilbud på forbrugslån fra en lang række banker, som du kan bruge til at dække din regning.

Først og fremmest har vi brug for, at du udfylder vores online ansøgning, hvilket som nævnt tager ca. 2 minutter. Herefter kan vi fremsende de informationer, som du har opgivet, til vores bankpartnere, så de kan vurdere om, og på hvilke vilkår, de kan tilbyde dig et lån, så du kan få bilen fixet på værkstedet.

Når vi har modtaget tilbud fra alle banker, viser vi dig alle de banker, som har vendt tilbage med et tilbud på en overskuelig liste, så du nemt kan finde og vælge det bedste og billigste lån til din situation. Hvis der er noget specielt, som gør sig gældende for det ene eller andet lån til til at dække din værkstedsregningsregning, vil det også fremgå på denne oversigt.

Til sidst er det blot op til dig at trykke på det tilbud, som du ønsker at acceptere, hvorefter du bliver sendt over til selve udbyderens hjemmeside, som vil verificere og evt. korrigere de oplysninger, som du har opgivet, før de kan udbetale lånet.

Hvornår har du brug for at få værkstedsregningen på afbetaling?

De fleste, som har brug for at få værkstedsregningen på afbetaling, er folk som har været ekstra uheldige med deres bil, som derfor skal repareres for mange penge. Alt efter hvilket bilmærke du har, vil der også være stor forskel på, hvor meget skaderne koster at udbedre.

Har du valgt et af de mærker, som er kendt for at være dyre at vedligeholde og reparere, da de er bygget af kvalitetsmaterialer, fx en BMW, så bliver regningen kun endnu højere, og muligheden for afbetaling endnu mere relevant. Den gennemsnitlige skade varierer fra 8.000 kr. til 22.000 kr., alt efter hvilket mærke den beskadiget bil er.

Hvis du blot har et punkteret dæk eller ridset en fælg, som skal udskiftes eller en vinduesvisker der er knækket, så har du sjældent brug for at afbetaling hos dit værksted. Hvis du derimod har problemer med motoren, har store rustskader eller er kørt galt og lavet en større skade på bilen, så er der ofte brug for at få værkstedsregningen på afbetaling.

Hvis du har held i uheld, og har du en god bilforsikring, så er din bil måske blevet vurderet totalskadet af en taksator, så du undgår at stå med en bil, der har gennemgået omfattende reparationer, og derfor har en lavere værdi den dag du ønsker at sælge den privat eller til en brugtvognsforhandler. Når din bil vurderes totalskadet, kan du nemlig kræve kontantudbetaling af bilens vurderede markedsværdi, frem for at få den repareret.

Ny motor

En ny motor kan koste alt fra 20.000 kr. og op til 100.000 kr. for almindelige personbiler, herunder Audi, Porche og lignende. Vi stortset lige så mange, som leder efter at få værkstedsregningen på afbetaling til en ny motor til 20.000 kr., som vi ser leder efter at få dækket værkstedsregningen til 100.000 kr. I nogle tilfælde giver det måske mere mening, at overveje at ansøge om et lån til en ny bil, men det vil vi lade være op til dig.

Ny forrude

En anden helt almindelige skade er udskiftning af forruden, hvilket typisk sker i forbindelse med stenslag. Her kan der være stor variation i prisen, men du slipper typisk afsted med en regning på omkring 5.000 kr. Da denne regning er uforudset, har mange også brug for at finde et værksted med afbetaling til at dække denne omkostning i første omgang.

Bule i bilen

Hvis du har været uheldig at få en bule i bilen, så behøver du ofte ikke et lån til at dække værkstedsregningen. I de fleste tilfælde vil det være i omegnen af 1.000 kr., som du kommer til at slippe af med, med mindre at du også har skadet andres biler i forbindelse med at have foresaget skaden på din egen bil, eller at du har lavet yderligere skade på din bil i samme uheld, som også skal repareres.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.