Lån til studerende - Find de beste tilbud her

Lån til studerende

Har du brug for et lån som studerende, så kan vi hjælpe dig. Vi finder de billigste forbrugslån til studerende blandt mange banker og låneudbydere. Det eneste det kræver, er at du bruger 2 minutter på at udfylde vores ansøgning her på siden.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Billige lån til studerende

Noget af det sværeste at finde som studerende er et billigt lån for netop studerende. Hvis du, som studerende, ansøger om et lån hos en tilfældig låneudbyder, vil du med stor sandsynlighed få et afslag eller en høj rente.

Med en spinkel økonomi, som de fleste studerende har, er en høj rente på et lån sjældent attraktivt, og hvis behovet for lånet ikke er stort, kan du selvfølgeligt altid vælge at fortsætte uden et lån. Hvis du derimod står med et økonomisk problem, som ikke kan vente, så har du måske ikke andre muligheder end at takke ja til et dyrt tilbud.

Det er i hvert fald hvad mange tænker, men heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde de bedste og billigste lån til dig som studerende. Det eneste det kræver, er få minutter af din tid, hvor du afgiver dine oplysninger, så vi kan indhente tilbud, heriblandt billige tilbud, på lån til dig som studerende.

Lån til unge studerende

Mange unge studerende har en presset økonomi. Måske er du lige flyttet hjemmefra og skal derfor til at betale flere udgifter, end du plejer. Mor og far har måske hjulpet med diverse udgifter indtil nu, men nu skal din SU både række til husjele, bøger, transport, mad, tøj osv., som måske helt eller delvist har været dækket af dine forældres økonomi.

De fleste studerende tager derfor et studiejob før de låner. Her kan du tage et helt almindeligt ufaglært job i en butik, eller med fordel finde dig et studierelevant job, som oftest er bedre betalt, men også giver point i form af erhvervserfaring.

Denne erfaring vil være en fordel, når du dimiterer, og skal ud og have et fuldtidsjob. Hvis du har optaget et lån som studerende, vil du med stor sandsynlighed også hurtigere kunne afbetale dit lån, hvis du har relevant erhvervserfaring fra din studietid. Dette skyldes at dine jobmuligheder, og din forhandlingsstyrke i jobsamtalen til dit fremtidige fuldtidsjob forbedres betydeligt. Du vil dermed hurtigere kunne lande et job, som er bedre betalt, end hvad du ville kunne opnå uden et studiejob.

Hvis du er ung studerende og har svært ved at finde et studierelevant job, eller blot har midlertidige økonomiske problemer, kan et lån være en god mulighed. Her hjælper vi dig med at finde de bedste og billigste lån til studerende.

18 og 19 år

Der er især mange 18 og-19 årige studerende, som ønsker at låne. Det hænger sammen med, at man som 18 eller 19-årig typisk er blevet færdig med ungdomsuddannelsen og vælger at flytte til den by, hvor ens uddannelse ligger.

Når du flytter hjemmefra, og muligvis langt væk fra dine forældre, beholder du med stor sandsynlighed ikke dit job i den lokale butik, hvilket giver en økonomisk udfordring oven i alle de nye omkostninger. Hvis du flytter i forbindelse med studiestart, kan du derfor også få behov for at låne til studiebøgerne, som hurtigt løber op i 2-3.000 kr. pr. semester.

Udfordringen for dig som 18 eller 19 årig studerende er, at det kan være svært at finde et nogen, som ønsker at bevillige dig et lån. Du kan derfor spare meget tid på at ansøge gennem os, så vi kan gøre alt det hårde arbejde, ved at indsamle lånetilbud (og afslag) til dig. Mange af de tilbagemeldinger du får, vil nok desværre være afslag, da du endnu ikke har rundet 20 år. Hvis du selv skulle ud at indhente tilbud, ville du muligvis ende ud i en situation, hvor du har ansøgt tre steder, fået afslag alle gange, og derefter opgivet håbet om at få et lån som studerende.

Hvis du derimod ansøger igennem os, vil vi indhente tilbud fra en lang række banker og långivere på samme tid, så du langt hurtigere kan få et langt bedre overblik over dine muligheder for at låne som studerende.

Ved at ansøge gennem os, kan du spare dig selv for at finde, ansøge og prøve at sammenligne de mange forskelligt opstillede tilbud, som du vil modtager, hvilket sagtens kan løbe op i flere dages arbejde. Ansøger du gennem os, vil du i modsætning modtage alle dine tilbud inden for få minutter, som er lette at sammenligne, så du kan vælge det billigste lån til dig som studerende.

Uanset hvor gammel du er, så længe du er fyldt 18 år, kan vi hjælpe dig med at finde det rette lån. Vores samarbejdspartnere tilbyder lån til alle, som står i en situation, hvor der er økonomisk forsvarlig at låne. Det er heller ikke påkrævet at du er studerende.

Hvor meget kan man låne?

Som studerende kan du i princippet låne lige så meget du ønsker, men der er dog nogle begrænsninger, som de fleste studerende støder på, hvilket sætter et helt naturligt loft over hvor meget man som studerende kan låne.

Den første barriere som i næsten alle tilfælde vil føre til et afslag på lån, uanset om du er studerende eller ej, er hvis du står i RKI eller Debitor Registret. Det er egentligt ikke ulovligt at låne ud til folk der er registreret i hverken det ene eller andet af disse to registre over dårlige betalere, men det giver med stor sandsynlighed dårlig omtale, og set med bankens statistiske briller på, vil der vil være stor risiko for, at disse personer ikke kan betale deres lån tilbage.

De to sidste paramatre, som ofte er en forhindring er gældsfaktoren (hvor meget du tjener holdt op imod hvad du låner) og dit rådighedsbeløb efter renter, gebyrer og afdrag er betalt. Dette kaldes også left to live. Hvis dit rådighedsbeløb er for lavt, må banken ikke låne dig penge, selv ikke hvis du er studerende, og med stor sandsynlighed kan forvente en højere indkomst så snart du er færdiguddannet.

Lån til studiebolig

En af de andre helst store udgifter for studerende, som kan kræve et lån, er din bolig. Herunder vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige former for til lån til studerende, som der ansøges om i forbindelse med boligen.

Andelsbolig

De færreste studerende har økonomi til at købe en lejlighed. Hvis man ønsker sit eget sted, leder de fleste studerende derfor efter leje, eller at låne til en andelslejlighed. Vi kan desværre ikke hjælpe med at lån til andelslejlighed til studerende, men vi kan hjælpe dig med et lån, som kan dække nogle af de udgifter, som du måtte have i forbindelse med indflytningen. Det kan fx være et indskud til din studiebolig, møbler, maling eller noget helt fjerde, som kan dækkes med et forbrugslån til studerende.

Som studerende kan du, på samme vis som alle andre, søge om både store og små lånebeløb. Der er ikke nogen grund til at holde dig tilbage med en ansøgning, hvis du har behov for at låne penge som studerende.

Andre låneformål

Der findes også andre formål hvor et billigt lån til studerende kan være relevant. Har du fx behov for et billån som studerende, kan du med fordel benytte vores service til at få et overblik over dine lånemuligheder.

Hvis du gennem tiden har optaget flere mindre kviklån, kan et samlelån for studerende også være en oplagt mulighed, hvis du ønsker at spare penge og få lidt mere luft i økonomien.

Har du brug for vores hjælp?

Hvis du på nuværende tidspunkt tænker, at du har behov til at finde de bedste og billigste forbrugslån til studerende, så hjælper vi gerne. Som nævnt tidligere er 2 minutter af din tid det eneste, som vi har behov for fra dig.

De to minutter benytter du på at udfylde vores ansøgningsskema, så vi kan indhente tilbud på lån, som er lavet specifikt til dig som studerende, og med den økonomi og tidshorizont, som du som har.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.