Basisbank lån 30.000 – 500.000 kr.

Basisbank lån

Basisbank har meldt ud i Juni 2021 at de opgiver deres banklicens, og derfor kan de ikke udbetale lån som de tidligere har kunne. Vi kan til gengæld hjælpe dig med at finde bedre og alternative tilbud, hvis du er på udkig efter et lån. Udfyld vores gratis ansøgning på to minutter her på siden, så indhenter vi tilbud til dig med det samme.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Tidligere lånevilkår og renter hos Basisbank

Lånebeløb: 30.000 - 500 000 kr.

Låneperiode: 2 til 12 år

Debitorrente: 4,95% - 15,95%

Andre udgifter: Månedsgebyr 20 kr. (30.000-74.999 kr.). Stiftelsesgebyr 4%-5%.

Behandlingstid: Svar med det samme og pengene på din konto indenfor næste hverdag

Medansøger: Ja

Sådan ansøger du om alternativ lån til Basisbank

Da vi samarbejdede med Basisbank, udfyldte du en uforpligtende ansøgning på vores hjemmeside, hvorefter vi indhentede tilbud fra bla. Basisbank. Nedenfor vil vi gennemgå, hvordan du ansøger om alle de alternativ, som vi har til Basisbank.

Først udfylder du vores ansøgningsskema. Her starter du med at fortælle, hvilket beløb samt løbetid du ønsker. Dette indkluderer oplysninger om din økonomi, dine løn og generelle oplysninger om dig.

Når du har gjort dette skal du indsende din ansøgning digitalt, så vi kan indhenter tilbud til dig fra vores samarbejdspartnere. Her har Basisbank tidligere været en af de udbydere af lån, som du har kunne modtage et tilbud fra.

Du modtager en e-mail så snart vi har fundet tilbud til dig fra vores partnere, herefter kan du sammenligne dine tilbud på din profil, så du kan få overblik over lånemarkedet. Herefter vælger du blot dit foretrukne tilbud, hvorefter du vil blive vidrestillet til den valgte bank, hvor de muligvis vil indhente nogle få yderligere oplysnigner om dig.

Herefter udbetales lånet til din konto så hurtigt som muligt.

Historien om Basisbank

Basisbank startede op i 2000, og var en af de allerførste online banker i Danmark. De stod også bag låneudbyderne LånLet, Nordisk Lån, Selene Finans og Nupp. Basisbank tilbød mange forskellige online låneløsninger som et hurtigt samlelån, billigt privatlån og forbrugslån uden sikkerhed.

Grundet ny lovgivning i 2020 blev der pålagt danske udbydere af lån en række forskellige restriktioner, som gjorde at indtjeningen blev sænket for hver krone som blev lånt ud. Derfor blev det mere vanskeligt at være en bank. Derudover kom der året efter i 2021, en helt ny vejledning om hvordan låneansøgere skal kreditvurderes. Det har gjort det mere besværligt for låneansøgerne at ansøge om små lån, og det ville have haft en negativ effekt på volumen af lån, som Basisbank vil kunne udbetale i fremtiden.

I Juni 2021 opgav Basisbank deres licens og dermed stoppede muligheden for at du kan søge om lån via dem.

Ved at anvende vores online platform kan du sammenligne lån fra mange andre velkendte udbydere af lån end Basisbank. Vi sørger for at indhente tilbud der passer til dine krav og ønsker, så længe du udfylder vores gratis låneansøgning.

Basisbank var en af de eneste online udbydere af lån hvor du kan låne helt op til 500.000 kr. online uden sikkerhed. Ved en traditionel bank vil du som regel blive bedt om at skulle stille sikkerhed, når du søger om et så stort lån. Basisbank tilbød mange forskellige online låneprodukter med en af Danmarks laveste renter. Hos Basisbank kunne du os indfri dit lån før tid uden det kostede dig ekstra.

Hvis du udfylder en ansøgning via vores hjemmeside, kan du få tilsendt forskellige tilbud fra flere forskellige kendte pengeinstitutter og andre udbydere af lån. Det uforpligtende og nemt, samt at du ikke behøver at acceptere nogle af tilbuddene, hvis de ikke skulle leve op til dine forventninger.

Du kan indsende en hurtig og gratis ansøgning på få minutter, hvilket giver dig mulighed for at sammenligne forskellige tilbud og dermed skabe overblik over lånemarkedet inden du vælger dit lån.

Tidligere lånevilkår og ansøgningsprocess hos Basisbank

For at du kunne blive godkendt til et Basisbank lån, skulle du leve op til disse 4 krav:

  • Fast bopæl i Danmark.
  • Minimum 18 år.
  • Fast indtægt
  • Ikke registreret i hverken Debitor Registret eller RKI.

Dernæst ville der blive foretaget en kreditvurdering af din økonomi via eSkat, og derfor var det vigtigt at have NemID/MitID klar. Til sidst ville man blive bede om at indsende dokumentation på udvalgte udgiftsposter.

Eksempel på et lån hos Basisbank

Låneeksempel: Ved et samlet lånebeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 - 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr.

Basisbank kontaktoplysninger

Du kan stadigvæk ringe til Basisbank kundeservice alle hverdage fra kl. 10:00 – 12:00 på telefon 70 22 09 29, eller skrive til dem på kundecenter@basisbank.dk.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende hvordan du udfylder din ansøgning hos os, kan du kontakte os i hverdagene mellem 09:00 - 15:00 på telefon: 93 75 99 59. Du er os velkommen til at kontakte os direkte på e-mail: kundeservice@saverium.dk.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.