Skal du have et lån fra Express Bank?

Express Bank lån 10.000 – 300.000 kr.

  • Lån mellem 10.000 – 300.000 kr.
  • Udbetaling efter 1-2 hverdage til din NemKonto.
  • Lån uden sikkerhed.
  • Mange års erfaring samt kredit sikkerhed.

Express Bank blev grundlagt i 1987, hvilket giver dem mere end 20 års erfaring på lånemarkedet. De er ejet af BNP Paribas Personal Finance, som findes i mange lande rundt om i verden, hvilket gør at de har en meget høj kreditsikkerhed, som er en stor fordel, når du skal låne fra en online låneudbyder. Du kan søge om et Express Bank samlelån samt andre låneprodukter, så som billige forbrugslån, fra mere end 10 andre forskellige velkendte udbydere af lån igennem vores online tjeneste.

Grundet deres mange års erfaring kan du med ro i kroppen være sikker på, at der altid vil blive sat fokus på dig som kunde, og hvad der er bedst for dig og din økonomi. Med hurtig svartid på din ansøgning og hurtig udbetaling, er der stor fokus på servicen omkring dig når du optager et lånet.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Lånevilkår og rente hos Express Bank

Lånebeløb: 10.000 - 300 000 kr.

Låneperiode: 2 til 12 år

Variabel debitorrente: 3,55% - 18,38%

Andre udgifter: Mdl. Adm. gebyr 25 kr. Stiftelsesgebyr 1,7% ved lån over 75.000 kr.

Behandlingstid: Svar indenfor 2-15 minutter og pengene på din konto indenfor 1-2 hverdage

Medansøger: Ja

Sådan ansøger du om et lån hos Express Bank

Brug vores online låneberegner og udfyld din låneansøgning på få minutter. Tjek herefter de tilbud du skulle modtage på din brugerkonto.

1. Udfyld ansøgningen med beløb og løbetid. Vælg dit foretrukne lånebeløb og den låneperiode du ønsker for dit lån.

2. Oplys dine andre oplysninger. Udfyld de resterende nødvendige oplysninger i ansøgningen.

3. Send ansøgning online. Send den udfyldte ansøgning. Vi indhenter skræddersyet tilbud baseret på dig og din økonomi, og du får hurtigt svar på din ansøgning.

4. Accepter det ønskede tilbud. Sammenlign lånetilbud og accepter derefter det ønskede tilbud, som passer til dig og din økonomi. Giv samtykke til SKAT, så Express Bank kan lave en kreditvurdering af dig. På lån over over 75.000 kr. skal du fremvise dokumentation for din indkomst.

5. Lånet vil blive overført din konto. Hvis du vælger Express Bank og dit lån bliver godkendt, vil pengene blive overført til din bankkonto indenfor 1-2 hverdage.

Express Bank

Express Bank er en moderne bank, der på samme tid er forholdsvis klassik i deres strukture med mange års erfaring indenfor deres fag. Express Banks lån er meget traditionelle, men de holder sig altid opdateret på markedet og tilpasser sig til punkt og prikke. De tilbyder alt fra privatlån og forsikring til kreditkort og henvender sig til privatpersoner. Derfor kan du med sikkerhed føle dig i trygge hænder når du accepterer et nyt tilbud fra Express Bank.

Fordi Express Bank tilbyder lån uden sikkerhed, behøver du ikke skal stille noget værdi til rådighed. Du behøver ikke fortælle hvad netop dit nye lån skal bruges på, om lånet skal bruges til en ny båd, eller hvis du har tænkt dig at låne til en ny MC, så gælder det bare om for Express Bank, at du kan tilbagebetale lånet indenfor den aftale låneperiode.

Når du udfylder en gratis online låneansøgning igennem vores platform, kan du få tilbud fra mere end 10 forskellige anerkendte låneudbydere online udover tilbud fra Express Bank. Det er meget nemt samt gratis, og du forpligter dig ikke til at acceptere nogle af de tilbud, som du skulle modtage. Du kan indsende en gratis og uforpligtende ansøgning på få minutter til os, og du vil straks modtage svar på din ansøgning.

Krav for et lån hos Express Bank

For at kunne få et lån hos Express Bank, skal du leve op til disse 4 krav:

  • Du skal have fast bopæl i Danmark.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have permanent opholdstilladelse i Danmark.
  • Du må du ikke være registeret i hverken Debitor Registret eller RKI.

Du har 14 dages fortrydelsesret hvis du godkender lånet, hvilket du ikke skal betale en krone for. Rentesatsen bliver bestemt ud fra din indkomst og økonomi, som bliver vurderet individuelt via SKAT, hvilket du giver tilladelse at Express Bank må indhente via et login med NemID/MitID.

På den måde vil der kunne laves en kreditvurdering af din økonomi.

Eksempel på et lån hos Express Bank

Låneeksempel: Lånebeløb: 50.000 kr. Løbetid: 5 år Månedligt ydelse: 1.030 kr. – 1.282 kr. ÅOP før skat: 9,02% - 20,11% Samlet tilbagebetaling: 61.789 kr. – 76.942 kr.

Express Banks kontaktoplysninger

Du kan ringe til Express kundeservice mandag-fredag fra kl. 9 – 17:00. Ring på Express Banks telefon: 70 23 58 00. Du kan også skrive til Express Bank på deres mail: kundeservice@expressbankmail.dk.

Har du spørgsmål vedrørende din ansøgning kan du kontakte os på hverdage mellem 09:00 - 15:00 på telefon: 93 75 99 59. Du kan os skrive til os på: kundeservice@saverium.dk.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.