Skal du have et lån hos Resurs Bank?

Lån fra Resurs Bank

 • Lån mellem 10.000 – 300.000 kr.
 • Låneafgørelse indenfor 24 timer.
 • Lån uden sikkerhed.
 • Underskriv hurtigt og enkelt dit lån med NemID/MitID.

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 i Sverige og kom til Danmark i 2014. De kan findes i både Norge, Sverige, Finland og Danmark med mere end 5.7 millioner kunder i Norden. Resurs Bank tilbyder billige forbrugslån og samlelån med lav rente fra 10.000 til 300.000 kroner til privatkunder.

Igennem vores gratis online sammenligningstjeneste, kan du modtage et lånetilbud fra Resurs Bank, som du kan sammenligne med tilbud fra mere end 10 andre banker og velkendte låneudbydere, hvilket kan skabe dig et overblik over det nuværende lånemarked. På den måde kan du være sikker på, du ikke optager et dyrt lån med høje renter, men i stedet vælge imellem flere billige lån, der passer til din økonomi.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Rente og lånevilkår hos Resurs Bank

Lånebeløb: 10.000 - 300 000 kr.

Låneperiode: 2 til 12 år

Variabel debitorrente: 4,99% - 15,54%

Andre udgifter: Mdl. Administrationsgebyr 0-49 kr. Etableringsgebyr 0-10%

Behandlingstid: Svar indenfor 24 timer og pengene på din konto indenfor 1-3 hverdage

Medansøger: Ja

Sådan ansøger du om et lån hos Resurs Bank

Udfyld din låneansøgning online på få minutter og sammenlign de lånetilbud, som du modtager på din brugerkonto.

 • Udfyld ansøgningen med det ønskede beløb og løbetid. Vælg beløbet du ønsker, og den låneperiode du vil have for dit nye lån.
 • Angiv dine andre oplysninger. Oplys i din ansøgning dine andre nødvendige oplysninger.
 • Send ansøgning online. Send din udfyldte ansøgning. Vi indhenter straks de forskellige skræddersyet tilbud til dig, så du hurtig kan få svar på om du er godkendt.
 • Accepter det ønskede tilbud. Sammenlign dine tilbud online på din brugerkonto, og accepter det tilbud der passer bedst til dig.
 • Lånet vil blive udbetalt til din konto. Hvis du vælger et lån fra Resurs Bank, vil dit ønskede lån blive udbetalt til din bankkonto indenfor 1-3 hverdage.

Resurs Bank

Resurs Bank havde tilbage i 1977 fokus på finansiering af forbrugsgoder så som musikanlæg, fjernsyn og andre form for elektronik. I dag er det anderledes, siden Resurs Bank sidenhen har vokset sig en hel del større, og ændret deres filosofi til at skabe balance i menneskers hverdagsøkonomi. I dag tilbyder Resurs Bank låneprodukter i mange forskellige formater indenfor finansiering og lån, og der kommer deres mange års erfaring deres kunder gode.

Du kan være sikker på at få tilbudt en god rente, når du vælger et tilbud hos Resurs Bank igennem vores online tjeneste. Det er lige meget om det er et billån uden sikkerhed, som du har brug for til en ny bil, om du skal have renoveret køkken og badeværelse, eller om du vil bruge lånet til indskud til en lejlighed. Uanset hvad lånet skal bruges til, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Det vil sige, at Resurs Bank ikke behøver, at du skal stille nogen form for værdi til rådighed for at kunne få et lån hos dem

Når du udfylder en ansøgning igennem vores online tjeneste, kan du få overblik over dine lånemuligheder ved at få tilbud fra mere end 10 banker og andre udbydere af lån udover Resurs Bank. Det koster ingenting, og du forpligter dig ikke til at acceptere nogle af de forskellige tilbud, som du skulle modtage. Du kan indsende en gratis og uforpligtende ansøgning på få minutter online inde på vores hjemmeside, og du får straks svar, så du nemt kan sammenligne de forskellige tilbud.

Vilkår for lån hos Resurs Bank

For at kunne blive godkendt til et lån hos Resurs Bank, skal du leve op til disse 5 vilkår:

 • Du skal have fast bopæl i Danmark.
 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Du skal have et NemID/MitID.
 • Du må du ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI.
 • Du skal have fast indkomst.

Udover ovenstående, vil der blive foretaget en kreditvurdering af din privatøkonomi ved at du giver samtykke til eSKAT og kontooplyningstjenesten Monthio.

Rentesatsen bliver herefter bestemt ud fra din indkomst, rådighedsbeløb og din samlede økonomi.

Eksempel på et lån hos Resurs Bank

Låneeksempel: Ved lån på 150.000 kr. over 12 år er den månedlige ydelse 1.916 kr. Variabel debitorrente er 10,25 % og ÅOP 11,89 %. Lånet er inklusivt et oprettelsegebyr på 5.250 kr. og et administrationgebyr på 29 kr. pr. md. De samlede kreditomkostninger er 125.945 kr. og der skal samlet tilbagebetales 275.945 kr.

Resurs Banks kundeservice

Resurs Bank kan kontaktes over telefon via deres kundeservice alle hverdage fra kl. 9 – 17:00. Ring på telefon: 39 13 16 00. Du kan også skrive til dem på deres e-mail adresse: mail@resurs.dk

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende din ansøgning kan du kontakte os på hverdage mellem 09:00 - 15:00 på telefon: 93 75 99 59. Du kan os kontakte os på e-mail: kundeservice@saverium.dk.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.