Lån med MitID og NemID - Udbetaling i dag

Lån penge med MitID eller NemID

Vi kan hjælpe dig med at låne penge med MitID og NemID. Hvis du udfylder vores 2-minutters ansøgningsformular, indhenter vi med det samme tilbud fra en lang række banker og långivere til dig, så du kan vælge det bedste og billigste lån med MitID eller NemID.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Lån med Nem- og MitID gennem os

Hvis du ønsker at låne penge med MitID eller NemID, er du havnet det rigtige sted. Hvis du ønsker at låne penge uden MitID eller NemID, er det desværre ikke længere muligt i Danmark.

Det første du skal gøre for at låne med MitID / NemID er at udfylde formularen her på siden. Herefter indhenter vi uforpligtende lånetilbud fra en lang række banker og långivere, så du kan sammenligne og vælge det bedste lån. Når du har valgt dit ønskede lånetilbud, vil du blive sendt videre til låneudbyderens hjemmeside, hvor du kan underskrive din låneaftale digitalt og få udbetalt lånet samme dag. Alle tilbud, som vi indhenter er gratis og uforpligtende.

Hvorfor skal man bruge MitID når man låner?

Det er hurtigt at låne med MitID og samtidig er både sikkerheden og bekvemmeligheden høj for dig og långiveren. I modsætning til en gammeldags fysisk underskrift, er det blevet meget sværere at forfalske overskrifter og dermed langt sværere at optage lån med MitID i andres navne, hvilket både er en fordel for dig og långiveren.

Dernæst har du også fordelen ved ikke at skulle scanne eller indsende en underskrift fysisk, for at banken kan se, at du har underskrevet låneaftalen, hvilket både er besværligt og tidskrævende sammenlignet med processen når du låner med MitID. Ligeledes har banken en stor fordel ved at du låner dine penge med MitID, da de modtager en digital underskrift, som nemt kan håndteres og behandles automatisk i deres systemer. Når du låner med MitID lettes arbejdsbyrden for banken og lånet udbetales hurtigere.

Samlet set er lån generelt, men især online lån med MitID, langt hurtigere med den nemme godkendelse end det var for blot få år siden. Dernæst skulle man også forvente, hvilket dog hverken er muligt at be- eller afkræfte, at lån med MitID er billigere end tidligere, grundet den mere automatiserede process for bankerne.

Der er næsten udelukkende fordele at se i forhold til processen, der krævede fysisk underskrift i starten af 2000, når du i sammenligner lån med NemID og lån med MitID. Det er især blevet hurtigere at låne af at långiverne har indført NemID, som nu er blevet erstattet af MitID. Den eneste ulempe, som vi kan komme på, er hvis du har mistet din mobil eller telefonen er løbet tør for strøm.

Hvis du ikke allerede har MitID-appen, kan du her hente MitID til Android og MitID til iOS.

Lån uden NemID / MitID

I dag er det praktisk talt umuligt at komme uden om MitID når du låner penge privat, hvis du ønsker at holde dig inden for det regulerende lånemarked, hvor du som forbruger er beskyttet. Det eneste sted, hvor det er muligt at optage lån uden MitID, som muligvis kunne være en god løsning, er hos din familie. Her kan der dog opstå mange andre problemer, og det er de færreste, som ønsker at have penge i klemme blandt familiemedlemmer. Derfor anbefaler vi altid at du undersøger dine lånemuligheder blandt de etablerede banker og långivere, før du overvejer lån fra familiemedlemmer.

Kan man stadigvæk låne penge med NemID?

NemID blev udfaset i løbet af 2022, og du kan derfor ikke længere låne penge med NemID. Du vil derfor heller ikke opleve, at der kommer nye lån med NemID på markedet. Hvis du støder på tilfælde, der tilbyder lån med NemID, vil det dog være særtilfælde, da både NemID-appen og NemID-papkortet bør være forældede på nuværende tidspunkt.

Forskellen på NemID og MitID er dog meget små fra brugerens synspunkt. Hvis du ansøger om et lån online og ønsker at underskrive låneaftalen digitalt, logger du blot ind på din MitID app i stedet for din NemID app med din kode / fingerscanner og swiper til højre, som danskerne har gjort siden NemID-appen blev lanceret d. 18 maj 2018.

Hvad kan man låne til?

Hvis du benytter vores tjeneste, har vi en lang række ting, som du kan låne til. De hurtige lån med MitID hænger i de fleste tilfælde sammen med forbrugslån, men det ses også ofte at lånet benyttes til opgradering af bolig. Uanset om du ønsker et lån til ferie, lån til en båd, betale regninger eller noget fjerde, så er det muligt at låne, såfremt du har dit MitID på dig.

Som nævnt tidligere forløber processen ganske hurtigt, da underskriften er digital og bankernes processer i stor udstrækning er digitale og automatiske. Står du med et tilbud her og nu, eller en regning der skal betales i dag, giver de nye lån med MitID dig en stor fordel.

Alternativ mulighed når du låner med din digitale signatur

En anden mulighed, som typisk ikke forbindes med de nye lån med MitID, er lån, som optages med henblik på at samle / refinansiering gæld. Her låner du, for at samle dine eksisterende lån hos én långiver, hvilket giver en lavere rente og ofte en lavere månedlig ydelse. Derudover vil der kun være ét lån, som kan kan generere gebyrer, og dermed falder dine omkostninger til lånet yderligere. Dernæst er der også værd at nævne, at du kun skal holde styr på ét lån frem for eksempelvis fem mindre lån, hvilket også har en stor værdi - ikke i kroner og øre, men i livskvalitet.

På samme vis, som alle andre lån, skal du også benytte dit MitID i dette tilfælde, da du optager et nyt lån med dit MitID, for at afvikle dine eksisterende lån.

Hvad er NemID / MitID

NemID og MitID er begge ejet af Digitaliseringsstyrelsen, som har til formål at digitalisere offentlige instanser i Danmark. I låneøjemed har det dog også den fordel, at det er hurtigt at låne med NemID og MitID.

Hvad kan man bruge det til?

En række offentlige services benytter NemID og MitID når du logger ind. Det gælder bla. Skat.dk, e-boks og borger. Ud over de offentlige services, som benytter digital signatur, er NemID og MitID nu også udbredt til private formål, så du fx kan underskrive nye lån med MitID eller NemID eller underskrive aftaler med forsikringsselskaber og pensionsaftaler digitalt.

Hvordan får jeg det??

Hvis du er fyldt 15 år og har et CPR-nummer, som er godkendt til NemID/MitID, har du mulighed for at få MitID. Det er ikke længere være muligt at få NemID, da det nye MitID har erstattet NemID. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er nok blot at være i besiddelses af MitID, hvis du påtænker at låne med MitID.

For at låne penge med MitID, skal du, hos langt de fleste udbydere af lån være fyldt 18 år. Desuden er lån med MitID / NemID trods RKI ikke muligt, da ingen låneudbydere i Danmark tilbyder lån, hvis du står registreret i RKI.

Hvis dit NemID eller MitID er blevet spærret, og du har behov for at låne penge, skal du tage kontakt til din bank. Banken kan hjælpe dig med at genåbne din digitale signatur, eller fortælle dig hvem du evt. skal kontakte, så du igen kan låne penge med MitID.

Sammenlign lån med MitID / NemID

Når du benytter en sammenliningstjeneste, som vores, hvilket også kaldes en lånebroker, vil det være forskelligt fra broker til broker, om du skal benytte MitID.

De fleste låneudbydere kræver at du giver adgang til eSkat, dine transaktioner (posteringer i netbank) og verificerer dit CPR-nummer. Den eneste mulighed for at gøre det, er ved at give adgang med MitID/NemID før du kan blive godkendt til lånet. I nogle tilfælde skal du logge ind med MitID/NemID inden bankerne sender lånetilbudene. I andre tilfælde vil du først blive bedt om login/verificering efter at du har valgt tilbuddet, men inden at lånet udbetales. I sidste ende kommer du dog til at benytte dit NemID/MitID for at låne penge og ofte gange flere gange i løbet af låneprocessen.

Andre typer af sammenligningstjenester indhenter ikke lånetilbud til dig, men viser derimod generelle informationer om lånene fra forskellige banker og låneudbydere. Hos disse tjenester vil du ikke blive bedt om NemID eller MitID login - dog kan du heller ikke låne via disse tjenester, da de blot vil sende dig videre til bankens/låneudbyderens hjemmeside eller til en decideret lånebroker, som os.

Din sidste mulighed er at gå ind på alle bankers hjemmesider og ansøge om et nyt lån med MitID / NemID én efter én. Denne process er af flere årsager langsommelig, kedelig og tidskrævende. I første omgang skal du finde frem til alle de låneudbydere der findes. Dernæst skal du finde frem til det sted på udbyderens hjemmeside, hvor du kan ansøge om et hurtigt lån med MitID / NemID. For det tredje skal du udfylde ansøgningsskemaer for hver enkelt bank. Sidst men ikke mindst, har du ikke en samlet og overskuelig liste lånetilbud, hvilket du får, når du ansøger hos os.

Når du låner penge i dag, uanset hvilken type forbrug vi taler om, så er det svært at komme uden om brokers, og vi håber du kan se fordelen ved at bruge vores tjeneste.

Skal man bruge MitID når man benytter en lånebroker?

Det korte svar er “måske”, så det kan du ikke bruge til så meget.

Det lidt længere svar er, at det varierer fra broker til broker, da nogle brokers vælger at indhente alle eller dele af de informationer, som du du skal oplyse, når du ansøger om lån via dem, gennem diverse NemID / MitID-opslag.

Fremtidsscenariet er nok, at den data, som lånebrokers indhenter via et NemID / MitID-opslag, vil blive accepteret af finanstilsynet, som værende lige så valid, som den information bankerne og långiverne selv indhenter via MitID-opslag i forbindelse med kreditvurdering til lån. I princippet er det præcis den samme data begge parter indhenter, men da det ikke i skrivende stund helt sikkert, hvilke oplysninger bankerne selv skal validere, og hvilke oplysninger de må stole på fra tredjepart, vil du komme til at støde på mange NemID / MitID-opslag for at optage et nyt lån, når du benytter en broker der indhenter data via NemID eller MitID.

Det har dog også nogle fordele, at indhente data via disse digitale opslag, bla. at der vil være en del information vedr. din økonomi, som du ikke selv behøver at overveje, da informationen kan hentes via din netbank og Skat.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.