Sammenlign mobillån her - find billige mobillån her

Mobillån

Hvis du har behov for et mobillån, så kan vi hjælpe dig med at finde de bedste og billigste mobillån uden sikkerhed på markedet. Hvis du udfylder vores formular, som tager 2 minutter, finder vi de bedste mobillån til dig.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Introduktion til mobillån

Et mobillån er et mindre lån, som du typsik optages via mobiltelefonen. Sådan var det i hvert fald tidligere, men i dag er mobillån i lige så høj grad noget, som du kan optage via din computer eller tablet, da det ikke er begrænset til en mobil.

Mobillån startede tilbage i 10érne som de såkaldt SMS-lån, hvorfra synonymet mobillån opstod. Senere hen blev det i praksis umuligt at låne penge over en simpel tekstbesked grundet lovgivning og de tekniske muligheder over nettet, som gjorde at mobillån blev den nye betegnelse. Mobillån dækker over små lån, på samme vis som kviklån, minilån, hurtiglån og delvist online lån. For alle disse låntyper gælder, at de falder ind under kategorien for små forbrugslån.

Beløbsstørrelser for mobillån

Mobillån kommer i forskellige størrelser, men langt de fleste ligger på ca. 5.000 kr. Kommer du over 10.000 kr., vil det typisk ikke blive betegnet som et mobillån længere, og går du under 3.000 kr., er udbuddet meget begrænset.

Nedenfor vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige ting, som vi ved at mobillån bliver brugt til.

Mobillån 10.000 kr.

Et mobillån på 10.000 kr. vil ofte være det største beløb, som falder ind under betegnelsen mobillån. Dette beløb kan dække langt de fleste af dine udskrivninger i din dagligdagen. Selv hvis du påtænker at låne til en ferie for dig og kæresten, så vil 10.000 kr. som oftest være tilstrækkeligt. Det vil nok ikke være nok til at kunne købe en brugt bil eller båd, uanset hvilken stand den så måtte være i, men hvis du blot behøver et tilskud, så kan et mobillån på 10.000 kr. måske alligevel være nok.

Mobillån 5.000 kr.

Et mobillån på 5.000 kr., vil være tilstrækkeligt for langt de fleste, som leder efter denne type lån. Hvis en af dine hårde hvidevarer er gået i stykker og skal erstattes eller repareres, så vil et mobillån på 5.000 kr. ofte være tilstrækkeligt, med mindre at du ønsker at købe det største og nyeste køleskab til at erstatte dit eksisterende.

Er din cykel blevet stjålet, er situationen den samme for langt de fleste. En sprit ny racercykel koster ofte mere end 5.000 kr., men hvis du blot skal have en reparation eller ønsker at købe en god citybike, så vil et mobillån på 5.000 kr. fint kunne dække dit behov.

Det samme gør sig gældende for mange af de ting du finder i hjemmet, herunder tv, højtalere, spisebord og seng, hvorfor mobillån på 5.000 kr. er et meget almindeligt lånebeløb. Vi kunne nævne mange produkter, som kan dækkes af mobillån på 5.000 kr., men for at listen ikke bliver for lang, vil vi stoppe her. Skal du have det nyeste nye eller noget der er større end gennemsnittet, så er det dog ikke altid, at et mobillån på 5.000 kr. er kan dække dit behov.

Mobillån under 5.000 kr.

Et mobillån på under 5.000 kr. kan i stor udstrækning benyttes på alle de samme ting, som et mobillån på 5.000 kr. Kvaliteten vil alt andet lige være lavere, hvis du betaler mindre for din genstand, men produktkategorierne, som du kan købe, vil i stor udstrækning være de samme.

Hvis du skal have dækket en dyrlægeregning, kan et mobillån på 2.000 kr. ofte være nok, og hvis du skal låne til en tandlægeregning, så er 4.000 kr. også ofte nok, selv ved halvstore indgreb.

Hvis u blot er løbet tør for penge sidst på måneden, men får en regning på el, vand eller varme, eller er det blot det sidste indkøb på måneden der skal klares, så kan 500 eller 1.000 kr. som regl også være nok.

Mobillån trods RKI og uden sikkerhed

Teoretisk set er det muligt at optage et mobillån trods RKI uden at stille sikkerhed, men det er dog sjældent en realitet. Hvis du ønsker et lån, uanset hvilken type lån du søger, så må långiveren gerne udstede lån til dig, på trods af at du står registreret i RKI eller Debitor Registret. En anmærkning som dårlig betaler er blot en stærk indikator for långiveren om, at der er risiko for, at pengene ikke bliver tilbagebetalt.

Lovgivning

Hvis man kigger på lovgivningen på området, er der to tilfælde, som oftes er udslagsgivende for at en långiver ikke må udstede lån. For det første må din gældsfaktor ikke være for høj, hvilket betyder, i praksis betyder, at jo mere du tjener, jo mere må du skylder væk. Hvis din gældsfaktor bliver for høj, så må långiveren ikke udstede lån til dig.

Den anden faktor er rådighedsbeløbet, hvilket betyder at du skal have et bestemt rådighedsbeløb tilbage at leve for. Dette afhænger af din livssituation og andre omkostninger.

Långiverens kreditvurdering

I forhold til mobillån, så er det sjældent disse to faktorer, som er afgørende for, om du må låne. Det er derimod låneudbyderens egen kreditvurdering af dig, som ligger til grund for, om de ønsker at låne dig penge. Hvis du ønsker et mobillån uden sikkerhed og du samtidig står i RKI, løber långiveren dermed en stor risiko. Dermed ikke sagt, at det er 100% umuligt.

Du kan finde mange hjemmesider, der lokker med mobillån og “mobile lån” trods RKI, som i virkeligheden ikke kan tilbyde det, uanset om du så stiller sikkerhed eller ej. Vi vil også for en god ordens skyld nævne, at dine chancer hos os er små. Dog er vi nok det bedste sted at søge, da du dermed kommer til at ansøge hos en lang række af de långivere, som potentielt set kunne tilbyde mobillån trods RKI.

Kauktionist

Hvis du står i RKI, men har mulighed for at finde en kautionist, som kan være garant for dit mobillån, så er situationen lige pludselig helt anderledes. Dermed er det denne person, som bliver kreditvurderet af långiveren, hvilket kan være en fordel for dig, hvis du ønsker et mobillån trods RKI og du ikke ønsker at stille sikkerhed.

Mobillån med NemID og MitID

Hvis du ønsker at låne penge over mobilen, så er det i dag svært at komme uden om NemID/MitID. Os bekendt underskrives alle lån med NemID eller MitID, uanset hvilken form for privatlån du ønsker at optage

Tidligere, dengang da digital underskrift ikke fantes, smartphones var mindre udbredt og bankernes processer var knap så digitale og automatiserede, kunne du finde lån, som kunne signeres med en fysisk underskrift.

Af sikkerhedsmæssige årsager, samt besparelserne for banken ved at få en digital underskrift med NemID eller MitID på dit mobillån, er alle udbydere i dag gået over til denne form for underskrift.

Aldersgrænse

Aldersgrænsen for mobillån er 18 år, på lige fod med andre former for lån. Vi samarbejder med en lang række udbydere af lån, som hver især har deres individuelle krav til låntagere. For nogle er det et krav at du skal være fyldt 18 år for at få et mobillån. For andre er grænsen for mobillån 20 år eller 21 år.

Hvis du leder efter et mobillån og er i tvivl om, hvorvidt du er inden for eller uden for aldersgrænsen for at kunne optage lånet, så foreslår vi at du ansøger på vores side. Det er hurtigere og nemmere at ansøge, sammenlignet med at undersøge betingelserne hos hver enkelt udbyder. Samtidig indhenter vi på den måde tilbud til dig fra alle udbydere, så du ikke behøver at ansøge bagefter.

Hvordan finder jeg det rette lån?

Først og fremmest skal du have et sammenligninggrundlag. Den nemmeste måde at få et sammenligningsgrundlag er at udfylde vores formular, da vi på den måde indhenter tilbud fra en lang række banker, så du nemt kan sammenligne lånene. Denne del af processen tager blot to minutter, da vores ansøgningsformular er kort, og vi indhenter tilbudene helt automatisk og med det samme.

Når du har fået alle dine tilbud, skal du gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig i et mobillån. De fleste vægter et hurtigt mobillån højt, men lige så vigtigt er det at se på ÅOPén, der fortæller dig hvilket lån, der er billigst - såfremt løbetiderne og beløbene er ens.

Hvis løbetid og lånebeløbet ikke er ens, kan du evt. sammenligne på baggrund af den totale tilbagebetaling og den månedlige ydelse, hvilket vil være vores forslag.

Har du brug for vores hjælp?

Hvis du er i tvivl om noget omkring vores process i forhold til at finde og sammenligne mobillån, så kontakt os gerne på email eller telefon. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker at optage et nyt mobillån eller samle eksisterende lån.

Lån penge til en ny mobil

Hvis dit behov for et mobillån i virkeligheden handler om at låne til en mobil, så kan vi også hjælpe. Har du fx et brændende ønske om at låne til den nyeste iPhone, så send en ansøgning.

Vær opmærksom på, at det er svært at låne til en ny mobil hvis du står i RKI, uanset om det er en mobil med eller uden abonnement.

Lån mindst mulig

Hvis du ønsker at begrænse dit lån til din nye iPhone / mobil, så har vi nogle forslag, som du kan overveje.

  • Overvej om du behøver at låne til den nyeste iPhone, eller om du kan nøjes med en ældre version, som du kan købe brugt. Ofte kan du spare 50% ved at købe modellen fra sidste år brugt.
  • Hvis du i stedet for at låne til en iPhone, vælger at købe en Android-mobil, kan du ofte spare mange penge. Langt de fleste apps fungerer på Android på samme måde som på en iPhone.
  • Lån til en mobil med abonnement. Hvis du vælger at købe din mobil sammen med et abonnement, er der også ofte mange penge at spare. Det gælder dog ikke i lige så stor stil hvis du køber / låner til en iPhone, som en Android telefon. Uanset hvad får du brug for et abonnement, og derfor kan det også ofte også betale sig at binde sig til et abonnement i forbindelse med købet

Andre omkostninger til din mobil

Ud over at låne til selve mobilen, så er der muligvis også andre omkostninger, som du skal medregne. Har du fx brug for et nyt headset? Så skal det også med i lånet til mobilen.

Mange nye mobiltelefoner/smartphones har heller ikke en oplader med som udgangspunkt. Hvis du ønsker en hurtig oplader, som de fleste nye smartphones kan udnytte, er du derfor nødt til at købe den separat.

I nogle tilfælde kan du også komme til at skulle betale for apps, hvis du skifter fra fx Android til iPhone, og hvis du også skal tilkøbe et cover, så skal det også oven i prisen.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.