Lån hurtig 100000 kr. Køb ny bil eller renovere boligen | Saverium

Lån 100000

Med et lån på 100.000 kroner er det udelukkende egen fantasi, der sætter grænser for, hvilket af dine drømme du kan realisere. Pludselig får du råd til at opfylde drømme såsom:

 • Renovering af boligen
 • Køb af ny bil under 100.000 kr.
 • Ommøblering af hjemmet
 • … eller noget helt fjerde

Et billig lån på 100000 kroner kan give en økonomisk frihed, der kan muliggøre realiseringen af flere af dine drømme. Hvad der hidtil har været ren ønsketænkning, kan meget snart være en realitet.

Hos Saverium.dk gør vi det nemt at finde et nyt lån nu og her. Vi tilbyder, at du kan indhente tilbud fra og sammenligne flere låneudbydere med en enkelt låneansøgning. Derved undgår du at skulle indhente separate tilbud fra långiverne på manuel vis, og kan i stedet låne let og hurtigt.

Hele processen foregår på nettet, og du får svar på din ansøgning med det samme. Ventetiden er derfor ikke eksisterende, hvilket er ensbetydende med, at de lånte midler også er hurtigt udbetalt – altså, at der er tale om et hurtig lån.

Det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende at benytte Saverium.dk til at indhente lånetilbud, hvorfor du ikke er forpligtet til at acceptere et af de modtagne tilbud. Her er dog rig mulighed for at låne penge billigt, ligesom du også kan låne penge uden sikkerhed.

Lån 100.000 til lav rente – er det muligt?

Det er forholdsvis enkelt at finde en låneudbyder, der bevilliger privat lån på 100000 kr. Ikke alle har dog en lav rentesats, hvorfor du skal være opmærksom på dette, inden du søger efter et lån med lav rente.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan lade sig gøre. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at låne 100.000 kroner til en lav rente. Det er selvfølgelig også gældende, uden at du er begrænset til at vælge et banklån i et traditionelt pengeinstitut.

Ønsker du at garantere, at du finder det billigste lån på det danske marked, er du nødt til at sammenligne dine mulighed, før du træffer den endelige beslutning. Så sikrer du dig, at du finder et lån med fast lav rente fra start.

Hvordan fastsættes renten på et lån?

Låneudbyderne fastsætter selv deres rentesats. Som regel har de ikke én fast rente, men har derimod faste renter inden for en bestemt ramme. Det vil sige, at renten ikke blot vil variere fra udbyder til udbyder, men også at den fastsættes på individuel basis.

Det vil også sige, at du ikke er garanteret, at du får tilbudt den rente, der vises på den respektive långivers hjemmeside. Ligeledes betyder det, at de renter, der er angivet i dit lånetilbud, er bestemt ud fra dine individuelle forhold.

Af denne årsag kan du aldrig vide dig sikker på, hvilken rente du får, før den endelige låneaftale er dig i hænde. Renterne kan variere afsindigt meget mellem de forskellige udbydere, hvorfor det netop er essentielt at indhente flere tilbud. Indhenter du eksempelvis tilbud fra Resurs Bank, Basisbank og Express Bank vil du sandsynligvis modtage tre vidt forskellige rentesatser.

Eksempelvis kan du ved Basisbank se, at deres debitorrente som regel varierer mellem 4,95 % og 19,95 %. Det er dog ikke ensbetydende med, at du tilbydes en rente inden for denne ramme.

Når renten på et lån skal fastsættes, sker det oftest ud fra din kreditværdighed. Vurderes det af den enkelte långiver, at du har en god kreditværdighed, resulterer det typisk i et lån med lav rente.

Vær ikke kun opmærksom på renten

Holder du udelukkende øje med rentesatsen, vil du støde på mange billige lån. I realiteten er de dog langt fra alle billige. Det skyldes, at der også er andre omkostninger forbundet med at låne penge. Af denne grund er det ikke tilstrækkeligt at vurdere et lån ud fra renten – det er ganske enkelt ikke nok til at vide, om du kan låne penge billigt.

I særdeles i forbindelse med vurdering af større lånebeløb med længere løbetid, er det væsentligt at have kendskab til lånets totale omkostninger. Det kan være svært at skabe overblik over, hvorfor du bør vurderes lånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som alle långivere har pligt til at skilte tydeligt med.

ÅOP er vigtigt at kigge på, da det inkluderer alt, hvad lånet vil koste dig. Husk dog, at det ikke er i den samlede løbetid, men på årlig basis. Tallet dækker over blandt andet renter, etableringsgebyrer og diverse låneomkostninger.

I og med, at et lån på 100.000 kroner er et forholdsvis stort lån, vil du sandsynligvis skulle tilbagebetale beløbet over en længere periode. Det varierer dog kraftigt fra udbyder til udbyder, da løbetiden kan variere fra blot 12 måneder til 12 år.

Da ÅOP angiver lånets omkostninger på årlig basis, er det i særdeleshed vigtigt at undersøge og sammenligne med øvrige lånetilbud, hvis du forventer at optage et lån med en lang løbetid.

Kan man låne 100.000 kroner rentefrit?

Svaret til dette spørgsmål er både kort og konkret. Nej – det kan ikke lade sig gøre at låne 100.000 kroner rentefrit.

Der findes enkelte låneudbydere, der tilbyder rentefri lån, men som regel er lånebeløbet begrænset til mellem 10.000 og 15.000 kroner.

Endvidere vil du også opleve, at lånet som regel kun er rentefrit de første 30 dage. Overskrider du denne tilbagebetalingsfrist, vil du blive pålagt renter og gebyrer.

Var det aktuelt, at du kunne låne 100.000 kr. rentefrit i 30 dage, ville du sandsynligvis ikke være i stand til at tilbagebetale beløbet inden for den aftalte tidsfrist. Derfor er et sådant lån end ikke aktuelt, da sammensætningen ganske enkelt er ulogisk.

Derfor rådes du til at lede efter et privatlån med lav rente, fremfor at lede forgæves efter et rentefrit lån på 100.000 kroner. Selvom markedet nærmest flyder over med lånemuligheder, betyder det desværre ikke, at rentefri lån i denne størrelsesorden er muligt.

Lån penge uden sikkerhed – også ved lån på 100.000 kroner

Når du låner penge online hos en onlinebaseret låneudbyder, optager du et lån uden sikkerhed. Det er også gældende, selvom lånebeløbet lyder på 100.000 kroner. Men hvad menes der reelt med, at det er et lån uden sikkerhed?

Går du til din fysiske bank med forhåbningen om at optage et lån, vil du sandsynligvis blive påkrævet at stille enten bil, bolig eller andre værdi som sikkerhed for lånet. Det er i særdeleshed noget, der gør sig gældende, hvis lånebeløbet er 100.000 kr. Alternativt kan de også kræve, at du optager et lån med kautionist.

Årsagen til dette er, at banken ønsker at sikre, at du på en eller anden vis er i stand til at tilbagebetale lånet. Har du ikke råd til at betale den månedlige ydelse, kan banken kræve det eller de aktiver, der er stillet som sikkerhed for lånet solgt.

Da banken som regel har et urokkeligt krav om sikkerhedsstillelse, vil du normalt også få tilbudt en lavere rente. Dog foretrækker mange at undgå at stille en sikkerhed for lånet. Ved ikke at stille en sikkerhed for lånet, løber man ikke den risiko, at man kan miste sine værdier, hvis det lånte beløb ikke kan tilbagebetales.

Heldigvis er det ganske nemt at undgå kravet om sikkerhedsstillelse. Faktisk kræver det blot, at du dropper banken, og i stedet optager et lån hos en onlinebaseret låneudbyder. Muligheden for at låne 100.000 kroner uden sikkerhed eksisterer nemlig hos et væld af online lånevirksomheder.

For at kompensere for den manglende sikkerhed, påkræves det oftest, at du skal betale en højere rente, når du låner penge online. På større lån med længere løbetid har flere online lånevirksomheder dog et renteniveau, der er meget ens med de traditionelle bankers.

Hold øje med tilbagebetalingsperioden på store lån

Sammenligning af renter og gebyrer er en essentiel del af at finde det bedste lån. Når du skal beslutte dig for hos hvilken af de adskillelig online lånevirksomheder, du skal optage et lån, er det derfor vitale faktorer at overveje.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at det er de eneste faktorer, der bør have betydning for dit valg. Du bør nemlig også holde øje med tilbagebetalingsperioden. Den vil sandsynligvis variere en del i de modtagne lånetilbud, og har faktisk stor indflydelse på de samlede låneomkostninger.

Til et stort lån medfølger der som regel også en lang tilbagebetalingsperiode. Optager du et lån på 100.000 kroner, er en længere tilbagebetalingsperiode derfor forventelig – og for de fleste formentlig også nødvendig.

En længere tilbagebetalingsperiode medfører naturligvis, at din månedlige ydelse bliver mindre. Det sker, da lånets samlede tilbagebetaling bliver fordelt over en længere periode, og som resultat heraf bliver den månedlige ydelse også mindre.

Typisk har du selv friheden til at fastsætte den ønskede tilbagebetalingsperiode, såfremt du holder inden for den af udbyderen fastsatte ramme. Et lån på 100.000 kr. kan som regel optages med en løbetid på alt fra 1 til 12 år.

Længere løbetid er som regel den dyreste løsning

Til trods for, at en længere løbetid resulterer i mindre månedlige ydelser, er det sjældent den billigste løsning. Selvom det for mange er at foretrække, at den månedlige ydelse er minimal, er det alligevel værd at undersøge lånets samlede omkostninger.

Da lånet bliver pålagt renter og gebyrer hver måned, er lånet med længere tilbagebetalingsperiode ikke den billigste løsning. Faktisk vil en kortere løbetid være en fordel, såfremt din økonomi kan bære det. Derved er din gæld hurtigere afviklet, og renter og gebyrer påløber ikke i lige så lang tid.

Inden du træffer en beslutning, anbefales det at tage et grundigt kig på din økonomi. Det er nemlig klogt at danne sig et billede af, hvor meget, man kan afbetale hver måned. Med udgangspunkt i dette, er det også betydeligt nemmere at fastsætte en ideel tilbagebetalingsperiode.

Hvad koster det at låne 100.000 kroner?

Hovedparten af danske låntagere ønsker at have et kendskab til omkostninger forbundet med et lån, før de skriver under på låneaftalen.

Af denne årsag er der også mange, der ønsker at vide, hvad det koster at låne 100.000 kroner. Til trods for, at vi gladeligt havde gjort det, er det desværre ikke muligt at give et konkret svar på dette spørgsmål.

Der er rigtig mange variabler, der har indflydelse på lånets samlede pris, hvorfor det afhænger af din egen konkrete situation. Blandt andet har nedenstående parametre indflydelse på lånets pris:

 • Renter
 • Gebyrer
 • Løbetid
 • Kreditvurdering
 • Afdragsfrihed
 • Betalingsmetode

Som angivet herover, er der adskillelig parametre, der har indflydelse på lånets samlede pris. Netop derfor er det også af stor betydning, at der indhentes flere forskellige lånetilbud, som kan sammenlignes med hinanden, så du ikke står tilbage med ét quick lån eller kviklån renter, der er alt for høje.

Ydermere understreger dette også, at det er individuelt, hvad både store og små lån koster. For hvert lånetilbud, der bliver udsendt, er der taget udgangspunkt i modtagers privatøkonomiske situation, lånebeløb samt ønsker til løbetid.

Sådan låner du 100.000 kroner på nettet

Når du har udvalgt det bedste lån, set i forhold til din individuelle situation, er næste skridt at indsende din ansøgning. En af fordelene ved at optage et hurtigt lån hos en online lånevirksomhed er, at hele ansøgningsprocessen foregår på låneudbyderens hjemmeside.

Husk at du i forbindelse med låneprocessen skal bruge et gyldigt NemID. Det er derfor klogt at have ved hånden, når låneprocessen igangsættes, så du ikke skal lede efter det efterfølgende. Dit NemID skal bruges til at underskrive både ansøgning og låneaftale.

Faktisk er brugen af NemID kun en fordel. Det medfører nemlig, at du undgår at skulle vedhæfte yderligere dokumenter til din ansøgning. Dette skyldes, at långiveren selv kan indhente relevante kreditoplysninger via dit NemID.

Har du intentioner om at optage et kviklån uden kreditvurdering på 100.000 kroner, så lån penge hurtigt med dit NemID på nettet. Herved undgår du dokumentation, sikkerhedsstillelse mv. Hele processen er derfor både hurtig og bekvem, og du får samtidig mulighed for at låne penge uden kreditvurdering.

Selve ansøgningen er derfor blot bestående af en lille håndfuld felter, hvori du skal angive følgende:

 • Personlige oplysninger: Omfatter typisk navn, bopæl, telefonnummer, e-mailadresse og fødselsdato
 • Indtægt: Du skal angive din arbejdsmæssige situation og årlige indkomst
 • Det ønskede lånebeløb og løbetid

Når ansøgningen er udfyldt, skal du blot underskrive med dit NemID. Herefter vil du modtage svar på, hvorvidt låneudbyderen har godkendt din ansøgning. Her er der således gode muligheder for at låne penge uden afslag, og samtidig få et lån med hurtig udbetaling.

Hvor lang er svartiden?

Ønsker du at låne penge, ønsker du sandsynligvis, at processen er hurtigt overstået. Låneudbyderen baserer sin godkendelse på de angivne informationer i ansøgningen samt de kreditoplysninger, der indhentes fra SKAT via NemID.

Svartiden varierer fra udbyder til udbyder, hvorfor den kan lyde på alt mellem få sekunder og et døgn. Udbetalingstiden er ligeledes varierende, men spænder typisk fra en til tre hverdage. Ved større beløb er udbetalingstiden som regel en kende længere.

Er det af stor betydning, at svar- og udbetalingstid er minimal, så du kan låne penge nu, er det aspekter, der bør undersøges på forhånd. Informationer som disse kan du som regel finde på lånevirksomhedernes hjemmeside.

Lån penge nemt og hurtigt - Få øjeblikkeligt lånetilbud fra flere banker

3000 kr.500000 kr.
1 år15 år
1.039 kr.
Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.