Få lån uden sikkerhed - Pengene udbetalt på 24 timer | Saverium

Lån uden sikkerhed

Årsagerne til, at du bør låne penge online, er mange. En af de primære fordele forbundet med at optage et lån hos en online lånevirksomhed er, at du kan låne penge uden sikkerhed.

Er du uerfaren med hensyn til lånemarkedet, er det ikke sikkert, at du ved, hvad et lån uden sikkerhed dækker over. Heldigvis kan du her på siden bliver klogere på, hvad fordelene ved et forbrugslån uden sikkerhed er. Du kan læse mere hvad Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skriver om forbrugslån her.

Lån nemt uden sikkerhed med Saverium.dk

Antallet af onlinebaserede låneudbydere er stort. Det vil sige, at du vil støde på et bredt spektrum af forskellige udbydere hurtige lån uden sikkerhed.

Det store udvalg medfører, at de fleste kan finde et hurtigt lån uden sikkerhed med vilkår, beløb og betingelser, der harmonerer med deres tanker. Det store antal långivere gør det dog vanskeligt at skille fårene fra bukkene.

På Saverium.dk kan du indhente tilbud fra og sammenligne flere lånetilbud med en enkelt låneansøgning. Lånetilbuddene udarbejdes med udgangspunkt i hver enkelt ansøgning, hvorfor du vil modtage personlige lånetilbud, der er skræddersyet til dig.

Hele processen er onlinebaseret, hvorfor der ingen krav er om fysiske møder eller deslige. Ligeledes modtager du øjeblikkeligt svar på din låneansøgning, hvorfor hele processen kan gennemføres på få minutter.

Helt uforpligtende

Du er ikke forpligtet til at acceptere et af de modtagne tilbud. At udfylde låneansøgningen her på siden er nemlig helt uforpligtende.

Modtager du ikke et tilbud, du finder tiltalende, undlader du blot at acceptere ét af dem. Efterfølgende er du i din ret til at forsøge med en ny ansøgning, eller helt skrinlægge idéen om at optage et lån – det er din egen personlig vurdering, hvad du vælger.

Vær opmærksom på, at det ikke er Saverium.dk, der godkender eller afviser låneansøgning. Ligeledes er det heller ikke Saverium.dk, der udbetaler lånet, såfremt du beslutter at acceptere et af de modtagne tilbud på et billigt lån uden sikkerhed.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Når du optager et privatlån uden sikkerhed, slipper du for at stille værdier som garanti for dit lån. Det er derfor ikke påkrævet, at du ejer noget af høj værdi, som långiver kan tage pant i.

Dette er medvirkende til, at processen med at optage et lån uden om banken, bliver betydeligt lettere. Samtidig slipper du for at løbe risikoen for at miste de pantsatte værdier, såfremt de månedlige afdrag ikke betales rettidigt.

Typisk kræver banken, at du stiller sikkerhed i form af f.eks.:

  • Bil og bolig
  • Pension
  • Værdipapirer

I hovedparten af tilfældene, hvor et lån med sikkerhed optages, stilles sikkerheden i enten hus eller bil. Dette kræver som regel, at der laves en tinglysning, hvilket koster et mindre gebyr.

Forsøger du at optage et lån i egen bank, vil du typisk blive bedt om at stille sikkerhed for lånet. Af denne grund er banken ikke det rette sted at spørge efter et kviklån uden sikkerhed. Blandt onlinebaserede långiver finder du til gengæld mange billige lån uden sikkerhed.

Banken ønsker en sikkerhed for lånet, der helt eller delvist kan indfri lånet, hvorved risikoen forbundet med at bevillige dig et lån minimeres. For låntager forholder det sig dog anderledes. Sikkerhedsstillelsen medfører nemlig, at du risikerer at miste din bil eller skulle flytte ud af din bolig, hvis ikke du kan betale gælden.

Netop derfor rådes du til at søge om et billigt lån uden sikkerhed, da du derved undgår at pantsætte værdier, som kreditor kan sælge i tilfælde af, at låneaftalen misligholdes.

Lån penge hurtigt uden sikkerhed hos mange långivere

I dag tilbyder de fleste onlinebaserede långiver online lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du nemt kan lån penge hurtigt uden sikkerhed for lånebeløbet, når du søger online. Dette er gældende, hvad enten du ønsker et lån uden sikkerhed på 15.000 eller et lån på 500.000 kr.

Du vil derfor kunne låne nærmest et hvilket som helst beløb, uden krav om at skulle pantsætte bil, bolig eller andre værdier. Disse hurtige lån uden sikkerhed tilbydes blandt andet af vores partnere, som tæller Basisbank, Express Bank, LånLet, Resurs Bank m.fl.

Optager du et hurtig lån uden sikkerhed, undgår man derved tinglysning, hvilket medfører, at processen foregår hurtigere og enklere. I stedet for at kræve sikkerhed for lånet, udarbejdes der en grundig kreditvurdering af dig.

Herved vurderer låneudbyderen, hvorvidt din økonomi er stabil og muliggør tilbagebetaling af lånebeløbet. Kreditvurderingen er baseret på kreditoplysninger, der indhentes fra SKAT, hvilket du godkender, når du underskriver låneansøgningen med dit NemID.

Brug pengene, som det passer dig

Et quick lån uden sikkerhed har ligeledes den fordel, at du ikke er forpligtet til at dele med låneudbydere, hvad lånets formål er. Det vil sige, at du kan bruge lånet til præcis, hvad du ønsker at bruge det til.

Ønsker du ikke at din bankrådgiver snager i, hvad lånet bruges til, så lån penge uden at stille sikkerhed på nettet.

På denne måde er det kun dig, der ved, hvad du vil bruge de lånte penge til. Er det noget, der har betydning for dit vedkommende, så lån penge nu uden sikkerhed hos en af de mange onlinebaserede lånevirksomheder.

Lån penge billigt uden sikkerhed – kan det lade sig gøre?

Når du søger om at låne penge billigt uden at stille sikkerhed på nettet, mødes du af mange lånemuligheder. Blandt disse finder du selvfølgelig flere billige lån, men omvendt er der også låneprodukter, der er forholdsvis dyre.

Dette er ensbetydende med, at der er utallige muligheder for at finde et hurtig lån uden sikkerhed. Forsøger du at finde et lån uden sikkerhed og kreditvurdering, skal du ikke sætte forventningerne for højt.

De fleste låneudbydere udfører nemlig en kreditvurdering, da de ønsker at vurdere, hvorvidt du er i stand til at tilbagebetale lånebeløbet. Da der ikke stilles krav om sikkerhedsstillelse, er kreditvurderingen afgørende for din godkendelse, hvorfor den ikke kan undgås.

Ethvert lån på nettet forudsætter en kreditvurdering, om end SMS lån uden sikkerhed med mindre lånebeløb som regel har en begrænset kreditvurdering. Sådanne lån er derfor forholdsvis nemme at blive godkendt til.

Disse lån indebærer som regel en relativt høj rente og en kort løbetid. De små lån uden sikkerhed er derfor mulige at få bevilliget, uden en høj indkomst mv.

Lån penge uden sikkerhed – er det muligt for alle?

Hvad enten du leder efter et minilån uden sikkerhed på 3.000 eller en kassekredit uden sikkerhed på et væsentligt større beløb, er der visse krav og betingelser, der gør sig gældende.

Dette er ensbetydende med, at de fleste onlinebaserede lån er uden krav om sikkerhed og dokumentation, men ikke helt uden krav. Derfor bør du ikke forvente at kunne låne 50.000 kr. uden sikkerhed, uden at leve op til låneudbyderens krav.

Krav og betingelser varierer dog fra udbyder til udbyder, om end nogle krav er relativt gennemgående hos alle långivere.

RKI

Et krav, der er gældende hos enhver långiver er, at du ikke må være registreret i RKI. Derfor skal du ikke forvente at kunne låne penge uden sikkerhed trods RKI.

Er du registreret som dårlig betaler i RKI, vil din låneansøgning automatisk blive afslået. Dette er ensbetydende med, at du vil lede forgæves efter et helt nyt lån, såfremt du er registreret i RKI (Ribers Kredit Information).

Bopæl

Hovedparten af låneudbyderne på det danske marked stiller kræver i form af fast bopæl og dansk statsborgerskab. Kun i få tilfælde er det muligt at få bevilliget et lån, uden at være bosiddende i Danmark samt have statsborgerskab i landet.

Hvad dette vil sige er, at det ligeledes er et krav blandt samtlige långivere, at du er i besiddelse af et dansk CPR-nummer. Ønsker du låne hurtige penge uden sikkerhed, vil de fleste långivere ligeledes kræve, at du har et aktivt NemID og en dansk bankkonto.

Enkelte online udbydere er villige til at overføre lån til en udenlandsk bankkonto. Ønsker du, at dit penge lån overføres til en udenlandsk konto, medfører dette som regel et gebyr, der tillægges de samlede låneomkostninger.

Alder

Uanset din alder, så lån penge på nettet, hvis det skal være nemt. Hvis blot du er myndig, er det nemlig muligt at optage et lån online. Ønsker du at få penge på kontoen inden for kort tid, så lån penge hurtigt uden sikkerhed hos en online långiver.

De fleste lånevirksomheder har dog en aldersgrænse. Denne vil typisk være 21 eller 23 år, hvorfor lån af penge online er lettere, hvis du kan holde disse aldersgrænser. Det er i særdeleshed aktuelt, hvis dit ønske er, at lånet er uden sikkerhed og dokumentation.

Årsagen til, at mange låneudbydere kræver, at låntagerne er fyldt enten 21 eller 23 år er, at personer under denne aldersgrænse som regel ikke har en fast indkomst og en stabil økonomi. Der er dog undtagelse, der gør lån som 18 år uden sikkerhed muligt.

Du finder derfor enkelte udbydere, der tilbyder mobil lån uden sikkerhed til 18-årige, om end det kun er et fåtal. Er du endnu ikke fyldt 21 år, skal du derfor være opmærksom på, at dine lånemuligheder er forholdsvis begrænsede.

Indkomst

Låneudbyderne adskiller sig på baggrund af adskillelige faktorer. Blandt andet er der forskel på deres krav til din indkomst. Hos nogle udbydere stilles der krav om en min. årlig husstandsindkomst. I andre tilfælde vurderes den individuelle ansøgning.

I visse tilfælde er din jobstatus ligeledes et aspekt, der undersøges. Det vil sige, at flere låneudbydere kræver, at du har fast arbejde, hvis du skal bevilliges et lån.

Ikke desto mindre vil du opleve, at kravene er mildere, end i banken. Af denne grund, så lån penge online, hvis du vil give dig selv de bedste forudsætninger for at blive godkendt.

Sådan gør du: Lån penge uden sikkerhed hurtigt og nemt på nettet

Én af de markante fordele ved at optage et lån uden sikkerhed hurtigt på nettet er den både simple og hurtige overståede låneproces. Faktisk kan en låneansøgning som regel udfyldes og indsendes i løbet af få minutter.

Har du ikke prøvet at låne penge uden sikkerhed før, er det sikkert, at du er bekendt med, hvordan det foregår. Heldigvis er det ikke noget, der er synderligt vanskeligt. Af denne årsag er der heller ikke grund til at være bekymret for, hvorvidt du selv kan finde ud af det.

Processen består nemlig af blot tre simple trin:

  1. Udfyld ansøgningsformular hos Saverium.dk: Første skridt er at udfylde ansøgningsformularen. Her skal du oplyse om navn, adresse, bopæl, alder, indtægt, jobsituation mv.
  2. Modtag tilbud: Efterfølgende modtager du lånetilbud, som naturligvis skal sammenlignes med hinanden.
  3. Vælg og underskriv låneaftale: Næste og sidste skridt er at vælge det bedste lån, hvorefter låneaftale skal underskrives med NemID.

I forbindelse med optagelse af et lån uden sikkerhed på nettet, er det essentielt, at du ikke blot vælger det først modtagende lånetilbud. Det kan virke appellerende, da du derved kan have penge på kontoen inden for kort tid.

Desværre er der en risiko forbundet med dette, da du derved ikke kan være sikker på, at dit valgte lånetilbud er et billig lån. Med et ønske om at låne penge hurtigt, kan det virke svært ikke blot at væge et vilkårligt lån, for at komme videre, men det er ikke den rette beslutning.

Sammenlign lånetilbud med afsæt i ÅOP

Skal du sammenligne lånetilbud, kan du gøre det på flere måder. Den både letteste og mest effektive løsning er dog at sammenligne de modtagne lånetilbud med afsæt i ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent).

ÅOP er nemlig et tal, der dækker over lånet samlede omkostninger på årlig basis. Derved er du garanteret, at du ikke har overset en eller flere udgifter, så du overraskes, når du modtager den første regning fra långiver.

I og med, at alle långivere har pligt til at skilte tydeligt med lånets ÅOP, er det ikke just besværligt at finde dette tal. Skal du sammenligne en række tilbud, er dette blot en fordel, da de nemme lån derved blot bliver endnu nemmere at optage.

Er dit mål at låne penge billigt, er det vitalt at holde øje med lånets ÅOP. Uden at have fokus på dette tal, kan du ikke sikre, at dit kreditlån online er fornuftigt prissat. Det vidner også om, at lån af penge ikke blot er en tilfældighed, men en proces, der kræver forberedelse og vurdering.

Lån penge nemt og hurtigt - Få øjeblikkeligt lånetilbud fra flere banker

3000 kr.500000 kr.
1 år15 år
1.039 kr.
Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.