Privatlån - Få et billigt og hurtig privatlån | Saverium

Privatlån

Det onlinebaserede lånemarked kan virke uoverskueligt. Lånemulighederne er bestående af adskillige låneprodukter, der hver især har sine egne betegnelser, og som uerfaren låntager kan det være svært at kende forskel på de mange muligheder.

Blandt låneprodukterne finder du privatlånet. Det er en af de mest anvendte låntyper, da et privatlån ikke er formålsbegrænset. Har du optaget et billigt privatlån, kan de lånte midler derfor spenderes, som du ønsker.

Ønsker du at optage et privatlån billigt, har du adskillige muligheder. Der findes nemlig et bredt spektrum af låneudbydere, der tilbyder privatlån uden sikkerhed.

Af denne grund er det essentielt, at du sørger for at få flere tilbud fra forskellige låneudbydere – og det er her Saverium.dk kommer ind i billedet.

+45
Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Optag et privatlån via Saverium.dk: Få flere tilbud på få minutter

Det kan virke besværligt at finde et privat lån billigt med lav rente. Det er i særdeleshed gældende, hvis man er helt grøn på området. Heldigvis er der hjælp at hente via Saverium.dk, da du her på siden kan indhente tilbud fra flere långivere med en enkelt ansøgning.

Når du har udfyldt vores ansøgningsformular, modtager du tilbud fra vores samarbejdspartnere på få minutter, hvilket omfatter Basisbank, Express Bank, Resurs Bank, LånLet m.fl.

Alle modtagne tilbud er naturligvis uforpligtende, hvorfor du ikke er forpligtet til at acceptere ét af dem, hvis ikke du finder dem tiltalende. Ønsker du at låne penge, bør du derfor ikke betvivle, at du er havnet på den rette side.

Ønsker du at sikre, at du optager et billig privatlån, så sammenlign privatlån fra flere låneudbydere. Det er netop dét, vi har gjort nemt hos Saverium.dk, da alle lånetilbud præsenteres på samme side, hvorved de nemt kan sammenligne dem med hinanden.

Fælles for de mange billige privatlån, du tilbydes af de førnævnte låneudbydere er, at du ikke er påkrævet at stille sikkerhed for lånet. Ønsker du dette, så lån penge i samarbejde med Saverium.dk – vær dog opmærksom på, at det ikke er Saverium.dk, der udsteder lånene.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er et lån uden sikkerhed på lige fod med forbrugslån, kviklån og mini lån. Derfor er et privat lån ikke en specifik type lån med særlige lånevilkår.

Derimod er det et lån, der fungerer på samme vis som førnævnte låntyper, hvorfor det er et lån til private, som låntageren kan bruge, som vedkommende lyster.

Det er ensbetydende med, at der ikke er nogle begrænsninger på, hvordan de lånte penge kan bruges. Fordelen ved denne type lån er, at det er et hurtigt lån, hvorfor pengene i løbet af kort tid er disponible på din bankkonto.

Hvad er et Privatlån Plus?

Flere låneudbydere tilbyder ikke blot almindelige privatlån, men også et Privatlån Plus. Teknisk set er der ikke nogen forskel på de to lånetyper, andet end lånebeløbets størrelse.

Som regel er et regulært privatlån et lån beløb på op til 50.000 kr., mens et Privatlån Plus betegner et lån med et beløb på over 50.000 kr. Foruden dette, er der ingen forskelle på de to typer lån.

Hvad koster et privatlån?

Der kan ikke gives et konkret svar på, hvad et privatlån koster at optage. Prisen for at optage et sådant online lån afhænger af flere faktorer, ligesom låneudbydernes priser også varierer. Derfor er der også betydelig forskel på priserne på dyre og billige lån.

Prisen for et lån afhænger særligt af, hvor stort et beløb, du ønsker at låne, hvor lang en ønsket løbetid, du vil have, og hvordan din privatøkonomi ser ud. Det er op til hver enkelt långiver at vurdere, hvilken rente de vil tilbyde dig, og her kommer din privatøkonomi især i spil.

Lånets omkostninger er nemlig beregnet med udgangspunkt i din kreditvurdering. Kreditvurderingen har til formål at fortælle den pågældende långiver, hvor stor en risiko, der er for, at du ikke har råd til tilbagebetalingen.

Hvis din kreditværdighed kan betragtes som værende god, vil du derfor modtage et lånetilbud med lavere omkostninger, end hvis ikke din kreditværdighed er optimal.

Sådan sammenligner du prisen på privatlån

Når du skal finde det bedste privatlån, er det selvfølgelig det billigste privatlån, du skal gå efter. Det er dog ikke tilstrækkeligt, at du blot finder et lån med lav rente, da der også er andre omkostninger forbundet med et lån.

Når du skal sammenligne forskellige lånetilbud, er det ikke blot renten, der skal inddrages i sammenligningen. Derimod bør du sammenligne lånetilbuddene med afsæt i ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Det er et tal, der fortæller dig lånets samlede omkostninger i procent ift. lånebeløbet.

Vær dog opmærksom på, at ÅOP udelukkende kan bruges til sammenligning af lån, der har samme lånebeløb og samme løbetid. Det er et lovkrav, at der oplyses en ÅOP på alle lån nu til dags. Derfor er det altid nemt at finde et låns ÅOP.

Foruden lånets ÅOP, er det også klogt at holde øje med den samlede tilbagebetaling. Når du holder øje med den samlede tilbagebetaling, er det muligt at se, hvordan løbetiden påvirker de samlede låneomkostninger. Jo længere løbetid, jo længere skal du betale renter på dit lån.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det betyder, at alle lånets omkostninger er indregnet i ÅOP'en, hvorfor tallet giver et komplet overblik over lånets omkostninger. Husk dog, at det er på årlig basis.

Følgende omkostninger er blandt andet inkluderer i ÅOP'en:

 • Stiftelsesomkostninger
 • Renter
 • Administrationsgebyrer
 • Kontogebyrer
 • PBS-gebyrer

Hvad kan jeg bruge et billigt privatlån til?

I og med, at et privatlån er et usikret lån, ligesom forbrugslån, kan de lånte penge spenderes, som du ønsker. Du kan reelt set bruge denne type lån som et lån til hus, om end det skal være et billigt ét af slagsen.

De fleste bruger et billigt privatlån med lav rente til finansiering af alt fra rejser og shopping ture til uforudsete udgifter. Låneformål for et privatlån kunne være:

 • Indskud til bolig
 • Rejser
 • Nye møbler
 • Renovering af bolig
 • Betaling af regninger
 • Bryllup
 • Konfirmation

Det kan også være, at du blot står og mangler lidt penge sidst på måneden. Uanset hvad årsagen er, kan et privatlån være en ideel løsning. Det er vigtigt, at du husker, at der altid er omkostninger forbundet med at optage et billigt privatlån – uanset årsagen og beløbsstørrelse.

Har du besluttet dig for, at du ønsker at optage et lån, kan det altid betale sig at undersøge flere lånetilbud. På denne måde finder du nemlig lettest frem til et billig lån med lav rente.

Fordele og ulemper ved privatlån

Forsøger du at finde et billig lån i form af et privatlån, er det naturligvis essentielt, at du er opmærksom på, at der er både fordele og ulemper forbundet med låntypen. Heldigvis er der kommet en lovgivning som kun vil gavne dig som kunde vedrørende privatlån, du kan læse mere om den her.

Herunder fremhæves en række af de mest fremtrædende fordele og ulemper forbundet med netop denne låntype:

Fordele:

 • Det er muligt at tilpasse lånebeløbet
 • Meget kort udbetalingstid
 • Høj sikkerhed og validering med NemID
 • Kan tilpasses til alle individuelle behov
 • Der stilles ingen spørgsmål

Ulemper:

 • Du skal betale afdrag hver måned
 • Der er risiko for høje gebyrer, hvis du misligholder dine afdrag

På trods af, at du har fundet et billig lån med lav rente, er det alligevel vigtigt at overveje nøje, hvorvidt det er den rette beslutning at optage et lån.

Det er nemt at finde et hurtig lån, hvorfor man også nemt kan risikere at lade sig appellere at lånetilbuddet, før man har skabt et tilstrækkeligt overblik over privatøkonomien. Det er yderst vigtigt, at du ikke gør dette, men derimod overvejer din beslutning meget nøje.

Hvor stort et privatlån kan jeg optage?

De fleste kan blive godkendt til et privatlån med en rente på et retfærdigt niveau. Der er dog forskel på hvor meget du kan låne som det er muligt at blive godkendt til.

I forbindelse med lån af penge online er man ikke ligefrem begrænset på dette punkt. Der er ganske vist forskel på långivernes maksimale lånebeløb, men det ændrer ikke på, at du kan låne fra 100 kr. helt op til 500.000 kr. på nettet.

Der stilles selvsagt nogle helt andre krav, hvis du ansøger om et privatlån på 500.000 kr., end på et lån på 10000 kr. Det handler dog ikke om beløbet i sig selv, men derimod om, at långiverne ønsker at sikre, at låntagerne har råd til tilbagebetalingen.

Derfor har den angivne løbetid også indflydelse på, hvor mange penge du kan låne. Vil du gerne have et lån på 20000 kr. med en løbetid på tre måneder, vil du sandsynligvis få et billigt lån med fast lav rente, men alligevel skal du have råd til at betale de store afdrag, for at indfri gælden.

Har du derimod besluttet at optage et lån på 15000 kr., som du ønsker at afbetale over 24 måneder, forholder det sig helt anderledes. I et sådant tilfælde er lån af penge med lav rente ikke udelukket, om end omkostninger naturligvis stiger i takt med løbetiden.

Lån aldrig mere, end du har råd til

I jagten på det billigste lån med fast rente er det let at lade sig rive med. I dag kan et lån optages i løbet af få minutter, hvorfor mange – desværre – ender med at optage et lån, uden at det er gennemtænkt.

Lån af penge hurtigt er muligt hos de fleste onlinebaserede lånevirksomheder, hvilket er en af årsagerne til, at det er let at lade sig rive med.

Før du giver dig i kast med at låne penge, bør du lægge et budget, da du herved får et indblik i dit månedlige rådighedsbeløb. Det er en fordel at have viden om dette, hvis du ønsker at optage et lån, da det fortæller dig, hvor mange penge, du har råd til at låne.

Optag et privatlån og få dem med det samme – kort udbetalingstid er en garanti online

Vil du være garanteret en kort udbetalingstid, så lån penge på nettet – ikke i banken. Adskillige låneudbydere har en udbetalingstid på få timer, alt afhængigt af dit ønskede lånebeløb.

Har du brug for et akut lån, er det derfor ikke banken, du skal henvende dig hos. Derimod skal du blot udfylde vores ansøgningsformular, hvorfor du øjeblikkeligt vil modtage uforpligtende lånetilbud fra vores samarbejdspartnere på privatlån. Fælles for dem alle er, at de har en kort udbetalingstid.

Fordelen ved at låne penge på nettet er mange, om end en af de mest fremtrædende fordele, er den korte udbetalingstid.

Er du eksempelvis stødt på et godt tilbud eller har du modtaget en uforudset regning, der skal betales, er det selvfølgelig relevant, at dit privatlån udbetales hurtigt. Derfor er dette også af høj prioritet hos de fleste långivere på nettet.

Vær dog opmærksom på, at der ved større privatlån som regel også følger en længere udbetalingstid. Det hænger sammen med, at kreditvurderingen typisk er mere omfattende. Du kan derfor sagtens få et lån på 100.000 til lav rente, men udbetalingstiden er dog næppe begrænset til et par timer.

Privatlån lader dig låne penge uden sikkerhed

Låner du penge på nettet i form af et privatlån, er du ikke påkrævet at stille sikkerhed for dit lån. Derfor er det ikke nødvendigt at have ejendele af stor værdi, der kan stilles som sikkerhed, som det typisk er tilfældet i forbindelse med et bank lån.

At du ikke skal stille sikkerhed for dit lån, er en fordel i sig selv, da du dermed ikke risikerer at må sælge den eller de værdier, der er stillet som sikkerhed.

Der er også en anden årsag til, at det er en fordel. Da du ikke skal stille sikkerhed for lånet, skal der derfor ikke allokeres tid til at vurdere værdien af den eller de ejendele, du er villig til at lade långiver tage pant i.

Det faktum, at du ikke er påkrævet at stille sikkerhed for dit privatlån, er derfor et afgørende aspekt af, at både behandlings- og udbetalingstiden er kort, hvilket – som tidligere angivet – også er en betydelig fordel ved onlinebaserede lån.

Vær dog opmærksom på, at et lån uden sikkerhed ikke er ensbetydende med et lån uden kreditvurdering. Der vil til hver en tid blive udført en kreditvurdering af dig som låntager, når du optager et lån online.

Derfor er det ikke muligt at omgå dette, såfremt du eksempelvis ikke har en fast indkomst e.l. Det skal du dog blot være taknemmelig for, da det sikrer dig mod, at du optager et lån, du ikke har råd til.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.