Samlelån – Spar penge mens du samler dine lån | Saverium.dk

Samlelån – Spar penge mens du samler dine lån

+45
Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Kombinere dine dyre lån til, et billigere samlelån

Et samlelån er hvor du kombinerer dine dyre lån du har hos kreditudbyderne samt bankerne til et billigere samlelån. Har du måske for eksempel forbrugslån, kviklån eller ubetalt kreditkort saldo vil det være en smart idé at samle disse, siden du vil slippe for at holde styr på forskellige afdragsordninger samt udløbsperioder, og du vil højst sandsynligvis betale mindre i måneden i omkostninger og renter.

Færre renter når du laver et samlelån

Udover at det er mere overskueligt da du kun optager et lån et sted vil du os spare penge. I stedet for at afdrage ved forskellige kreditorer vil du kun skulle optage ét større lån ved en enkelt kreditor, og på den måde vil du sparer på diverse når du kun betaler låneomkostninger ét samlet lån, og ikke ved flere forskellige kreditorer. Så i sidste ende ender du med færre renter når du laver et samlelån.

Hvorfor vælge at samle dine lån?

Det kan have en slags mental betydning at man har bedre styr på sin økonomi, siden man kun skal have overblik over ét enkelt lån i stedet for flere små lån, eller som det bliver kaldt ”klatgæld”. Som regel vil det også være billigere samle dine lån siden rente kan blive mindre, når man samler det hele til ét samlet lån, frem for flere små. Finanstilsynet anbefaler også at et samlelån kan bane vejen for en bedre økonomi.

De mest vigtigste ting at vide vedrørende et samlelån

 • Ved at ansøge om et samlelån vil du kunne kombinere de små lån du allerede har fra forskellige kreditorer til et samlet lån. Dette giver dig en bedre mulighed for at holde styr på din økonomi ved at spare penge hver måned på låneomkostninger.
 • At søge om et samlelån er blevet mere og mere populært. Ved at samle dine lån et bestemt sted har du kun en fast rente, som regel også er lavere end hvis du havde lån ved flere kreditor.
 • Der findes mange banker og platforme som tilbyder disse servicer, for nemlig at kunne sammenligne flere lånetilbud igennem et sted, i stedet for at have sine lån spredt rundt ved forskellige banker og platforme
 • Det er meget vigtigt at man finder det samlelån der passer perfekt til ens personlige økonomi. Så det ender med at være overskueligt uden at man taber overblik over ens økonomi, da pointen med at samle ens lån er det skal gøre det hele nemmere
 • Ved at anvende Saverium.dk kan du nemt og overskueligt sammenligne forskellige samlelån hos de forskellige låneudbyder, ved hjælp af en enkelt ansøgning
 • Hos Saverium.dk er det 100% sikkert og konfidentiel at ansøge om et samlelån. Vi er den førende platform for sammenligninger af lån i hele Norden, med mere end 500.000 tilfredse kunder rundt i Europa.

Lav et samlelån: Trin for trin instruktioner

 1. Skriv alle dine nuværende lån ned: Hvad er dit nuværende beløb du mangler at tilbagebetale, samt hvor meget du betaler om måneden til disse lån. For eksempel se vores udregningseksempel nedenunder.
 2. Gå til Saverium.dk på forsiden, vælg det lånebeløb som er baseret på dine nuværende lån som du har udregnet i trin et og vælg ”Samlelån” som formål. Du kan også inkludere et nyt lånebeløb i beregningen.
 3. Efter du har valgt det lånebeløb du foretrækker, kan du justere tilbagebetalingstiden. Samtidigt vil du kunne se din forventede månedlige tilbagebetaling. Dette er sådan du kan få dit månedlige budget til at passe med tilbagebetalingen.
 4. Når lånebeløbet, tilbagebetalingstiden og den månedlig tilbagebetaling er afklaret, kan du indtaste dine oplysninger i låneansøgningen. Vi vil spørge efter dine kontaktoplysninger, bopæl, jobstatus, nuværende lån og andre månedlige udgifter. Vi spørger om disse oplysninger så banker og långiverne har mulighed for at udregne et personligt og velpasset lånetilbud. Det er meget vigtigt at udfylde disse informationer så præcise som muligt for at kunne få det bedst mulige lånetilbud tilbudt til din personlige situation. Når du har udfyldt alle de relevante felter, kan du sende ansøgningen afsted
 5. Snart efter det, vil du modtage dine første lånetilbud! Vi vil samle dem alle på en side, Saverium-konto, for at gøre det nemmere for dig at sammenligne de forskellige tilbud du får tilbudt. Du kan efterfølgende tag din tid til at overvejer og sætte dig ind i de forskellige og vælge den der netop passer dig bedst.
 6. Når du har sammenlignet dine tilbud og taget dit valg, skal du acceptere tilbuddet ved at trykke ”Accepter det oprindelig lånetilbud” knappen. Denne knap vil føre dig til den valgte låneudbyderes hjemmeside hvor du skal gennemføre Identifikation med dit NemID, hvor derefter gennemgå og skriv under og bekræfte lånetilbuddet. Identifikation er nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager så låneudbyderen kan være sikker på det er dig der ansøger om lånet. Næste skridt kommer an på långiverens fremgangsmåde, du kan enten hæve lånet til din bankkonto også udbetale din nuværende gæld, ellers vil låneudbyderen spørge efter dine nuværende låns informationer og betale dem ud for dig som en service.
 7. Nyd en mere nem og overskuelig økonomi nu hvor du kun har et lån du skal betale til hver måned, samt du spare penge på grund af lavere rente!

Udregningseksempel af besparelse ved brug af et samlelån

Flere små lån, lånebeløb i alt 150.000 kr.Brug af et samlelån, lånebeløb i alt 150.000 kr.
30 000 DKK ubetalt kreditkort gæld med 15% ÅOP Månedlig betaling: 820 kr.
100 000 DKK lån for renovering af hus: løbetid 8 år og 30,15% ÅOP Månedlig betaling: 2527 kr.
20 000 DKK kviklån for 2 år, 78% ÅOP Månedlig betaling: 1438 kr.
Månedlig betaling i alt uden samlelån 4785 kr Beløb i alt: 316 530 kr Månedlig betaling i alt, efter brug af samlelån 2060 kr- Du spare 2725 kr hver måned! (Eksempel regnet ud med en 8 års løbetid og 7,19% ÅOP) Beløb i alt 196 063 kr - En besparelse på 120 467 kr!
Flere små lån, lånebeløb i alt 150.000 kr.
30 000 DKK ubetalt kreditkort gæld med 15% ÅOP Månedlig betaling: 820 kr.
100 000 DKK lån for renovering af hus: løbetid 8 år og 30,15% ÅOP Månedlig betaling: 2527 kr.
20 000 DKK kviklån for 2 år, 78% ÅOP Månedlig betaling: 1438 kr.
Månedlig betaling i alt uden samlelån 4785 kr Beløb i alt: 316 530 kr
Flere små lån, lånebeløb i alt 150.000 kr.
Månedlig betaling i alt, efter brug af samlelån 2060 kr- Du spare 2725 kr hver måned! (Eksempel regnet ud med en 8 års løbetid og 7,19% ÅOP) Beløb i alt 196 063 kr - En besparelse på 120 467 kr!

Ofte stillede spørgsmål vedrørende optagelse af et samlelån


Hvad er et samlelån?

Et samlelån er hvor man kombinerer sine lån fra flere forskellige kreditor sammen til et lån ved en låneudbyder. Det kan være et kviklån og forbrugslån, dem samler du til et lån for at kunne få bedre oversigt over din økonomi.

Hvilke fordele har man ved et samlelån?

Der findes mange forskellige grunde til at se det positive ved et samlelån. En af dem er at det er enkelt og nemt at ansøge om et samlelån på nettet. En anden ting som kan være en fordel man har ved et samlelån, er det er nemmere at skabe overblik over din økonomi så du kan nemmere overholde dit månedligt budget. Udover det sparer du penge på låneomostninger ved at optage et samlelån, så du på længere sigt får et billigere lån.

Hvorfor vælge et samlelån?

Du vil have mere kontrol over din økonomi, så det er mere overskueligt da du kun låner penge et sted fra i stedet fra forskellige kreditor. Udover det vil du højst sandsynligvis også spare penge da renterne vil være mindre, da der vil være færre låneomkostninger. Dermed får du et lån med fast lav rente.

Kan jeg få et samlelån?

De regler der er for du optager et helt normalt forbrugslån gælder også for du kan få et samlelån. Du skal være fyldt 18 år, have dansk bopæl samt du må for eksempel ikke være registreret i RKI eller lignende steder.

Kan man optage et samlelån trods RKI?

Man kan faktisk øge sin chance om at kunne optage et samlelån samlelån trods RKI. Dette gør du ved at gøre en aktiv indsats, tag kontakt til dine kreditorer og vis din villighed til at nedbringe din gæld. Lav aftaler med dine kreditorer der er realistiske, så vær ærlig omkring din økonomiske situation. Med denne indstilling viser du banken at du som kunde tager ansvar for at få skabt en sund økonomi, som kan hjælpe dig længere henne i livet. På den måde får du større lånemuligheder.

Express Bank Samlelån

Express Bank vil sørge for at indfri den gæld du har og undgå besværet ved at kontakte dine låneudbyder. På denne måde har du et større beløb at gøre godt med i hverdagen.

Hos Express Bank kan du låne alt fra 75.000 - 500.000 kr. For at kunne ansøge om et samlelån hos Express Bank, er nogle af de generelle vilkår at de have din seneste lønseddel, årsopgørelse samt en min. årlig husstandsindkomst på 250.000 kr. Udover det laver de en kreditvurdering af dig.

Du har mulighed for at kunne tilbagebetale dit lån inden for 24 måneder til 12 år. Dog før du kan ansøge om et samlelån skal du minimum være fyldt 18 minimum.

Debitorrente i mellem 4,95 – 19,95%

Igennem Saverium.dk kan du få tilbud fra Express Bank og mange andre banker. Sammenlign dine samlelåns tilbud nemt ved at udfylde ansøgningen hos Saverium.dk.

Information indsamlet på deres hjemmeside d.26.06.2020

Basisbank Samlelån

Hos Basisbank kan du samle dine små lån helt fra 30.000 kr - 500.000 kr. Her har du nemlig også en tilbagebetalingstid fra 12 måneder op til 15 år før dit lån skal være tilbagebetalt.

For at kunne ansøge om et samlelån igennem Basisbank skal du være minimum 18 år, have en fast indtægt, ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og du skal have bopæl i Danmark. For at kunne acceptere din ansøgning vil de også lave en kreditvurdering af dig.

Igennem Saverium.dk kan du få tilbud fra Basisbank og mange andre banker. Sammenlign dine samlelåns tilbud nemt ved at udfylde ansøgningen på vores hjemmeside.

Information indsamlet på deres hjemmeside d.26.06.2020

Resurs Bank Samlelån

Resurs Bank vil hjælpe dig med at give dig et bedre overblik over din økonomi. Ved at optage et samlelån for dine mindre lån som forbrugslån, kreditkortlån osv. Resurs Bank forbedrer ikke kun overblikket over din økonomi, de gør det os nemt ved du ikke skal fremsende nogle dokumenter.

Igennem Resurs Bank kan du låne alt fra 10.000 kr.- 300.000 kr. med en løbetid fra 2 år til 12 år. Hvor du kan få en variabel debitorrente mellem 4.99 – 15.54 %. Før du kan optage et samlelån, skal du være fyldt 18 år, være i arbejde eller enten pensioneret. Har du været langtidssygemeldt, registeret i debitor registret eller RKI kan du ikke blive godkendt.

Bliver du godkendt og lever op til kravene så vil de vurdere din økonomi ved hjælp afeSKAT, som du giver samtykke til. Dette gør du ikke skal til at fremsende en masse dokumentere som årsopgørelse samt lønseddel

Igennem Saverium.dk kan du få tilbud fra Resurs Bank og mange andre låneudbydere. Sammenlign dine samlelåns tilbud nemt ved at udfylde ansøgningen på https://www.saverium.dk/ansoegning.

Information indsamlet på deres hjemmeside d.04.02.2021

Oprettet 2020-09-14 / Opdateret 2021-08-12 / Søren

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.