Har du brug for et lån fra Ferratum Bank?

Ferratum Bank lån

 • Lån mellem 1.500 – 50.000 kr.
 • Låneafgørelse med det samme
 • Ingen oprettelsesgebyr
 • Lån uden sikkerhed

Ferratum Bank er et finsk finansielt selskab, der har eksisteret i Danmark siden 2005. De tilbyder forbrugslån fra 1.500 til 50.000 kroner til sine private kunder. Du kan finde Ferratum Bank og modtage lånetilbud fra dem, samt mere end 10 andre forskellige anerkendte låneudbydere igennem vores gratis online lånesammenligningstjeneste.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Lånevilkår og rente hos Ferratum Bank

Lånebeløb: 1.500 - 50 000 kr.

Låneperiode: 1 til 10 år

Fast debitorrente: 22.51%

Behandlingstid: Indenfor 45 minutter, døgnet rundt

Medansøger: Ja

Sådan ansøger du om et lån hos Ferratum Bank

Udfyld din online låneansøgning nemt på få minutter, og tjek de tilbud du skulle modtage på din brugerkonto.

 • Vælg dit ønskede beløb samt løbetid for lånet. Vælg det beløb og den låneperiode du ønsker for dit nye lån.
 • Udfyld dine andre oplysninger. Udfyld din ansøgning med de andre nødvendige oplysninger der bliver efterspurgt.
 • Indsend din ansøgning. Indsend din udfyldte ansøgning. Vi indsamler herefter tilbud til dig fra de forskellige udbydere af lån. Du får svar på din ansøgning med det samme.
 • Accepter det ønskede tilbud. Sammenlign dine tilbud og accepter det ønskede tilbud, som lever op til dine forventninger.
 • Lånet vil blive overført din konto. Vælger du et lån hos Ferratum bank, vil lånet blive udbetalt til din oplyste bankkonto indenfor 45 minutter.

Ferratum Bank

Ferratum er et finsk finansieringsselskab og international udbyder af elektroniske finansielle tjenester, der startede i 2005. Sammen med sine datterselskaber danner de Ferratum Group, der har aktiviteter i mere end tyve lande. I Danmark tilbyder Ferratum privatlån uden sikkerhed og samlelån til privatpersoner. De har i alt over 2 millioner kunder rundt om i verden.

Med hurtig udbetaling på blot 45 minutter efter låneaftalen er underskrevet, kan Ferratum Bank derfor tilbyde et hurtigt lån hvis man akut står og mangler penge. Hvis du mangler et penge nu, så din bil kan komme på værksted, eller hvis du har en tandlægeregning der skal betales, så vil et lån hos Ferratum Bank være oplagt.

Når du laver en ansøgning igennem os, kan du sammenligne forskellige tilbud via vores online tjeneste, hvor du vil kunne modtage flere forskellige tilbud fra mere end 10 andre låneudbydere og banker udover Ferratum Bank. Det koster dig ingenting, og du forpligter dig ikke til at acceptere nogle af de tilbud, som du modtager på din brugerkonto. Du kan indsende en gratis og uforpligtende ansøgning på få minutter, og få svar på din ansøgning med det samme.

Lånevilkår hos Ferratum Bank

For at kunne gøre sig gældende til et lån hos Ferratum Bank Danmark, skal du leve op til disse 5 punkter:

 • Du skal være dansk statsborger og have fast bopæl i Danmark.
 • Du skal være fyldt 21 år.
 • Du skal have en regelmæssig indkomst på din bankkonto.
 • Du skal have dansk telefonnummer, e-mail adresse og dansk bankkonto.
 • Til sidst må du ikke være registeret i nogle gældsregistre som Debitor Registret og RKI.

Udover det bliver der foretaget en kreditvurdering af dig og din økonomi, som du skal give samtykke til med dit NemID/MitID.

Låneeksempel hos Ferratum Bank

Låneeksempel: Beløb: 25.000 kr., Løbetid 12 måneder, Samlede Kreditomkostninger 3048,66 kr., ÅOP 24.99%, Samlet tilbagebetalingsbeløb 28.048,66 kr., Fast debitorrente 22.51%, Minimumsbetaling* 2.337,39 kr.

*Minimum månedlig betaling: 3.5% af den udstående kredit eller min. 200 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 9 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 199 måneder.

Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kassekredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for, og tilbagebetaler den, når der ikke er behov mere. Tilbagebetalingsperioden afhænger af din valgte ydelse. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen hos Ferratum Bank.

Ferratums kundeoplevelser

Med ændringer på lånemarkedet har Ferratum også udviklet sine tjenester til at opfylde moderne behov. De lån som Ferratum tilbyder, er derfor meget sammenlignelige med andre lignende finansieringsløsninger.

Ifølge data indsamlet af Trustpilot, der indsamler kundeoplevelser, har en høj procent del af Ferratum Danmarks kunder, der har indsendt deres anmeldelser, været tilfredse eller meget tilfreds med den service, de har modtaget af Ferratum Danmark.

Ferratum Banks kundeservice

Du kan kontakte Ferratum Bank over telefon via deres kundeservice alle hverdage fra kl. 09:00 – 17:00. Ring på deres telefon: 70 20 70 46. Du kan også skrive til dem på ved at henvende dig over deres e-mail adresse: kundeservice@ferratumbank.dk.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende hvordan du laver din ansøgning eller andre spørgsmål, kan du kontakte os på hverdage mellem 09:00 - 15:00 på telefon: 93 75 99 59. Du er os velkommen til at kontakte os direkte på e-mail: kundeservice@saverium.dk.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.