Bådlån og finansiering - Bådlån og finansiering - Hvad koster det at køb 1 båd? | Saverium

Bådlån samt finansiering af bådkøb

At vi i dejlige Danmark har kilometer lange kyststrækninger og havne i snart hver by er en drøm for de fleste bilentusiaster. Det er forståeligt, at mange af os dansker går rundt med en drøm om at eje sin egen båd. Det giver lidt en helt anden form for frihed at kunne sejle rundt i sin egen båd og opleve de danske og udenlandske farvande.

Ligesom som så mange andre drømme, så koster drømmen om at kunne kalde en båd for ”Min båd” også en stor sum penge. Det er ikke en stor del af os, der hverken har lønnen eller opsparingen der kan smide pengene for prisen der står på købet af, ny motorbåd eller køb af en ny sejlbåd for eksempel. Dog skal du ikke opgive drømmen, for ligesom folk får en bil finansiering/optager et billån, er det skam også muligt at købe båden du drømmer om eller en brugt båd, ved hjælp af at tage et lån til båd, så du netop kan købe den båd som du går og drømmer dig om.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Hvilke slags både kan et lån til båd bruges til?

Optager du et bådlån igennem Saverium.dk bliver der ikke stillet spørgsmålstegn eller krav ved hvilken slags båd du har tænkt dig at bruge lånet på. Så hvilken slags båd, lånet skal bruges til, er op til dig, om det er en ny motorbåd, gammel sejlbåd eller hvilket mærke din ønske båd er blander vi os ikke i. Efter du har fået dit lån til båd igennem Saverium.dk og pengene står på din egen konto, har du fuld ansvar over hvad beløbet du har lånt skal bruges til. På den måde sikre du dig at du opnår fleksibilitet og frihed til at kunne finde netop den båd du har i tankerne.

Vi hos Saverium anbefaler at du grundigt undersøger båd markedet og finder en båd i høj kvalitet, for at få så meget som muligt ud dit lån til båd. Så inden du køber den første og bedste du har fået øje på, endelig tjek hjemmesider som eventuelt DBA. En anden super ide er at opsøge en bådforhandler for at også få en god snak og der er som regel altid også garanti på den ved køb af en båd hos en forhandler. Hvilke udgifter du skal tage højde for forklare Dansk Sejlunion.

Hvor er det muligt at søge om et lån til din båd?

Siden det er meget populært at købe båd i Danmark, er det nemmere end nogensinde at finde det korrekte lånetilbud om så det er til båd kørekort eller måske endda en billig husbåd. Det har bankerne samt online låneudbyder fundet ud af og er klar til at hjælpe dig med at skrue det helt perfekte lånetilbud sammen til køb af båd som kunne være alt fra et lån til båd på 250.000 kr. til et lån på 500.000 kr.

De fleste henvender sig som regel altid først til sin egen bank, og det er også tit det er den billigste løsning samt du får personlig rådgivning. Det er dog ikke altid den mulighed er der for alle så af den grund findes der på internettet nye låneudbyder som gør livet mere nemmere for dig så du kan få et lån til båd, så du kan købe din motorbåd eller hvilken anden som helst båd.

Lån hos banken

Hvis du ønsker at optage et bådlån i banken, kræver det ofte at du har sparet penge op så du har kredit. Det er muligt at få et billigt banklån til båd, men det kræver du har kredit, så du kan stille sikkerhed for de penge du låner. Det er nemlig ikke altid muligt at kunne låne hele beløbet om det så er til køb af en billig båd, bil eller hus.

Hvis du har en bil eller et hus kan du faktisk bruge en af disse ting som en sikkerhed og optjene hurtig kredit på den måde, som gør du kan i mange tilfælde forhandle dig en endnu lavere rente. Dermed vil bådlåns renten være billigere og du spare yderligere og kan få det billigste banklån på denne her måde.

Online låneudbydere

Der er i nogle tilfælde at det ikke er muligt den forhandler eller bank du ønsker at optage lånet igennem vil hjælpe dig med at finansiere din drøm om at eje en båd. Derfor findes der heldigvis et nemt og alternativt sted at finde de penge du skal bruge til købet af eventuelt en brugt motorbåd.

Har du næsen efter at optage et personligt lån eller dit bådlån på nettet er det ofte du kan låne uden at sikkerhed eller have en opsparing som du skal bruge til udbetaling klar.

Dog skal du være opmærksom på at optage et lån på nettet i nogle tilfælde kan være dyrere end banklånet. Der følgere ligesom ved et banklån gebyr og renter som der skal betales så det er vigtig man kan beregne løbetid og beregn lånet. Det er super hurtigt og nemt at gøre det på denne her måde.

Saverium.dk der samarbejder med nogle af de bedste banker i Danmark samt pengeinstitutter. På den måde er det muligt at have en bådlån beregner lige ved hånden og ved en enkelt ansøgning kan du få den sendt ud til låneselskaber som Fellow Finance, Resurs Bank, Basisbank samt flere og du vil modtage svar indenfor kort tid.

Hvilke krav stilles der for at få et bådlån?

Før du kan blive godkendt til at kunne optage et bådlån, skal du opfylde en række krav. Det fungerer mere eller mindre ligesom hvis du skal optage et normal privatlån på nettet. Ansøger du på nettet er en af de positive ting er du meget sjældent skal fremvise lønsedler, budgetter osv. Hvilket gør det meget mere enkelt at skulle optage lånet igennem en online udbyder som Saverium.dk.

Tager du i en fysisk bank er chancen stor for at du skal fremvise disse ting da du skal forklare hvad pengene skal bruges til og banken være sikker på du er i stand til at kunne betale lånet tilbage til dem.

  • Du må ikke være registreret i RKI

RKI står for Ribers kredit information, det er et register for folk der ikke betaler sine regninger. De udbyder som tilbyder bådlån, forbrugslån samt andre slags lån anvender RKI til at undgå de værste betaler. Det sker at nogle enkelte udbyder af bådlån til har nogle kampagner, hvor det er muligt at låne selvom man står registreret i RKI. Hvis du er registeret i RKI og blevet afvist, så skal du betale din gæld ud før det er muligt at kunne blive godkendt til at optage et nyt lån. Det er vigtigt at opnå en bedre kredit, for at kunne optage et lån til en båd, da de kan koste mange penge.

  • Dansk statsborgerskab

Ønsker du dig at skulle have en chance for at optage et bådlån, skal du have et NEM-ID samt være dansk statsborger. Når du skriver under på en aftale i forhold til dit lån, sker det nemlig online med dit NEM-ID. Udover det skal du også have bopæl i Danmark.

  • Du skal minimum være 18 år

Hvis du skal blive godkendt til at optage et bådlån online, skal du være fyldt 18 år. Der findes nogle udbyder som kræver du skal være over 20 år. Grunden til at ens alder spiller en rolle er fordi, låneudbyder vil være sikker på man kan betale tilbage, så de sikrer sig imod dårlige betalere. Det er meget sjældent at en person under 18 år har en særlig stor indkomst, og dermed vil chancen for at man er i stand til at kunne betale renterne og diverse omkostninger tilbage er lille. Dermed vil låneudbyder samt banker afvise personen med det samme.

OPS Uanset om du vælger at optage bådlånet i banken eller hos en online udbyder vil du altid blive kreditvurderet. Der indgår nogle faktorer i forhold til indkomst som ejerforhold altså bil, hus eller lejlighed osv. En kreditvurdering vil sikre dig at du som låneoptager får muligheden for at få den lavest omkostning og renter på dit lån til båd.

Skal du stille sikkerhed for at optage et bådlån?

Ønsker du at låne i banken, vil de som regel altid have pant i båden du køber i forhold til sikkerhed så de kan få deres penge tilbage, hvis du skulle ende i den situation at du ikke kan betale pengene du har lånt tilbage. Så der er chance for du skal stille sikkerhed for at optage et bådlån.

Det kan være en meget smart ide hvis banken er enig i aftalen. Hvis du stiller sikkerhed for det beløb du låner, vil det også betyde samtidig at du kan få en meget lavere rente end når du låner penge uden sikkerhed.

Foretager du lånet på nettet igennem en online udbyder som Saverium.dk behøver du sjældent at skulle stille sikkerhed for beløbet du ønsker at låne. Der bliver ikke stillet spørgsmål i forhold til hvad du skal bruge pengene til, om du kigger på billige både der til salg eller de dyre af slags. Det kan i nogle tilfælde betyde bådlånet bliver dyrere siden du ikke har noget sikkerhed og byde med.

Skal du lægge en udbetaling for at blive godkendt til et bådlån?

Vi var lidt inde på det tidligere med at de fleste banker gerne vil have du selv er i stand til at kunne lægge en udbetaling, hvis man ønsker at gøre sig gældende for at kunne få et bådlån.

Det som regel kun en procentdel af prisen på båden og satsen kan variere fra hvilken bank du henvender dig til.

Kigger du dig om på nettet er chancen for du skal lægge ud for udbetalingen selv yderst sjældent hvilket betyder du uden problem kan låne hele beløbet du står og mangler til din båd.

I en del tilfælde kan du kombinere de to former for lån, så du tager lånet til udbetalingen online og derefter optager resten af lånet i banken. På den måde får du samlet de fordele der er ved online lån samt et fysisk banklån.

Altid husk at vælge den korteste løbetid som muligt som din økonomi kan holde til for dit forbrugslån, så du hurtigst muligt kan komme af med udgifterne.

Hvordan beregner du prisen på et bådlån?

Du kan enten ringe rundt eller sende en e-mail til de banker eller låneudbydere du vil optage et bådlån hos. Derefter vil de vende tilbage med et lånetilbud i forhold til hvor meget de kan tilbyde dig og til hvilke låneomkostninger Det er de meste normale måde man vil beregne prisen på et bådlån, hvis du ikke anvender en platform som Saverium.dk.

Du kan forene flere forskellige lån til et samlelån også derefter regne ud, hvor meget lånet ender med at komme til at koste dig, samt om båden er prisen værd.

Er det muligt at sammenligne priser på lån til en båd?

Saverium.dk har gjort dig den tjeneste at sammenligne de tilbud du får tilsendt bare med en enkelt ansøgning. Så i stedet for du skal selv til at beregne masse banklån fra forskellige steder har Saverium.dk gjort det for dig. Når du sidder med de tilbud vi har hentet ind som vores partner har præsenteret og skræddersyet til dig, kan du vælge hvilken en der netop passer allerbedst til det du ønsker dig samt ikke får din økonomi til at falde sammen.

Når du sammenligner de forskellige priser på dit bådlån, er det ÅOP du skal holde øje med. Det tal viser nemlig dig de Årlige Omkostninger i Procent som viser de udgifter du skal betale til svarer til når det kommer til lånebeløbet.

Der findes en masse låneudbydere som alle vil låne dig penge, så hvorfor ikke gør det nemt for dem samt dig selv ved at kun lave en ansøgning og nå ud til dem alle sammen? Det eneste du skal gøre, er at udfylde en låneansøgning på Saverium.dk. Imens vi sender din ansøgning ud til vores partner, kan du kigge dig om efter den båd der netop vil være det perfekte match for dig. Du udfylder bare hvilken løbetid samt beløb du ønsker dig, så sørger vi for de tilbud du får overholder dine krav som du stiller.

Skulle du have nogle spørgsmål til vores service, så tøv ikke med at kontakte os på mail igennem kundeservice@saverium.dk. Vi besvarer hellere end gerne din henvendelse så vi kan få gjort din drøm om en båd i opfyldelse så du kan nyde de mange kyststrækninger og friheden.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.