Lånetilbud - Få flere tilbud med en ansøgning | Saverium

Lånetilbud

Udvalget af lånetilbud er nærmest uendeligt. Det er ensbetydende med, at du har utallige muligheder for at låne penge på nettet, uanset dit formål.

I dag fås online lån i mange størrelsesordener, hvorfor du kan låne fra 100 kr. til 500.000 kr. Derfor kan de fleste behov opfyldes af et online lån, hvad enten formålet er at købe nye møbler, renovere boligen eller betale en uforudset regning.

Vær dog opmærksom på, at der er stor forskel på de dyreste og billigste lån, hvorfor det er essentielt at få lånetilbud fra flere banker, med henblik på at lave en grundig sammenligning af de modtagne lånetilbud. Kun på denne måde kan du sikre, at du får det billigste lån.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Indhent lånetilbud fra flere banker hos Saverium.dk

Det behøver ikke nødvendigvis at være besværligt og tidskrævende at få lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Hos Saverium.dk skal du blot udfylde en enkelt låneansøgning, også får du indhentet lånetilbud fra flere af vores samarbejdspartnere. Blandt vores samarbejdspartnere finder du bl.a. LånLet, Basisbank, Express Bank, Resurs Bank, Fellow Finance m.fl.

Når du indsender en låneansøgning via Saverium, får du øjeblikkeligt svar på, hvorvidt din ansøgning er godkendt eller ej. Derfor skal du ikke vente utålmodigt på svar, som det kan gøre sig gældende i de traditionelle pengeinstitutter.

Desuden præsenteres du for alle de billige lån på én side, hvorved du nemt kan sammenligne lån fra udbyderne. Det medfører selvfølgelig, at du får betydeligt lettere ved at udvælge det mest optimale lån, set med dine øjne.

Derudover er det helt uforpligtende at bruge Saverium.dk til at indhente lånetilbud, hvorfor du ikke er forpligtet til at acceptere et af de modtagne tilbud. Det vidner naturligvis om, at ønsker du at låne penge nu, så er du havnet det helt rette sted.

Hvorfor er det essentielt at indhente flere forskellige lånetilbud?

Står du overfor at skulle låne penge, vil du sandsynligvis gerne sikre, at du accepteret det bedste lånetilbud. Det er dog vanskeligt at garantere dette, hvis ikke du udfører en grundig sammenligning af banker og modtagne tilbud.

For at kunne sammenligne banker og tilbud, kræver det dog, at du indhenter en håndfuld forskellige tilbud. Der er intet problematisk forbundet med at få flere tilbud på lette lån, da tilbuddene ikke er forpligtende. Du kan derfor indhente lige så mange tilbud, du har lyst til.

Du kan finde mange billige lån online. Derfor er det bestemt ikke umuligt at få et let lån, uden at rente- og gebyromkostninger er høje. Desværre er der også mange lån, der udbydes af onlinebaserede lånevirksomheder, der ikke kan betragtes som værende billige.

Store prisforskelle nødvendiggør sammenligning af lån

Årsagen til, at det er vigtigt at få flere lånetilbud, før du sætter din underskrift på en endegyldig låneaftale er, at du skal udføre en grundig lån sammenligning.

En sammenligning udføres naturligvis med henblik på at undgå de dyreste aktører på markedet. Når du udfører din sammenligning er det dog vigtigt, at du ved, hvad du skal sammenligne ud fra – og om de modtagne tilbud overhovedet kan sammenlignes.

Som udgangspunkt kan alle lånetilbud sammenlignes, men ikke alle tilbud kan holdes direkte op mod hinanden. Er der eksempelvis forskel på løbetiden på de to lånetilbud, kan de ikke sammenlignes direkte med hinanden.

Sammenlign lånetilbud med afsæt i ÅOP

Når du skal sammenligne lånetilbud, så sammenlign altid med afsæt i ÅOP. Mange begår den fejltagelse, at de tror, at renten er lånets eneste omkostning. Sådan forholder det sig dog ikke.

Derfor er det ikke tilstrækkeligt at sammenligne lånetilbud med afsæt i renten. Der er nemlig adskillige andre låneomkostninger, der også skal inddrages i sammenligningen. Heldigvis behøver man dog ikke sammenligne hver enkelt omkostning enkeltvis.

I stedet skal sammenligningen laves med afsæt i ÅOP, som er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det er et tal, der samlede lånets totale omkostninger på årlig basis og fremviser det i form af et procenttal.

Sammenlign lån med en samme lånebeløb og løbetid

Når du skal sammenligne priser på lån med afsæt i ÅOP, er det essentielt, at de lånetilbud, der sammenlignes, har ens lånebeløb og løbetid. Er det ikke tilfældet, er det ikke muligt at sammenligne dem en til en.

Årsagen til dette er, at begge parametre har direkte indvirkning på ÅOP'en. Hvis løbetiden forlænges, deles omkostningerne også ud over en længere periode. Det vil medføre, at lånets ÅOP kan virke mindre, selvom de totale omkostninger er højere.

Lånebeløbet har selvsagt også indflydelse på ÅOP, da et større lånebeløb vil resultere i højere omkostninger – blandt andet fordi en rente på lån beregnes med udgangspunkt i lånebeløbet. Derfor vil en rente på 7 % koste dig dyrere på et lån på 10.000 kr., end på 3.000 kr.

Når du indhenter dine tilbud, er det derfor vigtigt at specificere samme lånebeløb og løbetid over for låneudbyderne. Selvom du husker at gøre dette, skal du fortsat læse lånetilbuddene nøje, for at sikre, at der faktisk er tale om et tilbud med ønsket løbetid og lånebeløb.

Kig også efter den totale tilbagebetaling

Der findes rigtig mange billige lån med lav rente, der virker attraktive. I hvert fald indtil man ser på den totale tilbagebetaling. Netop derfor er det essentielt, at du gør dette, da det giver dig et bedre billede af, hvorvidt et lån er dyrt eller billigt.

Desværre er der mange, der blot har fokus på at få penge nu, hvorfor de udelukkende holder øje med renten eller ÅOP. I nogle tilfælde kan sidstnævnte være tilstrækkeligt, men det er sjældent tilfældet. Derfor rådes du til altid at holde øje med de totale omkostninger.

Desuden kan det også være en god måde at sammenligne lånetilbud med forskellige løbetider, hvilket ikke er en mulighed, hvis du udelukkende sammenligner med afsæt i ÅOP.

Hvad det også vil sige er, når du skal finde et ideelt lån, så ansøg om lån med omhu, og først efter du har skabt et overblik over de samlede omkostninger.

Prisen er ikke det eneste afgørende aspekt af et lånetilbud

Når du skal finde et ideelt og appellerende finans lån for dit vedkommende, er det vigtigt at understrege, at det bedste lånetilbud ikke udelukkende afhænger af det finansielle aspekt.

Det bedste lånetilbud er det, der passer bedst til dig. Derfor kommer det også meget an på din individuelle situation, hvilket lån, der egner sig bedst til dig.

Det kan være, at du ønsker at få et lånetilbud til bolig uden om banken, men det kan også være, at du prioriterer et forbrugslån med en hurtig udbetaling. For andre handler det måske om at kunne få et lån med medansøger, der resulterer i lavere låneomkostninger.

Det bedste lån er derfor ikke blot et lån med en lave låne rente. Der er flere andre faktorer, der også kan være vigtige for dig. Blandt andet er nedenstående parametre værd at overveje:

  • Mulighed for pause eller afdragsfrie måneder
  • Mulighed for at forhøje det oprindelige lån
  • Mulighed for tidlig indfrielse uden omkostninger hertil
  • Mulighed for låneforsikring
  • Mulighed for at tilføje en medansøger

Hvad kan jeg låne til?

Fordelene ved at optage et lån på nettet er mange. En af de mest fremtrædende fordele er, at lånevirksomhederne ingen interesse har i, hvad pengene bruges til.

Derfor vil der ikke være nogen, der snager i, hvordan de lånte penge spenderes. Af denne årsag har du friheden til at bruge dem til alt fra shoppeture til betaling af uforudsete regninger.

I denne sammenhæng bør det også nævnes, at flere lånevirksomheder tillader lån op til 500.000 kr., hvorfor du kan låne penge til de fleste formål på nettet. Pas dog på, at du ikke lader dig rive med, når du indhenter lånetilbud – du bør nemlig ikke låne mere, end du har brug for.

Hvad har indflydelse på mine lånetilbud?

Der er mange faktorer, der har indflydelse på dine lånetilbud. Netop derfor har lånevirksomhederne ikke faste listepriser, men beregner derimod altid personlige og individuelle lånetilbud ud fra en kreditvurdering.

Det er også ensbetydende med, at du ikke undgår en kreditvurdering, når du ansøger om et lån. Havde du gjort dig forhåbninger om dette, bliver du skuffet. Alt fra traditionelle pengeinstitutter til moderne lånevirksomheder foretager nemlig kreditvurdering af deres låntagere.

Når en långiver foretager en kreditvurdering, er der flere faktorer, der bliver inddraget. Det er ganske vist forskelligt fra udbyder til udbyder, men nedenstående faktorer er altid inkluderet i kreditvurderingen.

1. Indkomst

Din indkomst er en af de mest afgørende aspekter af din kreditvurdering. Hvis ikke din indkomst er tilstrækkeligt højt til, at den kan garantere långiveren, at du har råd til den samlede tilbagebetaling, får du naturligvis ikke bevilliget et lån eller tilsendt et lånetilbud.

Derfor afhænger det maksimale lånebeløb direkte af din indkomst. Har du en høj indkomst, kan du naturligvis låne et højere beløb. Det er dog ikke udelukkende din indkomst, der definerer dit potentielle lånebeløb – uanset hvilken lånetype, der er tale om.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er ensbetydende med, at du skal have et job. Din indkomst kan derfor sagtens være i form af SU, kontanthjælp, dagpenge mv. Enkelte långivere kræver dog et fast arbejde, om end det ofte er i forbindelse med større lånebeløb.

2. RKI

Er du registreret som dårlig betaler i RKI, er der ingen potentiel mulighed for at optage et lån – heller ikke i tilfælde af, at det er et mini lån på 1.000 kr. En registrering i RKI (Ribers Kredit Information) er en direkte afvisning hos samtlige långivere.

Skal du gøre dig forhåbninger om at låne penge, er du derfor nødt til at få slettet din registrering, hvilket kun kan lade sig gøre på to måder:

  1. Du kan betale den gæld, der har resulteret i din registrering
  2. Du kan vente i fem år, hvorefter din registrering automatisk slettes

I denne sammenhæng er det dog vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er ensbetydende med, at din gæld slettes, hvis du vælger løsning nr. to.

Derimod betyder det blot, at din registrering i RKI fjernes. Derfor rådes du selvfølgelig også til at vælge løsning nr. et. Det medfører ikke blot, at din registrering fjernes, men også, at din gæld er ude af verden.

3. Rådighedsbeløb

Til trods for en høj indkomst, er du ikke garanteret at kunne få bevilliget et stort lån. Dit rådighedsbeløb er nemlig også afgørende. Det er nemlig det, der er afgørende for, hvorvidt du har råd til tilbagebetalingen af dit lån.

Dette er ensbetydende med, at der også tages højde for din eksisterende gæld. Derfor er det ofte også noget, du vil blive bedt om at oplyse, når du ansøger om om at få et lånetilbud.

At der tages højde for dette, er dog udelukkende en fordel. Det sikrer mod, at du optager et lån, du ikke har råd til. Angiv derfor altid korrekt tal, når du skal oplyse om nuværende gæld, rådighedsbeløb mv. Det er nemlig lige så meget for din egen skyld.

Sådan forøger du dine chancer for at blive godkendt

Når du skal ansøge om at få et lånetilbud, handler det ikke blot om at finde den bedste bank i Danmark, hvor du kan ansøge om et lån. Det handler også om at give sig selv de bedst mulige forudsætninger for at få bevilliget et lån.

Du finder både mange gamle og nye lån i Danmark, som adskiller sig på baggrund af flere forskellige punkter. Fælles for de fleste er dog, at nedenstående forbedrer chancerne for at blive godkendt hos lånevirksomhederne.

Få en medansøger på dit lån

Er I to om at ansøge om lånet, kan långiverne være mere villige til at godkende låneansøgningen. Ligeledes vil de ofte også sænke renterne på lånet, da I er to om at dele betalingen. Det er en fordel for långiver, da det minimerer risikoen for, at pengene ikke tilbagebetales.

Forlæng lånets løbetid

At forlænge lånets løbetid kan ligeledes have indflydelse på, hvorvidt du bliver godkendt eller ej. Det vil resultere i, at den månedlig ydelse bliver mindre, hvorfor tilbagebetalingen bliver mere overskuelig. Dog vil det også betyde, at de totale omkostninger stiger.

Afdrag på lånet via Betalingsservice

Der er flere fordele ved at tilmelde din betaling til Betalingsservice. Du undgår nemlig ikke blot omkostninger til girokort og administration, men øger også chancerne for, at långiver godkender din ansøgning, hvis du accepteret betaling via Betalingsservice på forhånd.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.