Billige lån - Find hurtigt det billigste lån på nettet | Saverium

Billige lån

Internettet byder på et utal af måder, hvorpå du kan låne penge. Har du et ønske om at optage et billige lån, hvad end formålet med dette måtte være, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle lån er lige billige.

Derfor er det vigtigt, at du går tålmodigt og struktureres til værks, hvis du skal låne penge billigt. Selvom et lån ved første øjekast kan virke billigt, kan sandheden være en helt anden. Derfor er det vitalt, at du nærlæser dine lånetilbud fra ende til anden.

Hos Saverium.dk har vi gjort det nemt at indhente tilbud på billige lån fra vores partnere, hvilket omfatter velrenommerede udbydere som Lån Let, Basisbank, Resurs Bank, Tando, Express Bank m.fl.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Lån billigt i samarbejde med Saverium.dk

Hos Saverium.dk har vi gjort det nemt at optage et lån billigt. Når du udfylder vores ansøgningsformular, modtager du lånetilbud fra vores partnere, som præsenteres på overskuelig vis på én side. Derved har du let ved at vælge det forbrugslån, der appellerer mest til dig.

Når du har udfyldt ansøgningen, får du øjeblikkeligt svar. Du vil derfor ikke skulle vente utålmodigt på et svar om, hvorvidt du er blevet godkendt. Ligeledes kan du forvente, at samtlige lånetilbud er kalkuleret med udgangspunkt i den udfyldte ansøgning og udarbejdet specifikt til dig.

At indhente tilbud via Saverium.dk er desuden helt og aldeles uforpligtende. Skulle der – mod forventning – ikke være et tilbud, der tiltaler dig, kan du blot afvise dem alle. Der er derfor ingen risiko forbundet med at indhente lånetilbud her på siden.

Falder du for et af de billige kviklån, du bliver præsenteret for, kan du glæde dig over, at der hverken stilles krav til sikkerhedsstillelse eller dokumentation. Ligeledes foregår hele processen på nettet, hvorfor du kan optage et billigt lån med lav rente på ganske få minutter.

Sådan finder du de billigste lån på nettet

Du finder rigtig mange billige lånemuligheder på nettet. Blandt disse ønsker du sandsynligvis at garantere, at du finder det billigste lån af dem alle. Grunden den nye lovgivning som er blevet fastslået omkring forbrugslån, er det nu billigere end nogensinde før.

Før du giver dig i kast med at lede efter et billigt lån uden sikkerhed, er der dog en række faktorer, der skal være styr på forinden. Det er i særdeleshed med hensyn til din privatøkonomi.

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvor du har brug for at låne. Herudover er det også vigtigt, at du kender dit månedlige rådighedsbeløb forholdsvis præcist. Har du ikke et indgående kendskab til dette, ved du reelt ikke, hvad du kan afbetale på dit billige lån med NemID hver måned.

Når du skal optage et billigt forbrugslån på nettet, er det hovedsageligt nedenstående parametre, der skal være styr på.

1. Hvor meget vil du låne?

Før du overhovedet kan gå i gang med at lede efter billige lån uden sikkerhed, er du nødt til at tage stilling til, hvor mange penge du ønsker at låne.

Det kan lyde indlysende, men det er essentielt, at du låner den rette sum penge. Selvom du falder over et billig lån uden sikkerhed, bør du fortsat ansøge om det beløb, du reelt har brug for – hverken mere eller mindre.

Låner du for lidt, kan du være nødsaget til at optage yderligere et quicklån senere, hvilket kan blive dyrere end nødvendigt. Låner du for meget, bliver det også dyrere, da de løbende renteomkostninger dermed beregnes ud fra et højere beløb.

Når du skal vurdere, hvad du har råd til at låne, bør du følge nedenstående fremgangsmåde:

  1. Lav et detaljeret budget: Start med at lægge et budget. Med et detaljeret budget, får du et overblik over dine præcise udgifter samt dit månedlige rådighedsbeløb.
  2. Sæt et realistisk beløb: Når du skal vælge den rette månedlige ydelse, skal du vælge en ydelse, der hverken er for høj eller lav. Vælger du en for høj ydelse, risikere du, at du ikke kan overholde låneaftalen. Vælger du derimod en for lav ydelse, bliver det blot unødigt dyrt at betale privatlånet tilbage.
  3. Find rette løbetid: Lånets løbetid er afgørende for, hvor dyrt det bliver. Jo hurtigere du betaler lånet af, desto færre renter vil der blive pålagt i perioden. Hvad end du vil sikre, at du får det billigste kviklån, billigste boliglån eller billigste billån, er en kort løbetid en nødvendighed i denne sammenhæng.

2. Lang eller kort løbetid?

Før du kaster dig ud i at lede efter et billig lån, skal du have en idé om, hvor hurtigt du er i stand til at tilbagebetale det beløb, du skal låne.

Hvis du har fastlagt det beløb, du ønsker at låne, og ligeledes har kendskab til dit månedlige rådighedsbeløb. Dermed kan du også vurdere, hvilket beløb, du har mulighed for at afdrage med.

Det er nærliggende at tro, at det billigste forbrugslån er det, der har den laveste månedlige ydelse. Vælger du et lån med længere løbetid, vil de samlede omkostninger og den samlede tilbagebetaling ligeledes være tilsvarende større.

Vil du være sikker på, at du får et billig lån med lav rente, er det vigtigt at vælge et lån med kort løbetid. Det garanterer nemlig, at låneomkostningerne ikke løber på i en lige så lang periode.

3. Fast eller variabel rente?

Overordnet set er der to renteformer at vælge mellem, når du skal optage et lån fast eller variabel rente.

Når du kigger på billige lån med lav rente, vil du opleve, at det som udgangspunkt er en variabel rente, der er lavest. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan få et billigt lån med fast rente, hvorfor der intet er i vejen for at jagte det billigste lån med fast rente.

Årsagen til, at en variabel rente som regel er den billigste løsning er, at den svinger i takt med markedsrenten. Det vil sige, at renten kan falde, hvilket vil medføre, at du får et billigere lån. Omvendt kan den også stige, hvorfor du kan risikere at få et dyrere lån.

En fast rente er derimod, hvad navnet antyder; fast. Det vil sige, at den forbliver den samme under hele låneperioden. Når du skal vælge renteform, skal du gøre op med dig selv, om du vil satse eller gå den sikre vej.

I dag fås de fleste quick lån udelukkende med fast rente. Ønsker du eksempelvis at søge et lån på 5000 kr. eller et lån på 15000 kr., er det sjældent muligt at vælge en variabel rente.

Er der tale om et større lån, som eksempelvis et billigt billån eller et billig forbrugslån med stort lånebeløb, kan du hos visse udbydere selv vælge renteform. I et sådant tilfælde skal du derfor gøre op med dig selv, hvorvidt du foretrækker en fast eller variabel rente.

Dit billige lån med lav rente er ikke det eneste afgørende parameter

Vil du gerne låne penge nemt, hurtigt og billigt, så lån penge på nettet. Hvad enten du leder efter billige forbrugslån, billige billån eller en helt tredje låntype, er det vigtigt at være opmærksom på, at renten ikke er det eneste afgørende parameter.

Til trods for, at hovedparten af de billige lån har lav rente, er der også andre omkostninger forbundet med at søge et lån.

Når du vil sammenligne forskellige lånemuligheder, er der derfor flere faktorer at tage højde for. Blandt andet er der også visse etablerings- og gebyromkostninger, der skal betales – og disse er naturligvis ikke indregnet i lånets rente.

Derfor rådes du til at sammenligne forskellige lånetilbud med afsæt i ÅOP. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og er et tal, der omfatter lånets rente samt de forskellige gebyrer, der pålægges privatlånet (etableringsomkostninger, administrationsgebyrer og fakturering).

Vær dog opmærksom på, at ÅOP udelukkende kan bruges som direkte sammenligneligt parameter, hvis lånetilbuddenes løbetid og lånebeløb er identiske. Er det ikke tilfældet, er der andre muligheder for at sammenligne tilbuddene.

Hold øje med lånet samlede tilbagebetaling

Hvad koster det at låne et vist beløb? Det er sandsynligvis noget, de fleste har interesse i at vide, før de optager et lån.

Når du skal vurdere, hvad et givent lån vil koste, kan ÅOP'en give en nogenlunde idé om det. Vil du gerne vide, hvad det koster i kroner og øre, er det derimod den samlede tilbagebetaling, du skal holde øje med.

I og med, at det er den samlede tilbagebetaling, der kigges på, er det også muligt at bruge dette tal til at sammenligne forskellige privatlån. Det vil sige, at du sagtens vil kunne sammenligne et hurtig lån med en løbetid på 24 måneder med et lån på tilsvarende beløb med løbetid på seks måneder.

Lån penge billigt – er det muligt for alle?

Du har sandsynligvis hørt, at ønsker man undgå bankernes mange og strenge krav, så lån penge billigt online. Men er det ensbetydende med, at de onlinebaserede lånevirksomheder ingen krav stiller til deres låntagere og er det muligt for alle?

Nej, ikke helt. Dog er kravene både færre og mildere, hvorfor de fleste kan få bevilliget et online lån. Dermed ikke sagt, at alle kan få et billigt lån med lav rente på nettet.

Derfor bør du undersøge krav og betingelser hos de gældende låneudbydere, før du indsender en låneansøgning. Hos samtlige udbydere vil du naturligvis blive bedt om at angive en række oplysninger om din økonomiske situation.

Ud fra de angivne økonomiske oplysninger, foretages en kreditvurdering. Her vurderer långiver, hvorvidt din økonomi kan bære det ønskede lån. Ligeledes er det også med udgangspunkt i denne, at långiveren fastsætter lånets rente.

Da det er en risikovurdering fra långivers side, medfører en bedre kreditværdighed selvfølgelig en bedre låneaftale. Derfor vil det afspejle sig direkte i lånets rente og vilkår, hvis det vurderes, at du har en god kreditværdighed.

Mange låneudbydere har også alderskrav. Selvfølgelig er de alle forpligtet til at sikre, at du er fyldt 18 år og dermed er myndig. Langt fra alle aktører er dog villige til at yde lån til 18-årige, hvorfor de i stedet har fastsat en minimumsalder på 21, 23 eller 25 år.

Billigt og hurtigt lån trods RKI – kan det lade sig gøre?

Vil du gøre dig forhåbninger om at låne penge, må du ikke være registreret i RKI. Det er ikke blot gældende, hvis du vil optage et hurtigt lån hos en onlinebaseret udbyder – det udelukker dig nemlig også fra enhver lånemulighed i banken.

Derfor er det ikke muligt at optage et lån trods RKI, hvis du er stemplet som dårlig betaler i Ribers Kredit Information. Før du kan gøre dig forhåbninger om et lån, er du derfor nødt til at få slettet din registrering.

Registreringen i RKI kan fjernes på to måder:

  • Du kan betale den gæld, der er skyld i din registrering
  • Du kan vente fem år, hvorefter din registrering som dårlig betaler automatisk fjernes

Sidstnævnte løsning lyder sandsynligvis appellerende, men vær dog opmærksom på, at den slettede registrering ikke er ensbetydende med, at din gæld er væk. Din gæld vil fortsat eksistere – det er blot din registrering i RKI, der fjernes.

Få et billigere lån med en medansøger

Ikke alle har muligheden, men såfremt det er muligt, er det fornuftigt at overveje at ansøge om et lån med en medansøger med chancen om at få et billigere lån. Der er stor sandsynlighed for, at det vil resultere i et bedre tilbud, hvis du ansøger med en anden person, end hvis du ansøger alene.

Årsagen til dette er, at låneudbyderen vurderer, at jeres fælles kreditværdighed er bedre, da I er to om at dele låneforpligtelserne. Det minimerer selvfølgelig långivers risiko, hvorfor de trygt kan sænke renteniveauet.

Ikke et krav, at medansøger er din partner

Mange tror fejlagtigt, at det er et krav, at det er en samleverske, der skal være medansøger. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Derimod kan det være en hvilken som helst person, der er din medansøger. Derfor kan det sagtens være en ven, et familiemedlem e.l.

Endvidere er dette ensbetydende med, at din medansøger ikke nødvendigvis behøver at være en person, som du deler adresse eller økonomi med.

I denne sammenhæng er det vigtigt at være opmærksom på, at I begge hæfter for lånet. Hvis den ene part misligholder lånet, er den anden part forpligtet til at betale. Af denne årsag er det vigtigt at vælge en medansøger, som du stoler på.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.