Lån med lav rente - Spar på dit lån med fast lav rente | Saverium

Lån med fast lav rente

Har du intentioner om at låne penge, foretrækker du sandsynligvis et lån med fast lav rente. Spørgsmålet er, om det overhovedet kan lade sig gøre?

Det kan det heldigvis, da den stigende konkurrence blandt internettets mange låneudbydere har resulteret i, at markedet i dag byder på en lang række billige lån med lav rente. Har du indledt jagten efter et lån med lav rente, vil du derfor næppe blive skuffet.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Indhent uforpligtende tilbud på lån med fast rente hos Saverium

At optage et billig lån med fast rente forudsætter, at du indhenter tilbud fra forskellige låneudbydere. Udbydernes priser varierer kraftigt, hvorfor du risikerer at optage et dyrt lån, hvis du nøjes med at indhente et enkelt lånetilbud.

Heldigvis har vi hos Saverium.dk gjort det nemt at indhente flere uforpligtende lånetilbud, og dermed også at få et lån til lav rente. Ved at udfylde vores ansøgningsformular, modtager du nemlig tilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Vi samarbejder nemlig med anerkendte låneudbydere som Express Bank, Basisbank, Resurs Bank m.fl. Efter at have udfyldt vores formular, er det derfor disse aktører, der fremsender et tilbud på forbrugslån til dig.

Fælles for alle vores samarbejdspartner er, at de er bredt kendt for at tilbyde billige lån med fast lav rente i forskellige størrelsesordner. Hertil er det også vigtigt at notere sig, at alle tilbud er udregnet og udarbejdet specifikt til dig, hvilket gøres med afsæt i de angivne informationer i din ansøgning.

Du får svar på din ansøgning med det samme, hvorfor du ikke skal vente utålmodigt på besked om, hvorvidt du kan tilbydes et privatlån med lav rente. Endvidere er det helt og aldeles uforpligtende at udbede dig tilbuddene. Er der ikke ét, der frister, kan du frit afslå dem alle.

Når du optager hurtige lån til lav rente via førnævnte udbydere, har du selvfølgelig ikke pligt til at stille sikkerhed for lånet. Ligeledes er der heller ikke krav om, at du kan dokumentere, hvad pengene skal bruges til.

Fast rente vs. variabel rente: Hvad er bedst?

I forbindelse med optagelsen af et quicklån, er der mange elementer, der skal overvejes. Blandt andet skal du overveje, hvorvidt du ønsker at optage et hurtig lån med fast eller variabel rente og hvad er bedst for dig.

Der er selvfølgelig fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor du skal vurdere, hvilken renteløsning, der er den mest fordelagtige for dit vedkommende. Derfor er det heller ikke tilstrækkeligt at lede efter et privatlån til lav rente, da du også skal være opmærksom på, hvorvidt den er variabel eller fast.

Fordele ved en fast rente

Et lån med fast lav rente varierer ikke fra måned til måned. Af denne grund har du fra start et overblik over lånets samlede omkostninger samt størrelsen på den månedlige ydelse. Foretrækker du at have vished over, hvad det koster at låne penge, er det fornuftigt at vælge et lån med fast rente. Når du skal optage et lån, så forsøg så lån penge billigt, så vidt det er muligt, men ikke på bekostning af, at du mister overblikket.

Har du i forvejen svært ved at overskue din økonomi, er du bedre stillet med en fast rente, selvom den typisk er en kende højere, end en variabel rente.

Ulemper ved en fast rente

Der er ikke kun fordele forbundet med at vælge et lån med fast rente. Der er også ulemper, hvorfor du skal vurdere, hvorvidt du mener fordelene vejer op for ulemperne.

Leder du efter et lån med laveste rente, vil du opleve, at det i de fleste tilfælde er et lån med variabel rente. Det skyldes, at låneudbyderne typisk kræver en højere rente, mod at den bliver fast, og du derfor får et bedre overblik over lånets samlede omkostninger.

Vil du være sikker på at få et billigt lån med fast lav rente, er det som regel låneprodukter med variabel rente, du skal holde øje med. Vægter du det højt at have kendskab til lånets omkostninger på forhånd, bør du i stedet lede efter det billigste lån med fast rente.

Hvad koster det at låne med fast rente?

Når der er tale om at låne med fast lav rente, er det vigtigt, at du har styr på alle omkostninger forbundet med lånet. Det er nemlig ikke kun renten, der er afgørende for, hvad lånets samlede omkostninger i kr. og øre bliver.

Det er nærliggende at tro, at et lån med laveste rente er den billigste løsning. Det kan det sagtens være, men er faktisk sjældent tilfældet. Det skyldes, at der også er andre omkostninger forbundet med at optage et lån.

Endvidere er der også forskel på, hvad det koster at optage et lån, alt afhængigt af den enkelte långiver samt dine personlige og økonomiske informationer. Når långiverne skal afgøre, hvor meget dit lån skal koste, tages der blandt andet udgangspunkt i nedenstående:

  • Din indkomst: Långiverne undersøger din indkomst, og bruger denne til at vurdere dine muligheder for tilbagebetaling
  • Dine udgifter: Det er ikke blot dine indtægter, der er interessant for långiverne. Har du udgifter, der minimerer dit rådighedsbeløb, medfører det selvfølgelig en lavere kreditværdighed.
  • Din RKI-status: Er du registreret i RKI, er der ikke mulighed for at låne penge. Derfor er det selvsagt også noget, der bliver undersøgt, før et eventuelt lånetilbud bliver afgivet.

Når långiverne skal vurdere, hvorvidt du ønsker at bevillige dig et lån, handler det i bund og grund om, hvor sikre de føler sig på, at du har råd til tilbagebetalingen.

Jo mere sikre de er på dette, desto billigere bliver det som regel også. Hvis du vil gøre dig forhåbninger om at optage et kviklån med lav rente, forudsætter det derfor en god kreditværdighed.

Du har sandsynligvis hørt, at hvis du vil låne billigt, så lån penge med lav rente. Det er nærliggende at tro, at det er nok, men det er det ikke. Når du skal vurdere, om du har råd til et givent lån, er der derfor flere andre omkostninger at holde øje med.

Mange omkostninger forbundet med at låne penge

Når du leder efter billige lån til lav rente, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at renten ikke er den eneste omkostninger, der skal betales, når du optager et hurtig lån med lav rente. I forbindelse med lån af penge, er der mange, der har den opfattelse, at en billig rente vidner om, at lånet er billigt. Det kan sagtens være tilfældet, men det er ikke en garanti, da der også er andre omkostninger at tage højde for.

I nogle tilfælde kan det faktisk vise sig, at det er dét lån med laveste rente, der er det dyreste, når man udregner lånets totale omkostninger. Hvis det er muligt, så lån penge til lav rente, men husk ikke at tage højde for øvrige omkostninger.

Herunder får du en oversigt over de forskellige omkostninger ved lån:

  • Renter: Der vil altid være renter på dit lån. Det er en procentsats, der lægges oveni dit lån, og som tilskrives hver måned som omkostning for lånet. Renten på dit lån bliver altid fastsat med udgangspunkt i din kreditvurdering.
  • Administrationsgebyrer: Det er et gebyr, der tillægges på hver opkrævning. Det er forskelligt fra aktør til aktør, hvor stort et gebyr, der er tale om. Ofte er det på mellem 25 og 30 kr. pr. Måned.
  • Stiftelsesgebyrer: Dette er et gebyr, der udelukkendes betales én gang. Det opkræves i forbindelse med oprettelsen af lånet. Det dækker over det arbejde, långiver har med at oprette lånet.
  • PBS-gebyrer: Har du tilknyttet betalingen af dine afdrag til en PBS-aftale, kan der forekomme et gebyr for dette. Det er værd at undersøge, da du kan spare en lille sum penge ved at vælge en anden betalingsløsning.

Ovenstående omkostninger er de mest gængse omkostninger forbundet med et lån. Der kan dog forekomme låneprodukter, der også har yderligere omkostninger forbundet med sig. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at nærstudere dette.

Når du skal finde billige lån, kan det derfor være svært at skabe et overblik over de mange omkostninger. Heldigvis har långiverne pligt til at fremvise låneaftalens ÅOP, hvilket er et tal, der samler alle lånets omkostninger.

Hvad er ÅOP?

Når du skal finde det billigste lån, er det vigtigt at sammenligne ud fra ÅOP. For at kunne lave en reel sammenligning, er det dog nødvendigt, at du først og fremmest har en forståelse for, hvad ÅOP betyder.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Tallet dækker ikke blot over lånets rente, men også samtlige andre omkostninger forbundet med det pågældende lån. Derfor er det også en god indikator for, hvorvidt et lån er billigt eller ej.

Når du bruger ÅOP til at sammenligne dine modtagne lånetilbud, er det lettere at finde dét, der er det billigste. Holder du udelukkende øje med, om det er et forbrugslån med lav rente, kan du blive grumt overrasket, når de totale omkostninger viser sig.

Derfor er det essentielt, at du ikke falder i denne faldgrube, som mange låntagere gør. Brug i stedet altid ÅOP, når dine lånetilbud skal sammenlignes – men husk dog, at alle tilbud skal have samme løbetid og lånebeløb, hvis sammenligningen skal være retvisende. Hvis du er ny til disse ”bank ord” så har Finanstilsynet.dk lavet en ordbog som kan hjælpe dig.

Lån penge og få dem med det samme – og få stadig en fast rente

Ønsker du, at dine lånte midler udbetales inden for overskuelig tid, så lån penge billigt med lav rente på nettet. Her er både behandlings- og udbetalingstiden markant kortere, end det er tilfældet, hvis du optager et banklån.

Selvom du ønsker en kort udbetalingstid, medfører det ikke, at lån af penge med billig rente bliver en umulighed. Det er der stadig rig mulighed for, da mange långivere giver dig mulighed for at vælge mellem en fast eller variabel rente.

Det er naturligvis gældende, uanset lånebeløbets størrelse. Det vil sige, at du sagtens kan få et lån på 100.000 til lav rente eller et lån på 50.000 til lav rente, uden at udbetalingstiden forlænges. Det gælder selvfølgelig også, hvis du blot søger et mindre lån på 5.000 kroner.

Ydermere findes der også adskillige låntyper på nettet. Leder du efter det billigste billån med fast rente, skal det ikke udelukkes, at det er blandt de onlinebaserede udbydere, at du finder dette. Det samme er gældende, hvad enten det er et kviklån, MC-lån eller samlelån med lav rente, du søger.

Hvor meget kan jeg låne?

Mange er af den opfattelse, at det kun kan lade sig gøre at låne små beløb på nettet. Det er dog slet ikke tilfældet, så hvor meget kan du låne? Ønsker du at optage et billig lån på nettet, har du rig mulighed for at optage større lån. Bl.a. finder du nogle af de billigste billån hos online låneudbydere.

Hvor højt et beløb du har mulighed for at låne, afhænger af din kreditværdighed. I og med, at din kreditværdighed vurderes ud fra en lang række faktorer, er der derfor også mange faktorer, der har indflydelse på, hvor højt et beløb du kan låne.

Den øvre grænse for lånebeløb varierer meget fra udbyder til udbyder. Skal du låne et større beløb, er det derfor ikke alle låneudbydere, der er noget for dig. Saverium.dk har udbydere som Basisbank, Express Bank mv. som tilbyder lån helt op til 500.000 kroner.

Derfor er det bestemt ikke umuligt at låne en større sum penge hos lånevirksomhederne på nettet. Vil du være sikker på en kort udbetalingstid, så lån penge hurtigt på nettet, men tror ikke, at du af den grund er begrænset i forhold til lånebeløbet

Hvad kan jeg låne til?

En af de mest markante fordele ved at låne penge på nettet er, at du ikke har pligt til at dokumentere, hvad lånet skal bruges til. Det vil sige, at du kan låne penge til lige netop det, du har lyst til.

Når din ansøgning er godkendt og pengene er udbetalt, har du fuld råderet over dem. Selvom du oprindeligt lånte penge med henblik på at købe en ny computer, må du derfor gerne bruge dem på at købe en ny sofa, tage på ferie eller noget helt tredje.

Ønsker du ikke, at din bankrådgiver skal våge over dig, for at sikre, at pengene bruges til det tiltænkte formål, så lån penge nu på nettet.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.