Nyt lån - Få hurtig penge på nettet | Saverium

Nye lån

Det onlinebaserede lånemarked er under konstant udvikling. Jævnligt introduceres nye låneudbydere, ligesom også nye lån bliver introduceret.

For dig som forbruger er det udelukkende en fordel, at der altid er nye lån på vej. Det resulterer nemlig i en intens konkurrence, der resulterer i bedre priser og vilkår for låntagerne. Saverium.dk vil hjælpe dig med at finde og beregne det bedste lån til dig.

De mange nye lån på nettet skal selvfølgelig adskille sig fra de eksisterende låneprodukter, hvorfor de eksempelvis introduceres med afdragsfrihed, lav rente eller andre fordelagtige parametre, som adskiller dem fra konkurrenterne.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at alle nye lånemuligheder er bedre, end de nuværende. Derfor bør målet ikke være at finde et helt nyt lån, men derimod at finde det billigste lån. Heldigvis har den nye lovgivning vedrørende forbrugslån gjort det med sikkert for dig som kunde, du kan læse mere om den nye lov her.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Optage nye lån: Indhent nemt lånetilbud med Saverium.dk

Når du skal optage nye lån, er det essentielt, at du nemt indhenter lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Priserne på kviklån varierer kraftigt, hvorfor du ved udelukkende at udbede dig et enkelt tilbud, øger risikoen for at acceptere et dyrt lånetilbud.

Heldigvis behøver det ikke at være vanskeligt at indhente en bunke tilbud, du kan sammenligne med hinanden. Dette kan du nemlig bruge Saverium.dk. Her på siden modtager du tilbud fra flere forskellige låneudbydere, men skal kun udfylde en enkel – og simpel – låneansøgning.

Du modtager endda et øjeblikkeligt svar på din låneansøgning, hvorfor det ikke blot er nemt – det går også hurtigt. Lånetilbuddene kommer fra vores samarbejdspartnere, hvilket bl.a. omfatter Basisbank, Express Bank, Resurs Bank m.fl.

Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis at indhente tilbud på online lån via Saverium.dk. Du er derfor ikke forpligtet til at acceptere et af de modtagne tilbud, hvis ikke de appellerer til dig.

Vil du optage et nyt lån via en af låneudbyderne, vi samarbejder med, vil du ikke blive påkrævet at stille sikkerhed for lånebeløbet. Beslutter du dig for at acceptere et af de modtagne tilbud, har du selvfølgelig ingen pligt til at udtale dig om, hvad lånets formål er.

Nyt lånefirma øger konkurrencen på lånemarkedet i Danmark

Hver gang et nyt lånefirma slår dørene op på det danske marked, øges mulighederne for at optage nye lån i Danmark ikke blot. Det øger og intensivere også konkurrencen blandt de adskillige låneudbydere på markedet.

For låntagerne er det derfor fordelagtigt, at der jævnligt er nye kviklån, der finder sin vej til det danske marked. Den øgede konkurrence resulterer nemlig i, at långiverne føler sig nødsaget til at forbedre deres vilkår og sænker deres priser, i håbet om at tiltrække kunderne.

I takt med konkurrencen er blevet øget, er mængden af billige lån derfor også forøget. Ønsker du at låne penge til den lavest mulige priser, kan du derfor glæder dig over, at nye lån nu til dags er billigere, end for blot et par år siden.

Hver gang der åbnes et nyt lånefirma i Danmark, øges konkurrencen, hvilket medfører, at chancen for at kunne optage et billig nyt lån forøges. Netop derfor kan du også vide dig sikker på, at det er ganske overkommeligt at optage et hurtigt lån, uden at det koster en mindre formue.

Optag nye lån hurtigt på nettet – men ikke for hurtigt

Mange ønsker at optag nye lån hurtigt uden om banken, fordi det går stærkt. Man skal dog passe på med, at det ikke går for stærkt. Trods den konstant stigende konkurrence og de faldende priser, er der fortsat lån blandt mulighederne, der ikke er billige.

Til trods for, at du ønsker at optage nye lån hurtigt, er du nødt til at undersøge dine muligheder grundigt. Det er ensbetydende med, at det er en nødvendighed, at du tager dig tid til at indhente en række forskellige lånetilbud, du kan sammenligne med hinanden.

Formålet med at indhente forskellige lånetilbud er, at du dermed har muligheden for at holde dem op imod hinanden. Det muliggør, at du kan sammenligne tilbuddenes priser og vilkår, hvorved du kan udvælge det af de modtagne tilbud, der er det mest tiltalende.

Renten er ikke det eneste afgørende parameter

Mange deler den opfattelse, at man skal låne penge til en lav pris, så lån penge med lav rente. Om end det ofte er et afgørende element i at sikre, at et quicklån er billigt, er det ikke det eneste afgørende parameter.

Har du intentioner om at optage et nyt lån i Danmark, er det derfor essentielt, at du laver en grundig sammenligning af en række forskellige tilbud. I forbindelse med lån af penge, er det dog ikke blot renten, der skal betales – der er også flere andre omkostninger at tage højde for.

I og med, at det kan være vanskeligt at skabe et overblik over de mange forskellige omkostninger, er det fordelagtigt at sammenligne ud fra ÅOP. Det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og er et tal, der dækker over samtlige omkostninger, der er forbundet med det givne lån.

Ved at holde øje med ÅOP i forbindelse med optagelse af et kvik lån, er du derfor garanteret, at det ikke er gemte omkostninger, du overser, inden låneaftalen er underskrevet. Det er en fordel, da du dermed er bekendt med lånets pris på forhånd, og derfor undgår ubehagelige overraskelser.

Ydermere har alle lån- og kreditgivere pligt til at skilte tydeligt med en given låne- eller kreditaftalens ÅOP, hvorfor tallet altid er nemt at finde. Det er også gældende for de mange nye lån online.

Nye lån på vej og få pengene med det samme – kan det lade sig gøre?

Der er adskillige fordele forbundet med nye lån af penge online. En af de mest fremtrædende fordele er den korte udbetalingstid. I modsætning til banken, er hurtig udbetaling prioriteret hos hovedparten af de onlinebaserede lånevirksomheder.

Har du brug for penge her og nu, så lån penge akut i form af et quick lån på nettet. Alt afhængigt af lånets størrelse, kan du have pengene stående på din konto inden for ganske få timer.

Lån af penge med nye lån er dog ikke en decideret nødvendighed, hvis du prioriterer, at det går stærkt. Ofte er udbetalingstiden dog et af de parametre, der konkurreres på, når en ny låneudbyder træder ind på det danske marked – eller en eksisterende långiver introducerer nye lån.

Hvor hurtigt kan jeg have pengene?

Det er svært at give et konkret svar på, hvor hurtigt du kan have pengene. Det varierer meget fra udbyder til udbyder, men også afhængigt af lånebeløbets størrelse. Optager du et lån på 5000 kroner, vil du sandsynligvis have pengene hurtigere, end ved et lån på 20.000 kroner.

Under alle omstændigheder er du dog garanteret, at låneproces og udbetalingstid er kortere, end det er tilfældet i banken. Optager du et kredit lån på nettet, går der sjældent mere end 24 timer, før pengene står på din konto.

Vil du gerne låne penge, så lån let til, hvad end du drømmer om på nettet. Ved at gøre dette, er du ikke blot garanteret en hurtig udbetalingstid, men også, at du ikke har pligt til at dokumentere, hvad lånets tiltænkte formål er.

Nye lån uden sikkerhed hos alle nye låneudbydere

De nye låneudbydere forsøger så vidt muligt at skille sig ud fra mængden, når de slår dørene op på det danske marked. Ofte er det også på baggrund af suveræne vilkår, lave priser e.l., at et nyt lån hitter.

Det er dog ikke ensbetydende med, at de adskiller sig på alle punkter. Fælles for langt de fleste lånemuligheder på nettet er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Derfor kan du ikke blot låne penge billigt på nettet, men også uden at stille pant i værdier og ejendele.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Når du optager et lån online, er det yderst sjældent, at du påkræves at stille sikkerhed for lånet. Det står i skarp kontrast til bankerne, der har et nærmest urokkeligt krav om dette.

Men hvad betyder det egentlig, at du kan optage et lån uden sikkerhed?

Det vil sige, at du ikke skal stille værdier som garanti for dit lån. Derfor behøver du som sådan ikke at eje noget af værdi, der potentielt kan stilles som sikkerhed for dit lån.

Det nedbringer ikke blot din risiko, men medfører også, at du får lettere ved at optage et lån. Ønsker du at optage et lån med lav rente i banken, er det som regel en af nedenstående værdier, der kræves, at du stiller sikkerhed i:

  • Bil og bolig
  • Pension
  • Værdipapirer

Årsagen til, at banken kræver, at der stilles sikkerhed i form af en værdigenstand, der helt eller delvist kan dække den ubetalte gæld er, at deres risiko dermed er minimal.

Det medfører ganske vist, at du får et billigt lån, men det medfører også, at du kan risikere at miste den værdigenstand, der er stillet som sikkerhed, hvis ikke du kan indfri din gæld. Derfor kan det være en fordel at vælge et kreditlån uden sikkerhed på nettet.

Kan alle optage nye lån online billigt?

Selvom onlinebaserede lån er uden sikkerhed og dokumentation, er det ikke ensbetydende med, at alle kan låne penge billigt uden krav. Det vil sige, at ikke alle kan få bevilliget nye lån hos de onlinebaserede långivere.

Krav og betingelser varierer fra udbyder til udbyder, men der er især fire krav, som de fleste låneudbydere stiller til deres låntagere.

1. RKI

Et krav, der er gældende hos alle långivere er, at du ikke må være registreret i RKI. Er du registreret som dårlig betaler i RKI eller i Debitor Registret, er det ikke muligt at blive godkendt til nye lån – hverken i banken eller på nettet.

Derfor vil du lede forgæves efter et lån på nettet, såfremt dette er aktuelt for dit vedkommende. Før du igen kan indgå låne- og kreditaftale, skal din registrering i RKI slettes, hvilket kan opnås på to måder:

  1. Du kan vente fem år, hvorefter din registrering automatisk slettes
  2. Du kan afbetale gælden, der er registreret under dit navn i RKI

2. Indkomst

Som regel har långiveren også indkomstbaserede krav, om end det varierer kraftigt fra udbyder til udbyder, hvor strenge kravene er. Ligeledes er der også forskel på, hvordan de vurderer, at din indkomst er tilstrækkelig.

De fleste steder accepterer du via din underskrift med Digital Signatur, at låneudbyderne får adgang til din skattemappe. Derved kan de ud fra din årsindtægt vurdere, hvorvidt din indkomst er tilstrækkelig til at sikre tilbagebetaling af det lånte beløb.

I forbindelse med lån af mindre beløb, er indkomstkravene sjældent strenge. Derfor kan de fleste få bevilliget nye lån online – også selvom indkomsten ikke er synderligt høj. Ligeledes er det heller ikke alle aktører, der kræver, at der er tale om en lønindkomst.

Hos adskillige långivere har det ingen indflydelse, hvorvidt indkomsten består af kontanthjælp, dagpenge, SU eller en fast lønindkomst. Det afgørende er, om indkomsten er tilstrækkeligt høj til at kunne dække tilbagebetalingen af lånet.

3. Bopæl

Hovedparten af de långivere, der er aktive på det danske marked, stiller en form for krav til bopæl og statsborgerskab. Som regel er det påkrævet, at du er bosiddende i Danmark og har statsborgerskab i landet.

Dette er også ensbetydende med, at du skal have dansk CPR-nummer, en dansk bank samt være i besiddelse af et gyldigt NemID. Enkelte långivere er villige til at overføre lånet til en udenlandsk bankkonto, men sjældent uden betaling af et gebyr.

Derudover kræver visse udbydere også, at du har et dansk telefonnummer.

4. Alder

Leder du efter nye lån online, er det sjældent, at du oplever, at der ikke er sat en form for aldersgrænse hos långiverne. Teoretisk set skal du blot være fyldt 18 år, for at få bevilliget et lån. Det er dog kun enkelte udbydere, der tilbyder lån til 18-årige.

Derimod stiller de fleste krav om, at du er fyldt 21 eller 23 år, hvis du vil låne penge uden sikkerhed. Årsagen til dette er, at de fleste personer på 18 år ikke har en fast indkomst og en stabil økonomi.

Er du ældre end 23 år, har du – som udgangspunkt – frit slag på lånemarkedet. Er du endnu ikke fyldt 23 år, må du acceptere, at dine lånemuligheder er begrænsede. Ligeledes vil det ofte også være dyrere at låne, da mange långivere vurdere, at det er mere risikofyldt at låne ud til unge.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.